Yardım edin:(

O zaman boşver kendini oyalayacak şeylerle meşgul ol o kadar seye ragmen sadece ara beni diyosa onun için bisi yapılmaz yanına gelebilir ara diyeceğine arayabilirdi sen yapmışsın yapcağını bence akışına bırak kafanı başka yone ver o bi gün döner geri sana ama umarım geç olmaz o zamanda..

Aynen evimi biliyor gittiğim yerleri biliyor herşeyimi biliyor dediği tek şey ararmısın beni oldu ... ben onu aradığım gün gittim uzaktan baktım yanında arkadaşları olmasa karşısına bile çıkacaktım ama bunları bilmiyor.. bende onu anlamıyorum yani nasıl 1 bucuk ay ayrı kalabildi senden asla vazgecmem diyen insan..o sözlri yeminleri unutamıyorum yani :( ki ben bunu hak edecek cidden bişey yapmadım ne yalan söyledim ne bi kötü söz söyledim ne başka bişey..

Konularınızın ilk yorumunu okudum.
Çocuğun üzerine durduk yere çok gitmişsiniz ve gereksiz büyümüş olaylar. Beş aylık ilişkide kaç kez küsüp ayrılıp barışmalar çok fazla... Barışsanız bile Anlaşabilirsiniz gibi gelmiyor.
İsterseniz gururu bir kenara bırakıp, “ayrılırken söylenmemiş içimde kalan sözlerim hislerim var bunları paylaşmak ve öyle yoluma devam etmek istiyorum. İster yüzyüze istersen mesaj yoluyla seninle son kez yaşadıklarımız hakkında konuşmak istiyorum” diyin. Hayır derse üstelemeyin ve kapatın mevzuyu.

Merhaba..
Türlü cefalar çektigim,ilk defa "ask" denen duyguyu yasadigim,vazgecilmezim dedigim,ugruna sacma sapan konular actigim adam "hayatimin aski" dedigi kadindan annesi ugruna biten iliskinin erkek(!) kahramani gerzek ile isyerlerimiz karsilikli idi.
Ondan sonra hayatima baskasi girdi olmadi vs.
Diyecegim o ki belki arada acitiyor kaliyor bir yerlerde ama "unutamiyorum,ondan baskasi ile olamam diye bir sey yok.Oluyorsun,olursun.
Gecmiste kalan bir de eski es var onun esamesi bile okunmuyor suan.
Sonrasinda "firtinali,deli divane bir ask " yasa acilirsin.. :)
Buraya takil,insanlarin dertlerine ortak ol,yorum yaz,yorum oku kafasi dagiliyor insanin.Hayata dair ogrendigin seylerin de olmasi artisi.
Farzet ki o burayi okuyacak,neler yazmak istersin? Diye bir bölüm var yaz oraya iyi geliyor. :KK66:

Aynen evimi biliyor gittiğim yerleri biliyor herşeyimi biliyor dediği tek şey ararmısın beni oldu ... ben onu aradığım gün gittim uzaktan baktım yanında arkadaşları olmasa karşısına bile çıkacaktım ama bunları bilmiyor.. bende onu anlamıyorum yani nasıl 1 bucuk ay ayrı kalabildi senden asla vazgecmem diyen insan..o sözlri yeminleri unutamıyorum yani :KK43: ki ben bunu hak edecek cidden bişey yapmadım ne yalan söyledim ne bi kötü söz söyledim ne başka bişey..
Seni anlıyorum gerçekten çünkü basımdan geçti böyle bisi yapacağını yapmışsın sen o yüzden kendini fazla üzme kötü düşünüp harap etme kendini akışına bırak baska seylerle ilgilen. Bi önceki mesajda dediğim bigun geri döner dönerse de umarım geç olmaz ha geç olsa da senin için en hayırlısı böyleymiş.Olumlu ol mutlu ol kendini düşün derim

Seni anlıyorum gerçekten çünkü basımdan geçti böyle bisi yapacağını yapmışsın sen o yüzden kendini fazla üzme kötü düşünüp harap etme kendini akışına bırak baska seylerle ilgilen. Bi önceki mesajda dediğim bigun geri döner dönerse de umarım geç olmaz ha geç olsa da senin için en hayırlısı böyleymiş.Olumlu ol mutlu ol kendini düşün derim

Canım benim çok teşekkr ederim inan şuanki ruh halime çok iyi geldi yazdıkların sürekli kendimi suçlamaktan yorulmuştum :(

Canım benim çok teşekkr ederim inan şuanki ruh halime çok iyi geldi yazdıkların sürekli kendimi suçlamaktan yorulmuştum :KK43:
Oyu geldiyse ne mutlu bana ama kötü olan ne varsa atiyosun ıyi olan herşeyi alıyosun mutlu oluyosun üzülmek yok kendimden biliyorum gerçekten yaşamış biri olark

Kızlar ayrılalı 1 buçuk ay oldu. Hala unutamıyorum ben kafayı yicem bi akıl verin. Her an hatırlıyorum dışarı her çıkışımda anılar gözümün önüne geliyor. Ben bu dertten nasıl kurtulucam bazen gerçekten çıldırcak gibi oluyorum. Bi akıl verin bna lütfen :KK43:
Sosyal ortamlarda bulun tek kaldıkça daha çok düşünürsün.Candan arkadaşın var mı kanka sohbet muhabbet edebileceğin yeri gelince ağlayıp yeri gelince dışarı çıkabileceğin varsa onlarla takıl dışarı çık gez eğlen dedikodu yap:) Unutmaya çalışma konuş laf say bir süre sonra acın geçecek konuşmak isteöeyeceksin şu an sıkma kendini hiç.Fazla kilon varsa diyete başla daha bakımlı olmaya çalış.Zamanla geçer gider

Sosyal ortamlarda bulun tek kaldıkça daha çok düşünürsün.Candan arkadaşın var mı kanka sohbet muhabbet edebileceğin yeri gelince ağlayıp yeri gelince dışarı çıkabileceğin varsa onlarla takıl dışarı çık gez eğlen dedikodu yap:) Unutmaya çalışma konuş laf say b.ir süre sonra acın geçecek konuşmak isteöeyeceksin şu an sıkma kendini hiç.Fazla kilon varsa diyete başla daha bakımlı olmaya çalış.Zamanla geçer gider

Ugrasiyorum ama en ufak biseyde bile aklima geliyor :( hic unutamayacakmisim gibi hissediyorum

Unutabilmeniz icin unutmayı istemeniz gerekiyor.
Siz unutmayı istemekten ziyade kendinize acı çektirmekten zevk alıyor gibisiniz.
Kendinize uğraşlar edinin sosyalleşin , onu hatırlatan her şeyden uzak durun ; müzikler, mekanlar gibi.

Back
X