hep erkekler mi taciz eder? taciz genel anlamda birilerini rahatsız etmektir, kadını erkeği yok aslında ama genelde erkekler yapar. iş için kullandığım profesyonel sosyal medya hesabımdan bile taciz ediyorlar, saçma sapan yok tanışalım vs bilmem ne gibi saçmalıklar. daha dün oldu bi tane, ağzının payını verdim ama sinir oldum. hayırdan anlamıyorlar, insan gibi yanıt vermek bile suç aslında ya. işle alakalı bişey sordu, insan gibi yanıt verdim. sonra yok boğaza karşı kahve ısmarlayayım, tanışalım bilmem ne demeye başladı. o hesabımda kaba olmak istemediğim için direkt engellemek yerine kibarca reddettim, istemiyorum teşekkürler dedim. sonra ruh hastasına bağladı, neymiş efendim ben ona mesaj atmışım ama geri çekmişim, neden geri çektin dedi. ben öyle bişey yapmadım dedim. ben okudum zaten o mesajı dedi. ne yazıyormuş peki bana da söyle benim de haberim olsun dedim. boşver uzatmayalım önemli değil falan dedi. yani bir insana yapmadığı bişeyi yaptın demek bu kadar kolay mı? deli midir nedir. bi sinirlendim. uydurma, öyle bişey yok. git kendine denk kişilerle muhatap ol beni rahatsız etme yazdım. ses kaydı atmış saçma sapan. kendini bişey sanıyorsun, 30 yaşındayım böylesini görmedim, sen ne yaşıyorsun vs. direkt engelledim. ama cevap verip laf anlatmak da hata yani. manyak çok. siz de o kadın için ne gerekiyorsa yapın, hakkınızı sonuna kadar arayın. sırf ortalık karıştırmak için iyice delirdiler, kimsenin bunları yapmaya hakkı yok.