merhaba.. uzun zamandır konustugum biri var arkadaşlarımın sayesinde tanıdıgım arkadaş oldugumz biri. 6-7 aydır cıktıgı bir sevgilisi var.. bunu bile bile kendime engel olamadım ve aşık oldum ondan taraf yakınlıklarda oldu belki bu ümit verdi ama şuan duygularımı tamamen ona karşı frenliyorum ama biyandanda çok acı çekiyorum.. önerilerinizi bekliyorum..
Nasil yani birisiyle arkadaslik yptiniz ve bu insan baska biriylede beraber pardon ama siz kendinizi bile bile atese atmissiniz bukadar sacmalik olmazki canim bak aci ceken kim?Sensin bosubosuna hem bos vakit geckrdin bos heveslere kapildin ve bos bos aci cekeceksin niye kendinizi mutsuz etmek icin bukadar ugrasiyosunuz anlamiyorum
başlarda o tarz bişey hissetmiyodum sanıyodum sonraları kıskanmaya başladım öyle öyle gelişti.. elimde olan birşey değildi ister istemez tutuluyo insan yapabilecek bişey olmuyo unutmak istiyosun unutamıyosun hayatından cıkmasnıda istemiyosun çok kafam karısık..
Erkekleri çok iyi tanıman gerek...
Malesef işgüzar olanları böyle oluyor...
Böyle biriyle çıkmış olsan bile
Sana bundan hayır gelmez.
Üzülüyorsun biliyorum ama, başka çözüm yok.
S'en bu cocugu unutman lazim lami cimi yok guzelim kafani baska yerlere yonlerdir ama bu sevdadan vazgec uzulen sen olacaksin bana gore deyilmis de cikar at kafandan canim
duygularının esiri olmayacaksın mantıklı davranmazsan yazık edersin kendine gelip geçici şeyler bunlar kendini kaptırma olmayacak işlere.bir de kendini o kızın yerine koy bakalım sen ister miydin sevgiline başka bir kız aşık olsun araya girmeye çalışsın?