Yardim edin

Faceden aradıysa merak edip bakmıştır. Kızın eşinize karşı tavırlarını mı beğenmediniz de istemediniz.

Merakından bakmıstır bence.Eski sevgiliside değil öyle bi sınıf arkadaşıymış.Napıyo ne ediyo diye bakmıştır.Gerçi böyle bile olsa çok sinir bozucu ama eski sevgilisini aratmasından iyidir.Ondan ziyade kadını niye azarladınız eşinizi azarlasaydınız konuşma diye.Ay bu bayanlarda bi garip. Eşimden uzak dur sevgilimden uzak dur diye millete sarıyolar.Değişik.

3 sene once esimle canimli konusuyordu .hem esim ben varken niye o kizla dertlesiyor ki ben buna kizmistim

Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana
Sana karsi bu adam hicmi mahcup olmadi hicmi kalbini kirmadi. Karisina ayni itinayla niye davranmiyo o zamanda elin kizi icin 3 seneymis 5 seneymis bunu oturup dusunuo. Sevmis alamamis hala o kizi seviyo bukadar. Hem kendini hem seni kandirio. Niye o zaman seninle evlenmis. Gorucu usulu fln mi evlendiniz

3 sene once esimle canimli konusuyordu .hem esim ben varken niye o kizla dertlesiyor ki ben buna kizmistim

O zaman kocana kız ,kocana çemkir , bir de elin kızlarına ezik profili çiziyorsun kıza kocamdan uzak dur diyerek.

Adama bak yaaa karisi gormese aramalari kendi soylemicek. Ayni seyi sen yapsan sana belki siddet bile uygulardi. Erkekler o kadar kibar dusunmez cnm hala o kizda gonlu var. Oyle dusunceli erkek yokki. Seviyoki merak etti. Insan sevmedigi birini merak etmez takilmaz bile o kadar bi konunun üstüne. Karisina yuvasina bakar devam eder...

bence onlar 3 yıl içinde zaten görüşmüştür..
yoksa eşiniz gerçekten çok ince düşünceli kibar bir adam zira 3 yıl kafasında bu durumu tutmuş ve mahçup olmuş.. yazık.

hem öyle bile olsa sen demedin mi görüşmeni istesem o zaman sorun çıkarmazdım diye?

Kizlar ben şimdi ne yapayimm .esimle konusmuyorum.ona guvenmedigimi soyledim .

Hiç anlam veremedim o_O

Madem sevgili değillermiş sen neden kıza kızdın?
Sevgili değillerse yada eşin bişey hissetmiyorsa üç yıl önceki mevzuyu neden şimdi ortaya çıkarmış kız belki de unuttu bile.
Güvenmemeye devam et, yalan söylemeyi bile beceremeyen bir kocan var. :KK11:

Bazı kadınlar bu tür olaylarda direkt karşı tarafı suçlu görüyor. Bu aynen konu sahibinin kızı azarlaması gibi. Halbuki konuşma eylemi 2 kişilik. Ama konu sahibi kızı azarlıyor. Mantalite: kuyruk sallaması.

Başka yorum yapamayacağım bence çok net.

Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana
Kiyamam ne hassas bir erkek....yaninda karisi var onun dusuncesini taksin elalemin karsini kizini kafasina takacagina ...savunmaya bak...ciddi ciddi konusn konu sahibesi 3 sene sonrami aklina gelmis yutmamimizimi bekliyor?

Eğer eşim bana karşı nazik davranmazken başka kişilere karşı nezaketini sürdürürse, ona haddini bildiririm. Ona da defalarca söylediğim gibi, en nazik olması, en değer vermesi, en çok gözetmesi gereken benim.

Faceden ve googldan aratmis. Esimin bana dedigi su :biz sevgiliyken o kizin da sevgilisi varmis.benim esim ona anlatiyormis biz kavga ettigimize.o kiz da benim esime.guya empati yapiyorlarmis kiz kizin derdinden anlar diye
Cektirsin gitsin!

Sadece merak ettigini söylüyor ozur diliyor art niyetli degilmis yapmamasi gerektigini soyluyor .ama sebeplerini de haklı buluyor

Back
X