Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de Saliha Hanım’ın yaptığını düşünmüyorum. Hediye yollamasından bile şüphelenecek kadar kalbinizi karartmayın. Ayrıca kadının sayfasını paylaşmanız hiç etik değil. Onun yerinde olsaydım itibarını zedelediğiniz için size dava açardım.
nerden paylaştı ben göremedim de

Başlığı beğenmedim.
Sanki erkekleri aklar gibi olmuş.
Anlayamadığım nokta ne tesadüf ki eşinizin arkadaşına da mesaj atmış bu bana manidar geldi.
Bir de eşinizle neden muhattap oldu kadın? Alacağınızı alıp parayı yollasaydınız, beraber yapmadığımız sürece hiçbir alışverişimde satıcı eşimle muhattap olmuyor.

Komuşumz, eşi hakkında kendisini uyarmak için mesaj atan kişi hakkında "Eşimin iş yerinde ayağını kaydırmak istiyorlar" yorumunu yapmıştı. Birkaç ay sonra eşi, "işe gidiyorum" diye evden çıktı, bir daha dönmedi. Tabii kesin eşiniz sizi aldatıyor denemez ama dikkat etmekte fayda var.

hep erkekler mi taciz eder? taciz genel anlamda birilerini rahatsız etmektir, kadını erkeği yok aslında ama genelde erkekler yapar. iş için kullandığım profesyonel sosyal medya hesabımdan bile taciz ediyorlar, saçma sapan yok tanışalım vs bilmem ne gibi saçmalıklar. daha dün oldu bi tane, ağzının payını verdim ama sinir oldum. hayırdan anlamıyorlar, insan gibi yanıt vermek bile suç aslında ya. işle alakalı bişey sordu, insan gibi yanıt verdim. sonra yok boğaza karşı kahve ısmarlayayım, tanışalım bilmem ne demeye başladı. o hesabımda kaba olmak istemediğim için direkt engellemek yerine kibarca reddettim, istemiyorum teşekkürler dedim. sonra ruh hastasına bağladı, neymiş efendim ben ona mesaj atmışım ama geri çekmişim, neden geri çektin dedi. ben öyle bişey yapmadım dedim. ben okudum zaten o mesajı dedi. ne yazıyormuş peki bana da söyle benim de haberim olsun dedim. boşver uzatmayalım önemli değil falan dedi. yani bir insana yapmadığı bişeyi yaptın demek bu kadar kolay mı? deli midir nedir. bi sinirlendim. uydurma, öyle bişey yok. git kendine denk kişilerle muhatap ol beni rahatsız etme yazdım. ses kaydı atmış saçma sapan. kendini bişey sanıyorsun, 30 yaşındayım böylesini görmedim, sen ne yaşıyorsun vs. direkt engelledim. ama cevap verip laf anlatmak da hata yani. manyak çok. siz de o kadın için ne gerekiyorsa yapın, hakkınızı sonuna kadar arayın. sırf ortalık karıştırmak için iyice delirdiler, kimsenin bunları yapmaya hakkı yok.

Eşiniz sizi aldatıyormuş ve aldattığı kadınla problemli olan bir kadın sizi taciz ediyor öyle mi. Doğru mu anladım bilmem. Pek anlamadım.

Ama sadece erkekler taciz etmez, o soruya cevap vermek istedim.
Hatta bazen bazı kadınlar o kadar cüretkar laflar söylüyor ve hareketler yapıyorki, eğer onları bir erkek yapsa linç edilir. Ama kadınsa gülüp geçiliyor.
Hatta geçenlerde bir kamera şakası mıdır nedir video izledim. Kadın yoldan geçen erkeklere yaklaşıp önlerinde dans eder gibi hareket ediyor, sürtünüyor adamlara. Hani tam tersi olsa... Olamaz. Tam tersi şaka olmaz ama bu şaka(!)
Bir kadın olarak bazen bu pozitif ayrımcılıktan midem bulanır.
Neyse..
Ahlakı bozuk insansa taciz eder. Kadın da aynı erkek de.

Numaraları engelleyin, sosyal medya da mesaj özelliğini kapatın önce... Hiç bir mesajı silmeyin asla hakaret etmeyin ve kimseye bahsetmeden direk avukata verin. Siz konuştukça devam edecektir ve bir yerde size ulaşamayınca gerçek kişi olarak sizi kontrol etmeye çalışacak.

Bu davaya bakacak olan hakimle savcıya da Allah sabır versin. Çıldırmadan davayı sonlandırabilirler inşallah. 😂
Ay aynısını ben yazacaktım 😂😂
Bence Saliha da olayla ilgisini. Olmadığını anlatmaya çalışmış ama konu sahibi anlamamış

Direk şikayette bulundum hiç beklemezdim yorumlar konuşmalar duruyordur eşinizin aldattığını düşünmedim öyle bişi yapsa kadın rahatça size yazmazdi eşiniz aldatıyor diye bana tamamen aranizi bozmak niyetine geldi dediğim gibi uğraşmayın direk şikayette bulunun

Kadının kocasını savunması normal değil mi? Benim eşim beni sosyal medyadan gelen fake hesabın saçma sapan yazdıklarıyla itham etse, şüpheye düşse çok ciddi güven kaybı yaşardım. O zaman herkesin evliliğini yıkabiliriz sosyal medya üzerinden.
senin kacirdigin nokta su, konu sahibi mantikli dusunmuyor. fake hesaptan gelen mesaji direkt saliha ile bagdastirip onu dusman biliyor. ve esinin de hemen arkadasini one surmesi vs bana gore supheli hareket. biz direkt kocasini bosasin kesin aldatiyor demedik ama bir acik kapi da biraksin, insanlari burada ifsalayip hakaret edene kadar mantikli dusunsun. mesela sen de hemen konu sahibinin gazina gelip kadinin profiline bakip hasta (?) dedin. cok cabuk gazlaniyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X