Yardım edin:(

Julliannaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
211
58
18
34
Kızlar ayrılalı 1 buçuk ay oldu. Hala unutamıyorum ben kafayı yicem bi akıl verin. Her an hatırlıyorum dışarı her çıkışımda anılar gözümün önüne geliyor. Ben bu dertten nasıl kurtulucam bazen gerçekten çıldırcak gibi oluyorum. Bi akıl verin bna lütfen :(

Kısaca zaman her şeyin ilacı. Unutamam ölüyorum falan diyorsan da psikiyatriye gitmen gerekir.

bir de evli miydiniz, nişanlı mı, sevgili mi? Başkasına mı gitti, neden terk etti bunlar hiç yok konunda...

Zaten 5 ay sürmüş, siz ayrılmışsınız, o da sen pisman olursun diye burnu büyüklük etmiş ama doğru da demiş şimdi siz üzgünsünüz.

Önceki mesajlarınızda bu aşka yazık mı ettim demişsiniz sizi hastayken bile aramamış ve daha 5 ay olmuş bir ilişki.

Bilemedim ki bu kadar harap olmak neden?

Kızlar ayrılalı 1 buçuk ay oldu. Hala unutamıyorum ben kafayı yicem bi akıl verin. Her an hatırlıyorum dışarı her çıkışımda anılar gözümün önüne geliyor. Ben bu dertten nasıl kurtulucam bazen gerçekten çıldırcak gibi oluyorum. Bi akıl verin bna lütfen :KK43:
Ayrıldığın kim ve neden ayrıldınız?
buçuk ay olmuş unutamaman normal ama kendini bu kadar perişan harap etmene gerek yok şimdi diyeceksin demesi kolay diye ebet demesi kolay ama senden önemli deil hiç bise

Zaten 5 ay sürmüş, siz ayrılmışsınız, o da sen pisman olursun diye burnu büyüklük etmiş ama doğru da demiş şimdi siz üzgünsünüz.

Önceki mesajlarınızda bu aşka yazık mı ettim demişsiniz sizi hastayken bile aramamış ve daha 5 ay olmuş bir ilişki.

Bilemedim ki bu kadar harap olmak neden?

Evet ben üzgünüm ama ben başından beri üzgündüm hala aynıyım geçmiyor. Ben ona mesaj attım aradım dönüş yapmadı. Daha sonra o bana beni ararmısın diye bi mesaj attı ben aramadım . Yani benden 1 ay ayrı kalmış 1 ay sonra beni ararmısın diye mesaj atması sizce normalmi yani seven bir insan nasıl bu kadar süre ayrı kalabilir.

Kısaca zaman her şeyin ilacı. Unutamam ölüyorum falan diyorsan da psikiyatriye gitmen gerekir.

bir de evli miydiniz, nişanlı mı, sevgili mi? Başkasına mı gitti, neden terk etti bunlar hiç yok konunda...

Daha önceki konu açmıştım canım sevgilimdi 5 ay sürdü

Seviyorsan ve hala olacak bir tarafi varsa iliskinin geri dın ve sevdigini soyle eger oluru yoksa da bekle zaman gecsin zaten zihninde çöp olup gidicek.

1 buçuk ay geçti aradan araya baya soğukluk girdi olacak bişey değil gibi bilmiyorum şuan gerçekten sağlıklı düşünemiyorum :(

Ağustos'tan beri
Yazık günah,
4 ay olmuş.
Seni zaten sevmiyormuş,
Babası hastayken bile adama ''Sen benimle ilgilenmiyorsun'' tribini atmışsın, sevmeyen adamın eline ayrılma fırsatını vermişsin resmen.
Şimdi de hala ağlanıyorsun burda.

Ağustos'tan beri
Yazık günah,
4 ay olmuş.
Seni zaten sevmiyormuş,
Babası hastayken bile adama ''Sen benimle ilgilenmiyorsun'' tribini atmışsın, sevmeyen adamın eline ayrılma fırsatını vermişsin resmen.
Şimdi de hala ağlanıyorsun burda.

Hayir o tartismamizdan sonra barismistik sonra tekrar ayrildik. Arkadaslar sizden yardim istiyorum yaptiginiz tek sey elestirmek !

Evet ben üzgünüm ama ben başından beri üzgündüm hala aynıyım geçmiyor. Ben ona mesaj attım aradım dönüş yapmadı. Daha sonra o bana beni ararmısın diye bi mesaj attı ben aramadım . Yani benden 1 ay ayrı kalmış 1 ay sonra beni ararmısın diye mesaj atması sizce normalmi yani seven bir insan nasıl bu kadar süre ayrı kalabilir.

1 ay çok uzun bir süre degil bence.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Kimi 2 yıl sonra barışır, eskisinden daha mutlu olur, kimi 1 ay sonra barışır birbirini yer, tekrar ayrılır.

Neden ayrıldığınızı düşünün, barışsanız mutlu mu olursunuz, yoksa problemleriniz devam mı eder?

Evet, hatalarımdan ders aldım, o da pişman olmuştur derseniz, barış çubuğu yollayın bakalım belki onda da bitmemiştir birşeyler.:KK66:

Hayir o tartismamizdan sonra barismistik sonra tekrar ayrildik. Arkadaslar sizden yardim istiyorum yaptiginiz tek sey elestirmek !
Neden ayrildiz bilmiyorum ama kendini iyi hissetmiyosan çıkarmıyorsan aklından tekrar bi konuş onunda sana karşı bi hissi varsa belli olur zaten baktin bisi yok yoluna devam edersin bu sefer bi umudun olmaz unutmaya çalışırsın konuşmaktan bisi kaybetmezsin sonradan niye konuşmadım demektense cnm

Şu an buna inanmak çok zor gelecek ama geçiyor inanın geçiyor sadece zaman.aklınızı meşgul edecek şeylere sarılın spor ve dans mesela fazla enerjiyi attırıyor ve yorgunluk iyi geliyor.

sağolun kızlar tavsiyeleriniz için dediğim gibi daha önce yani ayrılıktan 2 hafta sonra onu aradım cagrıma geri dönmedi mesaj attım gördü cevap vermedi ve karşılaştık karşılaştığımız zaman yanıma gelemedi uzaktan baktı gitti hiç bişey yapmadı 1 ay sonra mesaj attı (annesinden) beni ararmısın diye bu sefer ben aramadım. Daha sonra tekrar karşılaştık yanımda bi erkek arkadaşım vardı. Onu tanımıyordu sormadı o kim diye sadece baktı.. hala da bi ses yok..

sağolun kızlar tavsiyeleriniz için dediğim gibi daha önce yani ayrılıktan 2 hafta sonra onu aradım cagrıma geri dönmedi mesaj attım gördü cevap vermedi ve karşılaştık karşılaştığımız zaman yanıma gelemedi uzaktan baktı gitti hiç bişey yapmadı 1 ay sonra mesaj attı (annesinden) beni ararmısın diye bu sefer ben aramadım. Daha sonra tekrar karşılaştık yanımda bi erkek arkadaşım vardı. Onu tanımıyordu sormadı o kim diye sadece baktı.. hala da bi ses yok..
O zaman boşver kendini oyalayacak şeylerle meşgul ol o kadar seye ragmen sadece ara beni diyosa onun için bisi yapılmaz yanına gelebilir ara diyeceğine arayabilirdi sen yapmışsın yapcağını bence akışına bırak kafanı başka yone ver o bi gün döner geri sana ama umarım geç olmaz o zamanda..

Back
X