kargoyu kabul etmek zorunda değilsiniz ki, geri iade edilir. ne yasal işlemi ?Merhabalar
İnternet sitesinden bir telefon kapı aldım.ve sınav dönemim olduğu için şubeden gidip alamadım kapıda ödeme olan bir kargoydu.ve kadın yasala işlem başlatılacağını söyledi.bende maddi hasar neyse karşılayacağımı eğer kabı göndermek istemezse hesap numarasına parayı yaptırabilirimdedim cevap bile vermedi şimdide herhangi bir işlem başlayacak diye korkuyorum yardım edin
Kapıda ödeme olduğu için almam gerekiyormuşkargoyu kabul etmek zorunda değilsiniz ki, geri iade edilir. ne yasal işlemi ?
Benimde gecen kargom geldi alamadim kimse de aramadi ne yasal slemi cinayetten mi yargilancagizKapıda ödeme olduğu için almam gerekiyormuş
Kapıda ödeme olduğu için almam gerekiyormuş
Çok haklısınız ve ekstradan mesaj da attım kargo ücretini ödeyebilirim hakkım kalmasın diyeBenimde gecen kargom geldi alamadim kimse de aramadi ne yasal slemi cinayetten mi yargilancagiz
Eve geldi zaten ama benim tam sınav zamanında geldiği için alamadımkapıda ödemeyse niye şubeden almanız gerekiyor ki? eve gelmesi lazım.
Çok teşekkür ederim sağolun bilgilendirdiğiniz içinYok öyle birşey seni kandırmıs sakın para yollama
Canim zaten kargoda tek senin urunun olmuyorki bi suru urun siparisi gidiyor gerci geri dondugunde belki fazladan kargo parasi verilmis oluyorlar.Ben sanmiyorum yasal islem felan olcagini kargo parasini isterse gonderirsiniz.Çok haklısınız ve ekstradan mesaj da attım kargo ücretini ödeyebilirim hakkım kalmasın diye
Ürünü almadın o yüzden işlem başlatamazÇok teşekkür ederim sağolun bilgilendirdiğiniz için
Söyledim cevap bile vermedi geri dönüş yapmadıCanim zaten kargoda tek senin urunun olmuyorki bi suru urun siparisi gidiyor gerci geri dondugunde belki fazladan kargo parasi verilmis oluyorlar.Ben sanmiyorum yasal islem felan olcagini kargo parasini isterse gonderirsiniz.
Ay sacmalama. Ne yasal işlemi. Seni korkutmak istemiş. Korkmamak gerek yok. Hatta bence geri gönder. Boyleleriyle alışveriş yapılmazKapıda ödeme olduğu için almam gerekiyormuş
Can'ım zaten kargo geri iade edilmiş kadın diyor ki iş gücünü boşa kullanmaktan yasal işlem başlatacakmışAy sacmalama. Ne yasal işlemi. Seni korkutmak istemiş. Korkmamak gerek yok. Hatta bence geri gönder. Boyleleriyle alışveriş yapılmaz
Ha anladım. Bir şey yapamaz. Hakkı da yok zaten. Teşekkür ederim aydınlattığın için.Can'ım zaten kargo geri iade edilmiş kadın diyor ki iş gücünü boşa kullanmaktan yasal işlem başlatacakmış
Ay o kadar rahatladım ki çok sağolun ya gerçekten kaç gündür kafamda takılı kalmıştıÖyle bir şey yok. Kargo parası kendi cebinden çıktığı için aklı sıra korkutarak kurnazlık yapmaya çalışmış. Almayın o ürünü de sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?