Yardim edin

Iste ayakta durmaya calisiyorum inanin cirkin bakimsiz pis bi kadnda degilim neden ben diyorun
Canım angelina jolie bile aldatılmış düşün.bunun güzellikle alakası olsa dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdı.her kadın kendine göre güzeldir zaten.yeterki bakan göz güzel olsun.bu tamamen yapanın karakterinden.yapan dünyanın en güzel kadınınada yapıyo.

olsun biraz da size borclansin
ayrıca araba ve ev evlilik içerisinde alınmış ortak paylastirilir
ama siz adamın zina yaptığını kanıtlar sanız adamın ev ve araba üzerindeki hakkını kisitlanmasini talep edebilirsiniz
ya da bunlarla hiç uğraşmadan bir anlaşma protokolü hazırlayıp siz ve çocuk için aylık bin er lira nafaka
araba ve ev size kalacak
ayrıca 30 bin maddi 30 bin manevi tazminat talebinizi yazdirabilirsiniz mesela protokole
bunu adama sunarsiniz kabul edeceksen et etmiyorsa ben de çekişmeli dava açar daha fazlasını isterim diye uyarı yapabilirsiniz
Evide yok arabasida ki :-)

Canım angelina jolie bile aldatılmış düşün.bunun güzellikle alakası olsa dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdı.her kadın kendine göre güzeldir zaten.yeterki bakan göz güzel olsun.bu tamamen yapanın karakterinden.yapan dünyanın en güzel kadınınada yapıyo.
Aynen oyle orasida dogru :-/

Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
7 aylik hamile misiniz suan cok uzuldum cunko hamileyken duygular insani iyice ele aliyor bence affetmeyin tabi dile kolay durumunuzu bilmiyorum kadin acaba evli oldugunu biliyor muydu biliyorduysa ahiniz tutcaktir Allah guc kuvvet versin size

7 aylik hamile misiniz suan cok uzuldum cunko hamileyken duygular insani iyice ele aliyor bence affetmeyin tabi dile kolay durumunuzu bilmiyorum kadin acaba evli oldugunu biliyor muydu biliyorduysa ahiniz tutcaktir Allah guc kuvvet versin size
Kadin zaten o yolun yolcusu igrenc biri halada piskin piskin konusan bi yaratik

Back
X