yardım edinn dayanamıyorum...

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
yazcklarım braz uzun olucak ama nolur okuyun cok doluyum kıme anlatıcam bilemedim. esım iflas ettı we bı sredır uzerınde bunun sıtresı war aıleden de gram fayda yok ama heryerde kaynanam bzı o gecındıryomus gbı konusuyo ve bu bana cok dokundu aksm esım ewe geldı bı problem yoktu ben esıme annesnı bu tawrlarından bıktıgı falan soledım we tartısmaya basladık ewde ne warsa kırdı doktu etmedıgı kfur kalmadı bana vurduu defalarca snra yetmezmıs gbı annesnı aradı onada kfrettı ben bu kızı gturuyom falan dedı kapattı gtur dedım o sırdada kaynanamlar geldı kndımı banyoya kıtledım al hesabı sen wer dedım ortalıgı bu kadar karıstrmanın ne alemı wardı tabı bz tartsmısız etmısız kadının umrunda deıl bunda bıle kendıne pay cıkarttı hastalancam etcem falan ama bzım ıcın gram uzuldugunu sanmıyorum.... onlar gdıncede tekrar aynı seyler bana gıt gıt gıt tmm dıyorum sabah gdıcem falan
derken kavga ıyce buyudu emınım tum apartman duymustur en sonunda dayanamadm krdım bardagı bılegımı kestım uc bes yerden czdım attım esm aldı camı elmden smdı ustnden bı saat falan gectı we hc konusmadık hala tamamen bnm haksız oldugumu dsnuyo napıyım ben gdıyımmı? kanser bı babam war bu ılk kavgamız deıl bu gune kadar hc bı tartısmamı anlatmadım onlara ıcımde kendı kendımı sakınlestrdım hep ve daha oncekı kavgalarmın hepsınde haklıydım buna ragmen sabrettım şimdide tek sucum esme annesnı atmamdı ama bıktım ınanın ole bole bı kadın deıll aglamaktan gozumde yas kalmadı nolur bı akıl werın

yasadıkların hıç kolay değil canım allah yardımcın olsun .kımse ıçın kendı canını hıce sayma . bol bol dua et boyle bı durumda ne denırkı .eğer ailen destek oluyosa dayanamıycak duruma geldıysende cok ıyı dusun kara ver bebeğin falan varsa bı kez daha dusun ama kımse senden daha değerlı değil .

aılem arkadmda durur bebegmde yok ama esmı cdden sewyorum bıde ben kck bıyerde yasıyorum akrabalrın lafı bıle btrır benı

git bir duş al sakinleş önce.yatıp uyumaya çalış.bu duygu yoğunluğuyla insan kafayı yiyor.eşinin durumu da çok zor.seninki de.Allah'a sığın.huzur verir inan...bizler de buradayız.ama sakin ol.bilek kesmek neymiş?sana bir şey olsa üzülen anne baba olur.başkası değil.bunu sakın unutma.

ne denmeli bu durumda bilemiyorum canım..eşin çok agresif davranmış tabi bilemiyorum annesini ona karşı çok aşağılaman hoş olmamış..ama diyelimki oldu tepkisi böyle olmamalıydı

haklı olduğunu düşüüyorsan burnunun sürmesi için bi kaç bişey yapabilrsinn...ama ikinizde de hata varsa biraz düşün , sakinleş ve eşini alkarşına sakin sakin konuş.. derim ben..

eşin iflas etmesi nedeniyle psikolojisi normal değildir eminim... ama bu yaptıklarına sebep değil elbet..
canım kayınvaliden uzak dur derim ben eğer mümkünse, kalma gitme meselesinde eşin sanırım bu kavgayla patlamış, çok yanlış yapmış dedğin gibi tartışmayı bu noktalara getircek ne vardı..
ama şartlar bu kadar kötüyken maddi olarak gitme derim ben, şu şartlarda en büyük desteği birbirnizden görmelisiniz
eşin bence pişman olucaktır???

sakın konusulmuyokı onunla yanı ıs buyumesın dıye yalvardım bana wurmasnı kfretmesnı gectım ama aılesne kardı her kavgada benı kucuk dusurmesınden bıktım

Bencede öncelikle ölümü kafandan çıkar at.İkinizin de sinirleri yıpranmış sabretmen lazım kayınvaliden ile de arana mesafe koy eşinle beraber git gel zaten bu kavganız da sebep olmuş olur.Ailesini eşine kötüleme erkek milletinin ailesi kıymetli olur.Eşinle yarın konuş onu sevdiğini söyle psikolojim bozuldu de gönlünü alacak birşeyler bul ......Dayak atması kötü olmuş bir daha tekrar ederse bence ailenin yanına git yoksa alışkanlık olur ve dışarıdaki bütün sinirini gelip senden çıkarır.Ayrıca elalemin ne dediğini düşünme her kafadan bir ses çıkar zaten Rabbim yardımcın olsun bol bol dua et...Birde tavsiyem sorunlarınızı aşmadan kesinlikle çocuk düşünme derim.

eşin verdiği tepkiler doğru değil tabıde iflas etmiş bır adamın psikolojsıde çok ıyı değildir bıde annen geçindiyormuş bizi tarzı laflar edınce gururu incinmiş olabılır zarar görmemek için bazen susmak gerekiyor çünkü siz eşinize bunu kavgasızda anlatsnaız bişi yapamazdı kadının huyu bu fırsatını bulmuş yaptığı bır ıyılık varsa reklamını yapıyor işte

eşimi sevıyorum dıyorsunuz ozaman ıyı gunde yanında olduğunuz gıbı zor gununde yanında olup birlikte toparlanın ve lütfen kendıze zarar vermeyın

yaa kadın bıze hc yarım etmedıkı mıllete kendını ıı gstermek ıcın bole dıyo bende buna snr oldum zaten

yaa kadın bıze hc yarım etmedıkı mıllete kendını ıı gstermek ıcın bole dıyo bende buna snr oldum zaten

anlıyorum ama bak kenddnızıe ilişkinize zarar vermiş oldunuz kvdene bişi olmadı sevınmiştir bile

kım olsa rahatsız olur bu durumdan

ama bunu eşine söylemenın zamanı değilmiş gibi geldi bana sonuçta onu gösterıyor

nelki senin haberin yoktur ama eşine yardımda bulunuyordur erkekler anlatmazlar annemden para aldım şunu aldım diye.... boşver sen yine de onun yanında annesini kötüleme .. kavga sebep sana işte eşin olmadan gitme ama evine gelirse güleryüzünü eksik etme (ay annem gibi konuştum yaa)

bence eşine karsı annesini kötülemen büyük bi hata nolursa olsun o onun annesi.bi tanıdıgınız dese annesıyle ılgılı neyse ama sizin demeniz hata olmus zaten adam calısmıyo psikoloji bozuk.ama nolursa olsun sana vurmamalıydıda.tabiki güleryüz gösteremezsın iiçinden gelmez insanın ama bi kaç gün hiç bir şey söyleme eşine sana soru sorarsa kısa ve net cvblar ver kışkırtcak bişey söyleme.sormazsa sende söyleme hatasını anlasın kırıldıgını diğer türlü nasılsa dövdüğüm halde yine sırnasıyo deyıp her tartısmada şiddetide normal görebilir.evden gitmede maddi durumu olmadıgı için kötü günümde yanımda değildi zaten diye düşünebilirde.sakin ve sessiz ol bnce bir hafta kadar sonrası zaten pişman olucaktır olmazsada yınede bişey derse çek git cocugunda yokmus ömür boyu sana şiddet hakaret uygulamasnı kabullenmek zorunda değilsin.sinir hastasımı olcan katlana katlana.allah yardımcın olsun bolca dua et hayırlısı neyse o olsun.

yazık değil mi sana? bileğini kesecek kadar gözünü karartmışsın. eşimi seviyorum diyorsun da, dayağa aşağılanmaya böyle büyük kavgalara ne kadar katlanacaksın. çünkü değişmiyorlar. şimdi seviyorum dediğin adamdan yarın soğuyacaksın. o zaman düşünürsün belki ayrılmayı ama belki çocuğun olur, işler daha da zorlaşır. bence devam etmeden önce çok iyi düşün. biz kadınlar değişir diye sabrediyoruz ama kaçınılmaz son geldiğinde de niye bunca zaman bekledim diye pişman oluyoruz.

yaaa zaten derdm bana yatyo elım kolum morarmıs beyefendı bana dıyokı aksam babamlara gtcez gnlunu alcas

cnm çok üzüldüm allah yardımcınız olsun ama eşin iflas etmiş birisi olarak üzerinde daha da baskı vardır sende annesini şikayet edince adam zıvanadan çıkmış belli ki sana vurmasını tabi haklı bulmuyorum ama biraz sabırlı mol dışarıya karşı kulağını tıka ve eşine destek ol umarım bu durumlar geçecektir.

Eşiniz bütün stresini sizin üzerinizde atmış! Oh ne ala memleket?! Çok özür dilerim siz stres tahtası mısınız? Eşiniz sizi dövüyor, sövüyor siz hala o evde duruyorsunuz.. gidin önce bir darp raporu alın, gidin babanıza bakın madem kanser diyorsunuz hiç değilse ona baktığınız için de sevap işlemiş olursunuz. Eşiniz de işini mi düzeltir ( bu memlekete tek iflas eden o değil ki..), pazarda limon mu satar evini geçindirmenin yolunu bulur onu o düşünecek. Kayınvalideniz konuştuğu ile kalır siz yediğiniz dayakla.. 3 gün sonra onun söyledikleri unutulur da siz yaşadıklarınızı unutacak mısınız? Böyle sağlıksız bir evlilik mi olur? İyi günde kötü gün de bizler için. İyi günde birlikte lay lay lom ama kötü gün geldi pat küt! Bana vicdansız gözü ile bakabilirsiniz zor günler geçiriyor diyebilirsiniz destek olmam lazım diyebilirsiniz ama bileklerinizi kesecek kadar gözünüz döndü ise size de acil bir terapi gerekiyor derim. Bu adam ne hale sokmuş sizi baksanıza?! Devlet hastaneleri, mahkemeler bu konuda size ücretsiz destek verir durumda.. Gidin kendinize yeni bir hayat kurun derim.

cnm öncelikle geçmiş olsun diyorum ama biliyorum ki geçmicek ve en acımasız yorumu ben yapıcam bendede senin kinden vardı 6 yıl 2 ay çektim 2 yıldırda hayatımda yokken bana çektiriyor bunlar hasta ruhlu kişiler en azından benim ki öyleydi cnm sen ne kadar anlayışlı ne kadar mükemmel bir eş olursan ol yaranamazsın ne annesine ne kendine kendi eksikliklerini seni hırpalayarak canını sözlü tacizlerle yakıcaklar ve asla tam anlamıyla aile olamayacaksınız sen mutlu olamayacaksın o yüzden git baba evine senin gürlediğini ama yağamayacağını sanmasın sanmasın sen ona muhtaçsın bir mütlet ayrı yaşa evet cnm babanda hastaymıs ama hem onun yanında ona destek olursun sonrada eşinle konuş ve tedavi olsun ben benim ki hasta olduğunu ksbul etmediği için tedavide olmadı ama hayat böyle geçmez sana ve en güzel yıllarına yazık allah yar ve yardımcın olsun

sakın konusulmuyokı onunla yanı ıs buyumesın dıye yalvardım bana wurmasnı kfretmesnı gectım ama aılesne kardı her kavgada benı kucuk dusurmesınden bıktım

ailesine karsi kucuk dusmek size vurmasindan ve kufur etmesinden daha mi kotu yani???
yapmayin Allahinizi severseniz!!! siddet gormenizinden daha muhim ne olabilir??? caninizin hic mi kiymeti yok???
ben anlayamiyorum sizin gibileri!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…