yardım edin :(

irem123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
40
0
0
İstanbul
kızlaaar actığım bi konu var ve tesadufen o actgm konu hakkındaki kişilerden bir yakını okumus ve yazanın bnm oldgnu kişiler olaylar ve ismimle anlamış ve konuyu kapamk istiyorum ne yapamyalım :( msj sayım az oldugu için editöre ulaşamıyorm :( diye bi konu açmıştım ve editörlerden ulaşan olmadı :( açtığım konu çözülmediği halde kapatıldı ne yapmam gerek olay büyümeden konunun silinmesini istiyorum

Canım benim mesajları yazarken ve konu açarken kocaman yazıyor...

"Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !" diye üzgünüm ama konunu silemezsin..
:20:

konuna baktım ilk mesajını zaten silebiliyosun msj duzenleme panelınden. bırazda olsa işine yarar umarım

nasıl yapacağım onu :S

yok yok silme o zamanda banlanirisin konularin icerigini silmek yasak..

ayrica actigin konu suanda aktif mi yani yorum aliyor mu?

almiyorsa ne olacak gerilerde kalmistir..

senin üye ismini biliyorlarsa o kisler sende sürekli yaziyorsun tanidilar filan diye eee yine seni takip edecekler

Son düzenleme:
Konularınızı silemezsiniz, mesaj düzenleme paneli konunuzu silin diye değil, imla hatalarını düzeltmek içindir.
Üye olurken konularınızın, yorumlarınızın, fotoğraflarınızın kısaca paylaştığınız hiçbirşeyi silinmeyeceği belirtilmiştir.

Hatta üye olunca size gelen mesajda bu kuralı bilerek sonradan pişman olmayacağınız paylaşımlarda bulunmanız gerektiği yazar, lütfen üye olurken sözleşmeyi ve üyelik sonrası yönetimden gelen mesajları iyi okuyunuz...

Back
X