Yardım edin :(

sinem2306

Seviyorum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
9
3
1
Arkadaslar son günlerde grip olduğumu düşünerek doktora gittim ve enfeksiyon kaptigimi söyleyerek 6 kutu ilaç verdi 4 kutusunu 3 öğün atıyordum 2 kutusunuda aksamlari ve sabahları atıyordum yani günde 16 hap atıyordum bir de sürekli kullandığım ilaçla birlikte 17 oluyordu ve bu bana ağır geliyordu midem bulanıyordu sürekli. içmemeye karar verdim ve o gün ise yüzümde isilikler oluştu karşımdaki net baktığnda gözüküyor ama ben dokunduğum zaman çok kötü hissediyorum ve su degdirdimde yanma hissi oluşuyor bana yardım edin lütfen bide bu öncesinde sbsye girdigimde olmuştu.

Akciğeri kurtaralım derken karaciğeri mahvediyolar.
İtibar etmeyin öyle doktorlara.
O kadar ilaç mi içilir bi günde yav

baska bi doktora gittinmi 17 tane ilac ve bu ilaclar karacigerde cozunur yazik acilen baska bi doktora gorunmen gerek

Allahtan bıraktım yoksa birsey bile yiyemiyordum birde alerji yaptılar.
Ilaclarin isimlerini girerseniz internette yan etkilerini gorebilirsiniz

Ilac ismi side effect

yazip google translate'ten gecirin. Muhtemelen penislin veya antibiyotik verdi, siz de bunlardan birine alerjiksiniz.

Başka bir doktora gidin hem ilaclar icin hemde yuzunuz icin alerji olabilir ya da yan etkisi ilaclarin . Gecmis olsun

Ne bicim doktormu bu yahu .
Ben hasta oldugumda bile ilac icmiyorum suan gribim ama inatlasiyorum gitmemek icin (

Benim annemde günde en az 20 tane ilaç içiyodur ama alışmış artık ve mecbur içmede bimdünya hastalık var tabi midesini korumak içinde ilaç içiyor biyer tedabi edilirken başka yerler rahatsızlanıyor

Çok şaşırdım bu kadar ilaç bir günde içilmez ya.

Tahlil yaptı fakat doktora sorduğumda beni rahatsız edmiyecegini söylemişti ama sonunda çok rahatsız etti beni önceden gastrit olduğum için ilaç tedavisi görüyordum ama son 2 aydır ilaçları kullanmiyordum bu ilaçlardan asit düzenleyicide vardı şimdi almam gerekir sanırsam ama yuzumdekiler için bi care arıyorum lütfen yardım edin

İyi de grip için verilen ilaçlar belli.
Biri antibiyotik ki 12 saate bir alınır diğeri de ağrı kesici ayeş düşürücüveya grip için vetilen aynı türde bir ilaç o da 5 saatte bir alınır.
Yani günde en fazla 6 tablet içmiş olursunuz. Niye 17 olmuş o?
Yanlış mı kullandınız acaba.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…