Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana
ben de burayı anlamadım.tel de konuşmuş mu? yoksa facebook ta mı aratmış?Facebook'ta mı aratmış? Şimdi ne yapıyor ne ediyor diye bakmış olabilir yani bence illa ki bir şey hissetmesi gerekmiyor. Bazen liseden filan aklımıza gelen çok alakasız birini bile aratıyoruz merak edip.
Heralde facebook. Yani sırf meraktan da olabilir insanlık hali şeytan dürter yani. Bi söz vardı burnumuzu silince bile mendili açıp bakan insanlarız diyeben de burayı anlamadım.tel de konuşmuş mu? yoksa facebook ta mı aratmış?
bir insan bakmak istedikten sonra ona engel olamayız ki gizli bakar siler falan.Heralde facebook. Yani sırf meraktan da olabilir insanlık hali şeytan dürter yani. Bi söz vardı burnumuzu silince bile mendili açıp bakan insanlarız diye
Sadece sınıf arkadaşı ise, neden 3 yıl önce sadece facebook sohbeti olmasına rağmen o hatunu uyarma gereği duydunuz.?Kiz arkadasi derken eski sinif arkadasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?