Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana karsi bu adam hicmi mahcup olmadi hicmi kalbini kirmadi. Karisina ayni itinayla niye davranmiyo o zamanda elin kizi icin 3 seneymis 5 seneymis bunu oturup dusunuo. Sevmis alamamis hala o kizi seviyo bukadar. Hem kendini hem seni kandirio. Niye o zaman seninle evlenmis. Gorucu usulu fln mi evlendinizMrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana
3 sene once esimle canimli konusuyordu .hem esim ben varken niye o kizla dertlesiyor ki ben buna kizmistim
Kiyamam ne hassas bir erkek....yaninda karisi var onun dusuncesini taksin elalemin karsini kizini kafasina takacagina ...savunmaya bak...ciddi ciddi konusn konu sahibesi 3 sene sonrami aklina gelmis yutmamimizimi bekliyor?Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana
Cektirsin gitsin!Faceden ve googldan aratmis. Esimin bana dedigi su :biz sevgiliyken o kizin da sevgilisi varmis.benim esim ona anlatiyormis biz kavga ettigimize.o kiz da benim esime.guya empati yapiyorlarmis kiz kizin derdinden anlar diye