yardim edin!

bun belki itiraf etmedim kimse bilmez
eşimle flört ederken annemle tartıştığım için
eşime ben evlenmek istiyorum ya kaçıp geleyim
yada sen beni al gel annenlede yaşarım demiştim
yaşım 20 idi (nasıl bi cahillikti nasıl söyledim ben bunları hala düşünüyorum)
eşim dedi sen kendi annenle anlaşamıyosan benim annemle nasıl yaşayacaksın...
bu lafa 1 yıl ayrı kalıp sonra barıştık
halbuki nekadar haklıymış eşimmm
şimdi k.validemle bir ömür sürmek nereye ya....Allahım korumuş benii
sen hatayı başta yapmışsın kaçmakla....

Sanki her kadın makyaj yaparken dışarıdaki erkekler ona baksın diye yapıyor.

Kendini palyaçoya çevirmediğin sürece eşinin buna laf atması onun dar zihniyetli olduğunu gösterir maalesef.

Bu konuda yapabileceğin çok bir şey yok, çünkü aslında onun tarzı bu.

Sadece taviz vermeden alıştırabilirsin.

Yaptigima makyaj demek imkansiz bi goz kalemi surup cikmam bile gozune batiyo ben onu hic boyle tanimamistim oda beni sevgiliyken hem bakimliyim diye begenirdi simdi eser yok

Onceden senden ayriydi ya,her istediginde goremiyordu filan,o makyaji sadece kendisi icin yaptigini zannediyordu.simdi artik surekli berabersiniz,e bende yanindayim artik bu kendini kime begendirmeye calisiyor diyor kendi kendine.ne kadar dar bir zihniyet ornegi.

Ailene dönme şansı varsın varsa dön.Belli ki baya pişman olmuşsun.Yoksa bu şekilde kabul etmek zorundasın.Demekki seninki baya kıskançmış.Kime sürüyosun falan demeside bir garip.

Üzgünüm ama Anne , baba ahı alan iflah olmaz derler. Kaçıp ailenize sırt dönüp onları o kadar üzerek kurduğunuz yuvada mutlu olmak çokta mümkün olmazdı heralde.

Cunku annemle babam ayri benim istemede biaraya gelmezlerdi onlarda bunu istemedi o yuzden kavtim cunku yillarca hem annemde hem babamda suruklenip durdum
Seni koşullu isteyen ve kaçmaya mecbur bırakan bir adamın bunları yapması hiçte garip değil aslında.
İstemeye gelmemişler farkında mısın?Baban yoksa dayından,annenden,teyzenden isteyebilirlerdi seni.
Boşanırmısın bilmiyorum ama yapman gereken ilk şey bir iş bulmak veya üniversite okumak.Biraz ayakların üzerinde durursan belki kendini ezdirmemeye veya boşanmaya güç bulabilirsin.

Gelen yorumlara baktimda cok kisi sana bosan demis ama bence bu öyle hemen verilcek bir karar degildir. Benim sana tavsiyem esinle konusmaya calis her yolu dene ama gercekten hel yolu.. evlilik öyle hemen pes edilcek sabir göstermeden mücadele etmeden bitirilcek is degildir. Direnmelisin onunla konusmalisin sakin bir sekilde halletmelisin kisacasi derdini anlamalisin neden sana karsi böyle vs ..

biz nasil yardim edelim, kendin secmissin kacmissin.
kacanlarin hic mutlu oldugunu gormedim zaten.
yanlis kisiyle, yanlis yaparak, yanlis bir hayat kurmussun. degistirebiliyorsan degistir, yani bu hayattan cikabiliyorsan cik. pek mutlu olamiycakmissin gibi gozukuyor, gidisat belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…