Merhaba, 24 yaşında bir saglik personeliyim. 4 senedir devam eden mutlu bir ilişkim var. Erkek arkadaşım halep türkmeni bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. 10 12 sene önce istanbula taşınmışlar. Ailem kültür farkı var yapamazsın diyip ayrılmami istiyor buna benzer durum yaşayan ailesinin onaylamadığı biriyle evlenen varmi aranızda fikrinizi merak ediyorum
mutlu bir ilişkim var diyosun canım peki aileni dinleyip ayrılırsan ve kendi kültüründe biriyle ilişkin olursa bukadar mutlu olabilirmisin belkide ilerde içinde ukde olacak...Arada problem yoksa ve anlaşıyorsan kimseyi dinleme derim hayırlısı tabiki
Aynı köylü olup bile farklı adetleri kültür catısmaları yaşayanlar varken uzunca süredir burda yasayan biriyle ne gibi farkınız olabilirmiş ki
Ben doguluyum eşim karadenizli
Adetler huylar kültür o bu şu vs o kadar farklı ki hani ikimizde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız ama birebir aynını bulman cok zor
Evet haklisiniz kafami cok karıştırıyorlar konuşabileceğim beni anlayan birisi olmadığı icin mantıksız hareket etmekten cok çekiniyorum ve ilişkimide bitirmek istemiyorum