• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin!

cansu eren

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
39
10
18
31
Ben artik napcagimi bilmiyorum kacarak evlendim 9 ay once sevgiliyken beni cok seven insan yok oldu onun yerine bana hic bisey yaptirmayan disara cikarken laf soyleyen makyaj yaptigimda kim icin yapiyosun diyen bi insan oldu bian benimle kavga edip bian sonra hic bisey yokmus gibi davraniyor. Napcagimi bilmiyorum artik yardim edin lutfen....

çoluk çocuk var mı
şuan ailenle aran nasıl
tek çare boşanmak bi ömür çekilmez bu adam
düzelmez de nasılsa kaçtı naparsam çekmek zorunda diye düşünüyodur

21 yadindayim aciktan okuyorum ailemle yeni baristim ama onlarlada bayramlarda yada gelirlerse gorusebiliyorum

Bir kızı kaçıran bir insanın doğruluğuna inanmıyorum ben.
Adam gibi adama zaten kız verilir.
Bir önyargı ya da başka bişey varsa o adam gider kendini ispatlar.
Zaten çevre eş dost herkes bilir adamlığını.
Yani aslında belli oluyor bu durumlarda kaçan kızların yaşayacakları..

Kaçarak evlenmek nedir arkadaş.
Bir arkadasım vardı kaçarak evlenmişti, bir gün bana ; 'pişmanlığından Kafamı duvarlara sürtmekten kıvılcımlar çıkarıyorum demişti'
Hiç unutmam, aklıma geldi yine.
Ailen arkanda değildir muhtemelen ve eşinde bunu kullanıyordur. Bizim yapacak pek bişeyimiz yok. En fazla boşan deriz.

Allah yardımcın olsun.yaşında küçükmüş.ailene durumu anlat.evlattır atılmaz sahip çıkarlar sana.susarsan dahada ileriye gider kocan.ona sahipsiz olmadığını göster

Bende kacark evlendim malesef ama bizim durum aileler arasindaydi esimden yana sukur bi sikintim yok gecmise donsem yine esimi tercih ederim ben bu kobida sansliym ama dedigim gibi benim ailemin vermem sebebi esimden dolayi degildi...Sen neden kactin neden uygun gormedi ailen.BU arada dedigim yalnis anlasilmasin kacmayi kesinlikke guzel bisey demiyirum sadece ben sansli olanlardanim....

Cunku annemle babam ayri benim istemede biaraya gelmezlerdi onlarda bunu istemedi o yuzden kavtim cunku yillarca hem annemde hem babamda suruklenip durdum

kaçmasaydın.
aileni kim için hiçe saydığını görmüş olmuşsun bu şekilde.
Kimin ne yaşadığını bilemessiniz ki.çok sert bi yorum olmuş:) konu sahibesi çok şey yaşamış ailesi ayrıymış aada yıllarca sürüklenmiş.çok zor bi durum.çıkış kapısı yoktu belki de.o an psikolojisi bozuk da olabilir.bizde burdan destek isteniyor köstek değil :KK23:

Kaçarak evlenenlerin %99'u oldukça kısa bir zamanda pişman oluyorlar.
Daha en başta hata yapmışsınız. o_O

Back
X