YARDIM EDİN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benden alacağını aldı
Öff şunu da hiç anlamam he
Sen meyve veren ağaç mısın ki alacağını aldı gitti?
Öyle alınca biten birşey olsa herkes birbirini tek kullanımlık olarak görürdü
Ayrıca sende istedin ve yaşadın kendini eziklemeye ne kadar meraklısın anlamıyorum
Bırak defolsun seni zar için sevene değil kalbin için aklın için seven birine denk gelirsin inş

Öff şunu da hiç anlamam he
Sen meyve veren ağaç mısın ki alacağını aldı gitti?
Öyle alınca biten birşey olsa herkes birbirini tek kullanımlık olarak görürdü
Ayrıca sende istedin ve yaşadın kendini eziklemeye ne kadar meraklısın anlamıyorum
Bırak defolsun seni zar için sevene değil kalbin için aklın için seven birine denk gelirsin inş
bende ilk kez böyle bir şey yaşadığım için korkuyorum kötü hissediyorum.

İsim yok cisim yok foto yok. Cazip olan ne burda? İlginç. 🤔
Özgüvensiz yetersiz belki iktidarsiz bir dayı bu kesin. Reelde bir kadina merhaba diyemeyecek kadar guveni olmayan biri. Ancak buralarda kadinlarla konusabiliyor. Biktirdi beni bu ucuzluklar.

bu hiç kadın ağzı değil yalnız..
yahu yemin ediyorum kızım ben,ağlayarak yazıyorum şu an hatta. o mutlu hayatına devam edebiliyoken ben üzülüyorum ağlıyorum. napmam gerektiğini bilmiyorum birilerinin fikrini almak istedim sadece

Özgüvensiz yetersiz belki iktidarsiz bir dayı bu kesin. Reelde bir kadina merhaba diyemeyecek kadar guveni olmayan biri. Ancak buralarda kadinlarla konusabiliyor. Biktirdi beni bu ucuzluklar.
özel mesaj olarak yazabilirsiniz size erkek arkadaşımla fotoğraf atarım somra kendimide atarımm

yahu yemin ediyorum kızım ben,ağlayarak yazıyorum şu an hatta. o mutlu hayatına devam edebiliyoken ben üzülüyorum ağlıyorum. napmam gerektiğini bilmiyorum birilerinin fikrini almak istedim sadece
Aglayarak yazıyorsun dıye gıdıp adamı kulagından cekıp ceza veremeyiz heralde.
Ayrıl demis herkes, gıt ayrıl
Demek ki dogrusu ayrılık, herkes ayrıl dedıgıne gore.

Ah sevgili Nur kinaye yapıyorum, bunu anlayamayacak kadar temiz yüreklisin. Gel bizi dinle koşarak uzaklaş bu adamdan. Sevgi böyle bir şey değil.
seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorum:( ailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.

özel mesaj olarak yazabilirsiniz size erkek arkadaşımla fotoğraf atarım somra kendimide atarımm
Ben de inanirim attigin kizin sen olduguna evet aynen dayi boyle devamke hic durma tamam mi? SSiradki uyelikte hangi konuyu açacaksın? Ensest mi? Senin 40+ yasin ustunde olduguna o kadar eminim ki.

seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorum:KK43: ailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.
Kimleri kimleri tanıştırmıştır daha o, yevrum. Bu toplumda erkeği bağlayacak birşey değil ki o.

Ben de inanirim attigin kizin sen olduguna evet aynen dayi boyle devamke hic durma tamam mi? SSiradki uyelikte hangi konuyu açacaksın? Ensest mi? Senin 40+ yasin ustunde olduguna o kadar eminim ki.
saçmalayın ya cidden inanmıyosanız yazabilirsiniz özelden size bir şey kanıtlamak zorunda değilim erkek olduğumu düşünüyorsanız yorum yapmayın

seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorum:KK43: ailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.

bu kafayla daha çok ağlarsın o vakit.
seviyorum diyorsun şaka gibi.

seviyorum da,nasıl vazgeçmem gerektiğini bilmiyorum:( ailesiyle de tanıştırdı sürekli evlilikten bahseden bi insan şu an hiç yazmıyor aramıyor. en son mesajım ayrılmak mı amacın? görüldü atmış cevap dahi vermedi.

Tam sevilecek adam, sakın vazgeçme o zaman 😑

Aha, mesajlaşmamız buga girdi 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X