Yardım edin

neden ayrıldıkları da önemli ?
belki kız hayatına devam ediyor ve çok mutlu..
belli ki kardesnz ayrılmıs terk etmiş geri dönmek istediğine göre..
ah bu erkekler ? sonradan dank ediyor..

İşi gücü yoksa, kendi düzenini kuracak durumda değilse araya hiç girmeyin.

Üf saçma yorumlara artık cevap vermiyorum. On7 düşünüyor süreklı hep onun hakkında konuşuyor hep aklında o. Bunu kastettim yoksa biz de salak diğliz. Saçma

Niye ters cevap veriyorsunuz? Kardeşiniz eski sevgilisini takıntı haline getirmiş gibi su yazdıklarınızdan anlasılan. Sizin araya girmeniz doğru değil, çok istiyorsa kendisi konuşsun. Aradan birkaç yıl geçtikten sonra kızın istememe olasılığı da yüksek zaten. Ne yazalım başka, yazılacak birşey yok. Siz zaten farkındasınız.

Yardıma ihtiyacım var.
Benim kardeşim bundan bir kaç sene önce sevgilisinden ayrıldı. Kardeşimin psikolojik sorunları vardı. Şimdi ise tekrar birleşmek istiyor. Evlenmek istiyor. Benden yardım bekliyor. Araya girmemi istiyor, Ben kızı tanıyorum çünkü. Ama kız çok inat ve haklı olarak istemem der diye tahmın ediyorum. Nasıl ikna edebilirim? ne yapabilirim. Kardeşimin şuanki hali hiç hoşuma gitmiyor. Bana yalvarıyor sanki benim elimdeymiş gibi. Onu hiç böyle görmemiştim.
Yardım ederseniz çok sevinirim hiç bilmediğim konular bunlar.
Sevgilerimle.
Aynen aracı olun da psikolojisi bozuk, kendiniz dahil baş edemediğiniz kardeşinizi kızın başına bela edin. Tebrik ederim şimdiden

sizin yerinizde olsam ben karışamam derdim. 28 yaşında koskoca adam kendi söküğünü kendisi diksin. en sevmediğim şeydir ilişkiler için araya 3. kişilerin sokulması.

Şu cevabınız cidden şaşırtıyo. Cidden yardımın dokunmayacak onun için sen bir aradan çekil. Biraz bencil diğil de empati kurarak anlamaya çalış. Çok kolay ordan öyle saçma cevaplar vermek. Yarayla alay eder yaralanmamış olan!
Dip not: diğil olmaz "değil"dir o. Diğil olsa duramazdın diyesim geldi :dondurma:

Şu cevabınız cidden şaşırtıyo. Cidden yardımın dokunmayacak onun için sen bir aradan çekil. Biraz bencil diğil de empati kurarak anlamaya çalış. Çok kolay ordan öyle saçma cevaplar vermek. Yarayla alay eder yaralanmamış olan!
Asıl ben sizi empatiye davet ediyorum.
Kızın yerine kendinizi koyun. Eski sevgilinizle tekrar barışmak istemiyorsunuz ki psikolojisi çok kötüymüş. Ablası sizinle konuşuyor tekrar barışın diye.
Tekrar barışır mısınız?

Ne alakası var yahu kadın doğru soyluyo.. tedavi olsun zorla güzellik olmaz takıntı yapmış belli.. isine gelmedi mi bencil konumdan çekil ohh

neden ayrıldıkları da önemli ?
belki kız hayatına devam ediyor ve çok mutlu..
belli ki kardesnz ayrılmıs terk etmiş geri dönmek istediğine göre..
ah bu erkekler ? sonradan dank ediyor..
Ama o erkek. Ister terk eder ister tekrar geri döner.
Kızın ne hissettiğini ne düşündüğünü soran yok.
Kardeşi çok istiyormuş. Kardeş isterse yapılır :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Ama o erkek. Ister terk eder ister tekrar geri döner.
Kızın ne hissettiğini ne düşündüğünü soran yok.
Kardeşi çok istiyormuş. Kardeş isterse yapılır :işsiz: :işsiz: :işsiz:
aynen öyleee ;)
erkek ayrıldıysa tmm isterse geri dönebilir ...
kız hazır da bekliyor çünkü ...

Yardıma ihtiyacım var.
Benim kardeşim bundan bir kaç sene önce sevgilisinden ayrıldı. Kardeşimin psikolojik sorunları vardı. Şimdi ise tekrar birleşmek istiyor. Evlenmek istiyor. Benden yardım bekliyor. Araya girmemi istiyor, Ben kızı tanıyorum çünkü. Ama kız çok inat ve haklı olarak istemem der diye tahmın ediyorum. Nasıl ikna edebilirim? ne yapabilirim. Kardeşimin şuanki hali hiç hoşuma gitmiyor. Bana yalvarıyor sanki benim elimdeymiş gibi. Onu hiç böyle görmemiştim.
Yardım ederseniz çok sevinirim hiç bilmediğim konular bunlar.
Sevgilerimle.

Kardeşinizin psikolojisi iyi değilse niye elin kızının başını yakmaya calisiyorsunuz? Kardeşinizin normal olmadığı zaten ısrar etmesinden belli. Kendi gibi birini bulsun

Psikolojisi bozuk olan eski sevgilinizle barışmanızı isteseydik bize ne cevap verirdiniz?
Önce bunu düşünün sonra karar verin.

Back
X