Yardım edin

beautifulnicegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
20
1
86
Ardahan
Merhaba ben 22 ocak 2018 de yani daha 8 gün önce septoplasti ameliyati oldum burun ucum sol kıkırdagim digerine göre büyüme göstermişti ve hafif bir kemerim vardi ameliyattan 1 gün sonra tamponlarim 7. gün de alcim cikti ama tekrar bandajladi doktorum. Alçı ciktiktan sonraki sokum hala devam etmekte burnumun ucu hafid sağa doğru eğri kalın kısa ve kalkikti kendimi cok kötü hisseettim. Bugün 9.gunum ve bandajlarim açıldı doktorum cikarip banyo yapabileceğimi söyledi yarin kontrole gidecegim masaj verecekmis. Suan aynaya bakiyorum cesitli acilardan fotoğraf cekiyorum ve burnum hafif kalkik ucu egri sag taraf sol tarafa göre daha asagida duruyor 12 subatta is basi yapmak zorundayim. Bu halimle psikolojik olarak sosyal ortamlarda bulunabilecegimi sanmiyorum bu görüntünun suan icin dogal oldugunu daha sonra düzelip inecegini söylüyor doktorum ama size de sormak istedim 9 gün bu bahsettigim egrilik ve sekil bozuklukları orantisizliklar icin normal mi ?
Teşekkürler şimdiden

Benim doktorum ilk bir ay aynalarla haşır neşir olma her gün farklı uyanacaksın dedi. Sürecine birebir şahit olduğum arkadaşlarımdan izlediğim ve gördüğüm kadarıyla da haklı. Ödem garip bir şey.

Back