Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu güzel anladım, çok rahatsız edici cidden. İnternet üzerinden sipariş alan kimse bu kadar hediye yollamaz ama eşinize fazla güvenmeyin derim ben. Aynı şehirde bulunuyormuşsunuz zaten, konuyu dallandırıp budaklandırmadan varsa sıkıntı kimse tedbir almadan sessizden takip etmelisiniz..

Olay örgüsü anlatım bana çok karışık geldi. O ekran görüntüsü attığınız tasarım dünyası ile bu kadının pek alakası yok gibi. Sanki saliha günah keçisi seçilmiş. Yaşlarımız uymuyor kadın eşimden büyük aldatması imkânsiz demeniz çok cahil olduğunuzu gösterdi çünkü gönül ilişkisinde yaşın pek önemli olmaz kadınlar olgun erkekleri tercih ederken erkeklerde olgun kadınları seviyor istiyor ama genelde aile ve toplum yüzünden tercih edemiyorlar her neyse.
Eşiniz sizi aldatmış yok telefonu elimde yok sosyal medyası elimde diye kendini kandırmayı kes. Eşinin büyük ihtimalle ikinci telefonu var işini o telefondan yürütüyor. Eşin esnaf ise telefonu dükkanda yada arabada saklıyor.
Olayı dışarıdan bir göz ile bak sanki bu olayları komşun yaşıyor gibi.

Siz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz da
Çünkü eşiniz bir halt yemiş artık kiminle belli değil diyelim x kişisi ama sonra eşin kadınla ayrılmış bir sebebten sonra kadın intikam için seni ve eşini huzursuz etmek için her yerden size sarmış ben mutlu değilsem oda olmasın kafası. Millet neden sizinle uğraşsın eşin herşeyi biliyor ama susuyor ne yapsın.

Suç duyurusunda bulunun o zaman
Kolay iş
Çıksın ortaya kimse bu kadın

Siz aldatıldınız mı acaba bu güvensizlik neden yani ne eşimi tanıyorsunuz ne bni devamlı konuyu aldatılmaya getiriyorsunuz da
Bence eşi aldatmadı
Çünkü aldatsa kadın bütün yazışmaları sana gönderirdi böyle kafaya takan bir kadın bunu mutlaka yapardı
Ruh hastası olabilir karşı taraf
Suç duyurusunda bulunun

Eğer anlattıklarınizda eksik gedik yoksa evet kadının ekstra hediye göndermesi kocanizi aramasi ustune size gelen aldatılıyorsun mesajı bunlar tesadüf degıl ortada bir bit eniği var ama şunu düsünün bu kadar müsteri icinde neden sizin kocanız?

Sadece yasin sattiğı insanın kocasına neden bir kisi ilgi duyar hiç gormediyse tanimadiysa konuşmadiysa?

Kocanıza hiç konduramıyorsunuz ama sizin bilmediğiniz kadın ile kocanız arasinda ayrı bir iletisim olabilir. Kocanız sıkılmış iletisimi kesmiş ise bu olaydan bu kadar kolay sıyrılamasın diye size soylemis işte kadın.

Ha süphelenip süphelenmemek size kalmiş ama suçu sadece kadına yüklemek isin kolayı.
İyide öyle olsa kadın bunu zevkle paylaşırdı bak kocan bunları bana yazdı diye
Bence karşı taraf takıntılı ruh hastası
Eğer ortada aldatma olsa illa ki bir yazışma konuşma olurdu

Yaa üzgünüm ama sanırım eşiniz sizi aldatıyor.. İlk sayfa yorumlara baktım bir de eşinizin yakın arkadaşı uyarmış falan🤦🏻sizde inandınız buna öyle mi??

Bakın bu kadın eğer eşinizin arkadaşına da yapıyorsa hasta demektir.. Ve başkalarına yapıyor demektir.. Sizce bir satıcı milleti böyle taciz etse adı çıkmaz mıydı?? Satıcı diyorsunuz bu kadın için sosyal medyalara yazmazlar mıydı şikayetleri?? Hepsini geçtim suç duyurusunda bulunurdu bütün millet?? Neden sadece eşiniz ve o un arkadaşı hiç düşündünüz mü bunu??🙄🙄

Eşiniz kadını kesin kızdırdı kadında intikam alıyor gibime geldi.. İnşallah öyle birşey yoktur Allah göstermesin ama Kemalim yapmaz modundan biraz çıkıp araştırmaya koyulun bence..

İyide öyle olsa kadın bunu zevkle paylaşırdı bak kocan bunları bana yazdı diye
Bence karşı taraf takıntılı ruh hastası
Eğer ortada aldatma olsa illa ki bir yazışma konuşma olurdu

Eee madem oyle cozumu basit karı koca engellesinler sosyal medyadan telefonunu da engellesinler olsun bitsin. bu kadar uzatılacak kafaya takılacak bir sey gormedim ben. bence konu sahibide alttan alttan süpheleniyor ki bu kadar sinirli ve hıncını kadından çıkarmak istiyor.

Yani dusunuyorum sosyal medyadan biri esin seni aldatiyor derse ispat isterim ispatlayamazsa kocamda masum olduğunu kanıtlarsa ikimizde engelleriz telefondan her yerden hayatımiza bakarız olur biter. Genellikle aldatıldığını dusunen kadınlar hıncıni kocalarindan alamadıkları icin karsı tarafa saldırirlar. Burada bir hınç almak var kocadan emin olunsa neden bu hinç alma? kadınla kari koca muhattap olmamak zaten kadına en buyuk cezadır seni kaile almıyorum demektir.

Ben de Saliha Hanım’ın yaptığını düşünmüyorum. Hediye yollamasından bile şüphelenecek kadar kalbinizi karartmayın. Ayrıca kadının sayfasını paylaşmanız hiç etik değil. Onun yerinde olsaydım itibarını zedelediğiniz için size dava açardım.

Ya ben eşimden ne kadar da emin olsam illa ki şüpheye düşerim.. Valla helal olsun herkese ölümüne savunmuşsunuz eşinizi.. Yukarda yorumumu yaptım ama eklemek istiyorum eşinize telefonunu elime alabiliyorum kesin yakalardım bir görüşmesi falan yok diyorsunuz ya hani..

Öncelikle eşinizin detaylı faturasından görüştüğü numaralara son 6 ay için görünüyor baktınız mı?? Yoksa görüşmesi yok derken arama geçmişinden mi bahsediyorsunuz??

Başka bir telefonu olmadığından emin misiniz?? Bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor.. Ne o kadını ne eşinizi tanımıyorum ama olaylar çok mantıklı ilerlemiyor.. Size ya da eşinize bir düşmanlığım yok.. Sadece ben olsam nasıl davranacaksam size onları söylüyorum hepsi bu..

Eee madem oyle cozumu basit karı koca engellesinler sosyal medyadan telefonunu da engellesinler olsun bitsin. bu kadar uzatılacak kafaya takılacak bir sey gormedim ben. bence konu sahibide alttan alttan süpheleniyor ki bu kadar sinirli ve hıncını kadından çıkarmak istiyor.

Yani dusunuyorum sosyal medyadan biri esin seni aldatiyor derse ispat isterim ispatlayamazsa kocamda masum olduğunu kanıtlarsa ikimizde engelleriz telefondan her yerden hayatımiza bakarız olur biter. Genellikle aldatıldığını dusunen kadınlar hıncıni kocalarindan alamadıkları icin karsı tarafa saldırirlar. Burada bir hınç almak var kocadan emin olunsa neden bu hinç alma? kadınla kari koca muhattap olmamak zaten kadına en buyuk cezadır seni kaile almıyorum demektir.
Kocam masum olduğubu kanıtladı kişide kendi yaptını ztn dile getirdi arkadaşımızdan bize gelip konu üzerine söylemedi once olay onunla başlıyor arkadaşımız bize yazışmaları attı snra aynı hesaplardan hem bize hem onlara yazılıyor ve açtığı hsplarda ztn kndi soyadını kullanıyor

Ya ben eşimden ne kadar da emin olsam illa ki şüpheye düşerim.. Valla helal olsun herkese ölümüne savunmuşsunuz eşinizi.. Yukarda yorumumu yaptım ama eklemek istiyorum eşinize telefonunu elime alabiliyorum kesin yakalardım bir görüşmesi falan yok diyorsunuz ya hani..

Öncelikle eşinizin detaylı faturasından görüştüğü numaralara son 6 ay için görünüyor baktınız mı?? Yoksa görüşmesi yok derken arama geçmişinden mi bahsediyorsunuz??

Başka bir telefonu olmadığından emin misiniz?? Bilmiyorum bana pek mantıklı gelmiyor.. Ne o kadını ne eşinizi tanımıyorum ama olaylar çok mantıklı ilerlemiyor.. Size ya da eşinize bir düşmanlığım yok.. Sadece ben olsam nasıl davranacaksam size onları söylüyorum hepsi bu..
Hatlar üzerime hepsini görebiliyorum ztn eşim işinden dolayı numarası yaşadığımız şehrin piyasasında büyükte bir firmada çalışıyor eşim eliöde kanıt olduğu için eşimden şüphem yok lendi üzerine bir hattı da yok mobil bir cihazda

Kocam masum olduğubu kanıtladı kişide kendi yaptını ztn dile getirdi arkadaşımızdan bize gelip konu üzerine söylemedi once olay onunla başlıyor arkadaşımız bize yazışmaları attı snra aynı hesaplardan hem bize hem onlara yazılıyor ve açtığı hsplarda ztn kndi soyadını kullanıyor

Tamam madem eminsiniz kadını heryerden engelleyip kapatin bu konuyu hayatıniza bakın. olaylar kafanizda net zaten kadın size musallat olmuş esinizin arkadaşına da aynisını yapmiş kadın takintılı sizin sucunuz yok. ha gerizekalı salak gibi hakaretleri verin savcılıga bundan sonra savcılık uğraşsın siz tamamen engelleyin kocanizda engellesin numarasıni da engelleyin. hala niye takip edip bana laf vurdu bana mesaj yolladi diye kendinizi yıpratıyorsunuz ki. siz engelleyin kendi capinda ne yapıyorsa yapsın.

Tamam madem eminsiniz kadını heryerden engelleyip kapatin bu konuyu hayatıniza bakın. olaylar kafanizda net zaten kadın size musallat olmuş esinizin arkadaşına da aynisını yapmiş kadın takintılı sizin sucunuz yok. ha gerizekalı salak gibi hakaretleri verin savcılıga bundan sonra savcılık uğraşsın siz tamamen engelleyin kocanizda engellesin numarasıni da engelleyin. hala niye takip edip bana laf vurdu bana mesaj yolladi diye kendinizi yıpratıyorsunuz ki. siz engelleyin kendi capinda ne yapıyorsa yapsın.
İnanın her yerden engelliyoruz snra tak bir hesap yine başlıyor bn onun egoları tatmin olsun die sosyal medya hasplarımı numara mı neden değiştireyim ki heryerden engelli ztn o yüzden dvmlı sahte hesaplar açıp yazıyor sadece hareketleri aptal yada gerizekalı da değil

İnanın her yerden engelliyoruz snra tak bir hesap yine başlıyor bn onun egoları tatmin olsun die sosyal medya hasplarımı numara mı neden değiştireyim ki heryerden engelli ztn o yüzden dvmlı sahte hesaplar açıp yazıyor sadece hareketleri aptal yada gerizekalı da değil

bir sureliğine kapatın hesapları bunun egoyla ne alakası var instagramım yok kullanmıyorum gayette memnunum hayatımdan. neden onları egoları tatmin olsun ki? tam tersi madem size bu kadar taktılar bizi umursamıyor kendi hayatlarında mutlular diye onlar sinir olur.

Yok hesap kapatmam yok telefon degismem kocamdan da eminim eee savcilagada gitmezseniz nasıl sadece kadına saydirmakla kendi kendinize sinir olmakla mı kalacaksınız.

Ayrica kadıni burada ifsa ettiniz hadi biz tamam dedik(!) kadın savcılıga gider olaylari birde kendisi anlatirsa basınız agrıyabilir benden söylemesi.

Kadına diyorum ki eşim asıldı mı hayır sana bir uygunsuz nir teklif mi yaptı hyr ee kiminle aldatıyor diyorum onuda sen bul diyor eşimin tlfonu sosyal medyaları hep elimde öyle bşy olsa inan eşim çok temiz kalplidr hep iyi niyetlidir yakalanır yani
Aldatiliyorsnuz,net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X