Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADASLAR ANLAT DEMISSINIZ ANLATIYORUM BAKIN ONCE OLANLARI ANLATMISTIM DAHA SONRA BU EVE SARHOS GELDI BIZDE ANNEMLE INIP ARABASINA BAKTIK KI BIR TELEFON BULDUM VE KIZ BEBEK DIYE KAYITLI KIZI ARADIM SAYDIM KIZ BIR BIR ANLATTI RAMAZAN AYINDAN BERI SEVGILI OLMAYA BASLAMISLAR SONRA KIZA BOSANACAM DEMIS GUYA TATILDE CEKTIKLERI RESIMLERI ATTI BANA KIZ OYLE ISTE VE BUGUN BENIM EVLILIK YILDONUMUMDU BENIM BABAMIN ARABASINA BINIP GEZMISLER DUSUNUN ICIM PARAMPARCA NEYE YANSAM BILEMEDIM
Sen kendini değil o kendini salak hissetsin canımAllah razi olsun kardesim ellrimle gonderdim ya kendimi nasi salak hissediyorum
Ayrildi bana yalvariyo ama umurumda bilr degilayılmadı mı hala eşiniz ?
konuştunuz mu ne diyor?
Yuzunu gormeye bile tahammulum yokValla inşAllah bebek var diye affeden aciz kadınlardan olmazsınız...
Allah razi olsun kardesimSen kendini değil o kendini salak hissetsin canım
Sen eş bildiğin insanı uğurladın,
Allah çok büyük o gittiği kadın da birgün yolculanır o zaman görür dünyanın kaç bucak olduğunu
Ben nerde hata yaptım der de iş işten geçer
O kadınında bilerek bunu yapıyorsa Allah elbet senin ahını onda koymaz
Şirret insanlar !
Sagol kardesimBu hayatta insanın başına gelebilecek en acı şeylerden biri ihanet.
Allah yardımcınız olsun.
Valla normali öyle olmalı zaten.aldatılmak feci ama hamile iken aldatılmak daha feci.bukadar vicdansız adam zaten sizide bebeğinizide haketmeyen birisidir.Allah yardımcınız olsun.Yuzunu gormeye bile tahammulum yok
Amin kardesim aminAllha yardımcın olsun, o adamında belasını versin
Aynen kardesim agzina saglikNe karicim mi demiş var ya öyle şeyler geciyoki suan içinden zor tutuyorum kendimi sakin lütfen bak lütfen affetme bebeğini düşün ve sakin affetme sen çok güçlü bi kadınsın öyle bi anneye babaya sahipsinki sukret haline Allah bildiği gibi yapsın onu sürüm sürüm surunsun yerden kafasını kaldiramasin hiç bi gün mutlu olmasin huzurlu olmasin ben ne yaptim desin kapina gelsin vicdan azabından gebersin tek başına ölsün gitsin insallah canim sen sadece kendini düşün ve sakin üzülme tek duan şimdiden gördün bu yüzünü sakin üzülme sakin
Insllah kardesimPislik sevgilisinden gecinsin asalak gibi... bakalim senin baktigin gibi bakacakmi. Parasini yiyip ortada birakacak. Iyide olur. Aldatan aldanir.
Aminnnn amiiinnnn agzina saglikPis herif koy kapının önüne gitsin babanı ara mesajları falan ekran görüntüsünü al mutlaka kanıtların olsun pazartesi ilk işin git davani ac tedbirini koydur otellede irtibata geç kayıtları al Allah yardimcin olsun o adam nusvettesinede Allah cektirsin ben ne yaptim desin bi tarafları tutulup kalsinda ise yaramasin