Yardim edin

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana

Mrb kizlar bir saat once esimin telefonunda arama butonunda lisedeki eski kiz arkadasini aradigini gordum .bundan 3 yil once esimle sevgiliyken bu kizla facede dertlesirken yazilarini okumustum kiza esimden uzak durmasini soylemistim .esimin simdiki kendini savunmasi şu:3 yil once kizi azarladigim icin mahcupmus.kizi merak etmis aramis . kafayi yicem yaa biseyler deyin bana

Böyle bahane olmaz. Mahcupmuş da aramış da.. Üç yıl oturmuş bunu mu düşünmüş?
Yalan söylemeyi bile beceremiyorlar, nasıl iş bu ya?
İnanmayın, işin de peşini bırakmayın bence.

Facebook'ta mı aratmış? Şimdi ne yapıyor ne ediyor diye bakmış olabilir yani bence illa ki bir şey hissetmesi gerekmiyor. Bazen liseden filan aklımıza gelen çok alakasız birini bile aratıyoruz merak edip.

Facebook'ta mı aratmış? Şimdi ne yapıyor ne ediyor diye bakmış olabilir yani bence illa ki bir şey hissetmesi gerekmiyor. Bazen liseden filan aklımıza gelen çok alakasız birini bile aratıyoruz merak edip.
ben de burayı anlamadım.tel de konuşmuş mu? yoksa facebook ta mı aratmış?

Ben yerinde olsam eşimle muhatap olmam.düşünsün,bulsun napacağını..

ben de burayı anlamadım.tel de konuşmuş mu? yoksa facebook ta mı aratmış?
Heralde facebook. Yani sırf meraktan da olabilir insanlık hali şeytan dürter yani. Bi söz vardı burnumuzu silince bile mendili açıp bakan insanlarız diye :KK47: :KK48:

Heralde facebook. Yani sırf meraktan da olabilir insanlık hali şeytan dürter yani. Bi söz vardı burnumuzu silince bile mendili açıp bakan insanlarız diye :KK47: :KK48:
bir insan bakmak istedikten sonra ona engel olamayız ki gizli bakar siler falan.

arayıp konuşmuş mu?

facebooktan arattıysa (sürekli aratmıyosa) çok dert değil merak etmiştir diycem ama kocan vukuatlı 3 sene öncesinden

Faceden ve googldan aratmis. Esimin bana dedigi su :biz sevgiliyken o kizin da sevgilisi varmis.benim esim ona anlatiyormis biz kavga ettigimize.o kiz da benim esime.guya empati yapiyorlarmis kiz kizin derdinden anlar diye

Ee sınıf arkadaşıysa face ten konuşabilir de. Hiç kız yok mu face inde

Back
X