Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum tabiki ama bunlari dusundum nedense sebebini bende bilmiyorum akrabalarina kadar dusunmemin nedenini bende sorguluyorum kendimdesen bu adamı seviyor olsaydın nerde yaşadığını bu kadar kafana takmazdın..
sizden başka sevgilisinin oturduğu evi dert eden birini duymadım..
Seviyorum tabiki ama bunlari dusundum nedense sebebini bende bilmiyorum akrabalarina kadar dusunmemin nedenini bende sorguluyorum kendimde
Dusunceleriniz icin tesekkur ederim yardimci oldunuzaşk gözü karalıktır..
ben dublexte o düz ayak evde diye düşünmeye başladığın yerde aşk yoktur bence..
kendinizi sorguluyorsanız bu adamı ne kadar sevdiğinizle ilgili bir sorgulama yapmanızı tavsiye ederim..
Haklisiniz sanirim. Bildigim kadariyla huzurlu ve mutlu bir aile. Her ailede olan kavgalar disinda.size birsey soyleyeyimmi
evin mkaresi degilde o evde yasanmisliklar nasil bir aileymis mutlumu huzurlumu yoksa kavgali gurultulumu bunlara onem verin.
Evet bu dediklerinde benim icin cok onemli ki Allaha şükür terbiyeli durust caliskan benim gozlemlerime gore ve cevresindeki herkes onu bu ozellikleriyle tanir ve isyerindeki herkes onu bu sebeplerden dolayi seviyorOnun nasıl bir evde yaşadığı önemli değil.İlerisi hakkında kuşkular duyuyorsan şunlara bak :
Çalışkan mı ?
Sadık mı
Terbiyeli mi ?
Dürüst mü ?
Cimri mi değil mi?
Sakin mi ?
Boşuna dert etme bunları kendine zaten evlilik iyi günde kötü günde diye.dublex evde yada 2+1 diye değil ya.kaçan tutuyormu seviyormusun önemli olan bu canım benim.Ben dublex evde oturuyrum. Fakat erkek arkadasim kucuk bir yer evinde oturuyor. Bizim durumumzsa cok iyi değil ama ilerde sorun olmasindan korkuyorm. Bunu ona da söyleyemiyorum çok kirici bisey. Onlarinda durumu normal cok kotu degil. Bu ev konusu cok onemli yer tutar mi ilerde
yaş küçük evlenemeyin. nişan söz de yapmayın. gezin tozun hayatınızı yaşayın, biraz daha büyüyünce birşeyler yaparsanız..Ben dublex evde oturuyrum. Fakat erkek arkadasim kucuk bir yer evinde oturuyor. Bizim durumumzsa cok iyi değil ama ilerde sorun olmasindan korkuyorm. Bunu ona da söyleyemiyorum çok kirici bisey. Onlarinda durumu normal cok kotu degil. Bu ev konusu cok onemli yer tutar mi ilerde
birimizin ev düzeni ve maddi durumu daha iyi. birimizin ise maddi durumu evi bize göre az daha düşük.Sorun nerde onu anlamadım ben![]()