yardım edinn

davranis bozukluklari duzeltilebilir seyler. elinize mukayyet olun hanimefendi, kolayimiza geliyor bazende biseyleri degistirmemek.
Şaka mısınız siz ya? Bütün saldırganlığınızı alarak gelmişsiniz. Eminim konu sahibi keyf almıyor bu durumdan.
Lisede sınav döneminde maalesef bende böyleydim. Öncelikle saçlarınızı açık bırakmayın. Öyle olunca ister istemez eliniz saçınıza gidiyor. 6 ayda orası kapanır mini mini saç tutamlarınız da olur merak etmeyin. Saç uzatma konularına bakabilirsiniz. En etkilisi dax sanırım. Ya da yağlı kürleri deneyebilirsiniz. Badem yağı sinemaki falan...

Siz saka misiniz, ben anlayamadim. Kizcagizin elinde olsa,sizin tabirinizle eline mukayyet olsa yapmazdi degil mi ?
Mesela siz daha bilmediginiz bir hastalikla ilgili bilgisiz yorumlarinizi yazan ellerinize mukayyet olamiyorsunuz. Bence bu cok daha ilginc.
Yorumunuz çok güzel valla istemsiz bir güldüm :KK70:

Bende de bir benzeri var ne kadar zor olduğunu biliyorum. Tek yolu stresten uzaklaşmak, başka ne denediysem kar etmedi, hepsi geçici çözümler. Saçınızı koparmışsanız geç uzar. Ama kökten koparmayıp sadece kesmişseniz hızlı uzar. Dax supergro diye bir şampuan var gratislerde satılıyordu galiba, bu yardımcı olabilir. O bölgeye sarımsak ezip sürmek, E vitamini yağı ve hint yağı karışımı saça sürmek, banyoda saç diplerini uyarmak için kafa derisine masaj yapmak, kökler açılsın diye buharda bekletmek, banyo sonunda soğuk su uygulayarak saç diplerini uyarmak. Bunlar bildiğim saçın hızlı uzaması yolları. Umarım işinize yarar.

Şaka mısınız siz ya? Bütün saldırganlığınızı alarak gelmişsiniz. Eminim konu sahibi keyf almıyor bu durumdan.
Lisede sınav döneminde maalesef bende böyleydim. Öncelikle saçlarınızı açık bırakmayın. Öyle olunca ister istemez eliniz saçınıza gidiyor. 6 ayda orası kapanır mini mini saç tutamlarınız da olur merak etmeyin. Saç uzatma konularına bakabilirsiniz. En etkilisi dax sanırım. Ya da yağlı kürleri deneyebilirsiniz. Badem yağı sinemaki falan...
Teşekkür ederim canim

Bende bekarken vardı koparinca rahatlama hissederdim sitres tetikler 6 ay bi süre ellemeyin kapanır uzar zeytinyağ sürun besleyin evlendikten sonra geçti bazen 6 ayda bir ara sıra tv ye dalarsam elim saçıma gidiyor bi iki tel gidiyor o şekilde
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim evet zor bir durum

Back
X