• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edinn

Direk kapattıracaktın, yada kapatacaktın ki bu tarz sorunlar olmayacaktı. Üstüne gitme, askerde daha çekilmez oluyorlar lakin bırak kendi haline düşünecek bol vakitleri oluyor doğrusunun ne olduğuna karar verdiğinde arar sorar zaten seni.. Bunları senin düzgün bi şekilde erkek arkadaşına yansıtman lazım konuştuğunuzda izne gelmesini bekleme..
Kendini geri çekmelisin biraz, askerde uzakta diye sen düşme üstüne.. Senin deli olduğunu gördüğü için yapıyordur belki kim bilir? Birşey varsa ortaya çıkar zaten :34:

kapattırmayı ve kapatmayı denedim ama askere gittiği için ailesiyle konuşmak istediğini açıcağını söyledi. bir şeyler düzeldi sanmıştım ama tekrar darmadağın oldu geri çekilmeyi denicem sanırım doğru olan bu artık dua ediyorum br tek Allah büyük. bu zamana kadar çok haksızlığa uğratıldım artık uğraşmaya gücümde kalmadı .. Ben onu bekliyorum onun için her şeyi yapıyorum ve karşılığında bunları görmek beni yaralıyor.

kapattırmayı ve kapatmayı denedim ama askere gittiği için ailesiyle konuşmak istediğini açıcağını söyledi. bir şeyler düzeldi sanmıştım ama tekrar darmadağın oldu geri çekilmeyi denicem sanırım doğru olan bu artık dua ediyorum br tek Allah büyük. bu zamana kadar çok haksızlığa uğratıldım artık uğraşmaya gücümde kalmadı .. Ben onu bekliyorum onun için her şeyi yapıyorum ve karşılığında bunları görmek beni yaralıyor.

Hımm anladım canım. Beklemek onlar için bi anlam ifade etmiyor , ta ki askerden gelene kadar.. Askerden gelince kimin onun yanına olup, ona destek olduğunu anlıyorlar :34: Canını çok sıkma.. Senin canını sıktığın kadar o sıkmıyordur canını.. Rabbim dualarını kabul etsin..
Hayırlı tezkereler :72:

çocukça davranmışş ..
ilişki güvensiz gibi sezdim ..
asker psikolojisi bozuktur ..
kararı siz verin derim ..

Hımm anladım canım. Beklemek onlar için bi anlam ifade etmiyor , ta ki askerden gelene kadar.. Askerden gelince kimin onun yanına olup, ona destek olduğunu anlıyorlar :34: Canını çok sıkma.. Senin canını sıktığın kadar o sıkmıyordur canını.. Rabbim dualarını kabul etsin..
Hayırlı tezkereler :72:

teşekkür ederim canım yardımların için . aminnn

engellemiyor sadece onun hayatımızda yeri olmadığını boşuna takmamı söylüyor ama hiç bir şey yapmaması beni delirtiyor ..

O zaman sizde umursamamaya çalışın engellemiyorsa ki çok anlamsız erkekler böyle saçma düşünebiliyor belki çoğu engellemiyordur hiç incelemedim ne yapacaksınız böyle sizinde ilişkiniz bozulacak :44:

evet bu yüzden bu sosyal ağlardan nefret ediyorummm

4 yıllık bi ilişkide sosyal ağlardan dolayı kavga etmeniz biraz tuhaf olmuş yani bu zamana kadar bu sorunu aşmanız lazımdı.eğer her sorunda böyle çocuk gibi davranıyorsa işiniz var demek.

4 yıllık bi ilişkide sosyal ağlardan dolayı kavga etmeniz biraz tuhaf olmuş yani bu zamana kadar bu sorunu aşmanız lazımdı.eğer her sorunda böyle çocuk gibi davranıyorsa işiniz var demek.

malesef aşamadığımız tek konu bu zaten ki bence en önemliside bu .. askerden geldiğinde artık kesin kesin konuşmamız gereken bir konu sanırım yardımın için teşekkür ederim

4 yıldır berabersin diye adam sana niye şifresini versin ?

İstersen kellesini de versin buyur al diye. Biraz özel alana saygı olmalı bence.

Ayrıca arkamdan ne iş çeviriyor şifreyi almam gerek diyerek ilişkideki temel sorun olan "güvensizliği" özetlemişsiniz.

Sebebini bilemem ama ilişkide güven yoksa hiçbir şey yoktur.

bir derdim varı okuya okuya kendimde bir gariplik olduğunu düşünmeye başladım yahu ben eşimin ne face şifresini bilirim ne mail oda benimkini bilmez aklımızada gelmedi şimdiye kadar birbirmizin şifresini sormak kontrol gereği duymuyoruz birbirimizi

tamam birde böyle böyle yapmayı deniyim üstüne gidiyorum her şey daha karmaşık bir hal alıyor . teşekkür ederim yardımınız için .kendimi bu kadar yıpratmamayı denicem ..

Rica ederim hiç umursamayın. Ayrıca sizin şifrenizi biliyorsa siz de değiştirin derim. Çifte standart olamaz yani şu durumda. Üstelik kendisinin eski kız arkadaşıyla böyle bir durumu varsa siz de diğer erkek arkadaşlarınızla görüşmenize müsaade ettirmeyin sakın

Rica ederim hiç umursamayın. Ayrıca sizin şifrenizi biliyorsa siz de değiştirin derim. Çifte standart olamaz yani şu durumda. Üstelik kendisinin eski kız arkadaşıyla böyle bir durumu varsa siz de diğer erkek arkadaşlarınızla görüşmenize müsaade ettirmeyin sakın

kendim facebooku kullanmıyorum o yüzden onun öyle bir rahatlığı var benim yapmıyacağımı biliyor malesef . ben ona bu kadar güven verirken onun aynı şeyi yapmaması gerçekten büyük bir sorun yaratıyor .. ama bende bundan sonra umursamamayı denicem

kendim facebooku kullanmıyorum o yüzden onun öyle bir rahatlığı var benim yapmıyacağımı biliyor malesef . ben ona bu kadar güven verirken onun aynı şeyi yapmaması gerçekten büyük bir sorun yaratıyor .. ama bende bundan sonra umursamamayı denicem

Aynen öyle yapıın bir yanlışı olursa da kendi kaybeder zaten :21:

böyle konularda kapanmasını gerçekten çok istiyorumm :) bu facebook kullanım amacından sapıyor zaten benim arkadaşımın kocası facebookta tanıştığı bir bayanla karısını aldatmıştı ! böyle kullanılcaksa hiç olmasın daha iyi

Merhaba merker ,

Aldatmak için ne facebook a ne de farklı sosyal medya hesaplarına gerek duymaz kimse. Veya sosyal medya araçları da buna sebebiyet vermez. Sevgili , sözlü ,nişanlı , evli ; medeni haliniz ne olursa olsun aslolan birbirinize duyduğunuz aşk ve sevgi olmalıdır. Gönülden size bağlı değilse karşınızdaki gerisi teferruattır.

Merker , nişanlınız askerde iken sizde biraz kendinizi dinlemelisiniz kanaatimce. Kırmızı ile işaretli cümlenize dayanarak söylüyorum bunu.
Charles Bukowski nin dizeleri durumu çok güzel anlatıyor. Sağlıcakla kalın ;)

Kimseyi değiştiremezsin hayatta..!
Ve kimse için de değişmemelisin..!
Kimliğini kaybettiğin an, yaşamını çöpe attın demektir.
İstemediğin sürece, hiçbir şey için ödün vermeyeceksin.
Çünkü gün gelir, verecek hiçbir şeyin kalmaz.

Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.
Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil.
Herkesin gidebileceği bir yol vardır.
Sen yeter ki, yanında yer almayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için…
Seninle gelmek isteyenleri yanına al.
Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat ve anlayışlı insanlarla
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel…
Ve unutma ; Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir…

Charles Bukowski

barışcağımızı çok iyi biliyorum ve haksızlığa uğrayan benim ama o her şeyde kendisi haklıymış gibi davranıyor böyle şeyler yapıyor. bu konuda bi çok kez tartıştığımızı söylemiştim neden bi insan değiştirir ki bu şifreyi hemen ? ne yaptığını bilmek istiyorum eğer arkamdan bir iş çeviriyorsa boşu boşuna devam etmek istemiyorum ama çokta seviyorum ..
bu güne kadar gördüklerime, anlatılanlara istinaden şunu söylüyorum. sevgiliyken, nişanlıyken , evlenmeyi düşünürken karşı taraf hakkında minik kuşkunuz varsa, küçük hakaretler ediliyorsa, içe sinmeyen davranış gözleniyorsa basit bişeyde bile acaba dedirtiyorsa içinizden asla o insanla olmayın asla gerçek anlamda mutlu olamazsınız.çünkü bi insanda hissettiğiniz küçük olumsuzluk evlilikte büyük olumsuzlukların %100 habercisidir. evlenince sevginin 1. sırasını saygı alıyor inanın ikinci planda kalıyor sevgi kim ne derse desin tek başına sevgiyle mutlu olunmuyorrrrr

merhaba arkadaşlar bana akıl verin lütfen. Dün nişanlımla kavga ettik hemde saçma sapan bir sebep yüzünden. Facebookla ilgili ve hemen yaptığı ilk şey facebook şifresini değiştirip fotoğraflarımızı kaldırmak oldu. Mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Biz bu konuda daha önce bi kaç kez kavga edip ayrıldık. Facebook şifresini tekrar ondan almam lazım arkamdan bi işler çevirir mi bilmem gerek ama hiç bir türlü yanaşmıyor şu anda. Sizce daha her şey yeniyken üstüne mi gitmeliyim yoksa hiç bir şey olmamış gibi davranıp sinirinin geçmesini beklemeli miyim ? yalnız şunuda söyliyeyim 4 yıldır beraberiz ve bana daha yeni vermişti şifresini :(

hayatım belki şifresnivermkten rahatsz oldu fırsat buldu:18::18:

Nasıl bir ilişkidir bu ufak bir tartışmada sana kızıyor şifresini değiştiriyor resimlerini vs siliyor? Bu kadar mı güveniyorsunuz birbirinize? Eşimin de benim de ayrı ayrı hesaplarımız var eşimden çok ben girerim onun hesabına hatta farklı bir cihazdan girecek olsa şifrem neydi diye bana sorar. :1: Diyeceğim o ki böyle ufak tefek şeylerde bile güven probleminiz oluyorsa sonunuz hayrola..

Son düzenleme:
cnm zamana bırak hıc ustune dusme. konuyu unutmus gibi yap . isteme faceının sıfresını de gor bak bu sefer o meraklanıcak nıye ıstemıyor fılan .. sana belkide o sölucek

Sana en ufak anlasmazlıkta sırtını dönmüs.
Senin derdin facebook sifresi mi?
İlginç.
Bence dikkat edilmesi gereken sorun bambaska ama neyse.

Back
X