Bunun cevabini bilmedigim icin tum yasanilnlari anlattim ben cok saglikli dusunemyrum artik bni mutlu etmk icn cicklrle bseylr ypip gelyr dgununde bnm istdgm gbi olcgni soyluyr kmi zamn ... bazende sinirlnip isin boyutu cok baska oluyorOnemli olan ailesinin sizi sevmesi sizin onlari sevmeniz degil. Nisanlinizla omur boyu mutlu olabilecek misiniz?
Kulu kölesi değilsiniz diye,bütün erkeklerle beraber olalım o zaman hanımefendi ? Sizin de anlayşınız bu mu ? çooook fazla Medenisiniz. !!Bu nasıl düşünce yapısıdır ya mecburiyeti mi başkasının yüzüne niye bakamıyorsunuz zardan mı ibaretiz erkeklerin kulu kölesimiyiz!
Siz ona ''Zardan ibaret''' tabirince hafife aldığınız şeye, Biz''Namus,Şeref,Ar,haya'' dıyoruz... !Bu nasıl düşünce yapısıdır ya mecburiyeti mi başkasının yüzüne niye bakamıyorsunuz zardan mı ibaretiz erkeklerin kulu kölesimiyiz!
Kulu kölesi değilsiniz diye,bütün erkeklerle beraber olalım o zaman hanımefendi ? Sizin de anlayşınız bu mu ? çooook fazla Medenisiniz. !!
Saygıdan mı bahsetti biri ? Saygının '' S'' Si olsaydı sizde benım yazdığım yoruma başta müdahale etmezdiniz. Bu da benim düşüncem,siz jkim oluyorsunuz da yargılıyorsunuz peki ? bur da konu açılmış. herkes yazabilir görüşünü. Siz yazıyorsunuz da ben mi yazamıyormuşum ?! Ayrıca kimse bana dokunamaz ,hiçbir erkek.. buna iizn vermem.. ne olursa olsun. Şimdi kendimi böyle koruduğum zaman,erkeğin kölesimi olmuş oluyorum ben ? :) gerçekten çok komiksiniz. Yıl 2015 ama,hala bazı şeyler değişmedi Manevi değerlerimiz,İnsana olan değer...batı taklitçiliği yaptığımız için biizm bütün değerlerimiz ayağımız altına alınıyor zaten MAALESEF !!! Şunu da unutmayın, İnsan şerefiyle yaşar !Kafanız mı güzel ? Niye bütün erkekler ile beraber olunsun sevdiğin insan ile yaşarsın siz kimsiniz ki bir başkasının hayatına müdahelede bulunuyorsunuz? Zar namus değildir anatomik nedenini açıklasam da anlamazsınız asla beyin önemli siz kendinizi et parçası erkeğin kölesi görebilirsiniz o sizin görüşünüz buda benim saygı duyarım size sizde duymak zorundasınız!
Saygıdan mı bahsetti biri ? Saygının '' S'' Si olsaydı sizde benım yazdığım yoruma başta müdahale etmezdiniz. Bu da benim düşüncem,siz jkim oluyorsunuz da yargılıyorsunuz peki ? bur da konu açılmış. herkes yazabilir görüşünü. Siz yazıyorsunuz da ben mi yazamıyormuşum ?! Ayrıca kimse bana dokunamaz ,hiçbir erkek.. buna iizn vermem.. ne olursa olsun. Şimdi kendimi böyle koruduğum zaman,erkeğin kölesimi olmuş oluyorum ben ? :) gerçekten çok komiksiniz. Yıl 2015 ama,hala bazı şeyler değişmedi Manevi değerlerimiz,İnsana olan değer...batı taklitçiliği yaptığımız için biizm bütün değerlerimiz ayağımız altına alınıyor zaten MAALESEF !!! Şunu da unutmayın, İnsan şerefiyle yaşar !
Amin. Kiminin Bedenine,Kiminin ruhuna,Kiminn kalbine . İnşaALLAH Cümlesine.. !Acil şifalar diliyorum...
Amin. Kiminin Bedenine,Kiminin ruhuna,Kiminn kalbine . İnşaALLAH Cümlesine.. !
Amin. Seninde...!)
Ve tabi aklına....
Amin. Seninde...!
HEMEN Bİ DOKTORA GÖRÜN . LÜTFEN. Bİ DR DESİN EVET ZAR YIRTILMIŞ. SONRA AYRIL ADAMDAN. SAĞLAMSA ZAR HEMEN AYRIL ADAMDAN. YAZIK HAYATINA.Bunun cevabini bilmedigim icin tum yasanilnlari anlattim ben cok saglikli dusunemyrum artik bni mutlu etmk icn cicklrle bseylr ypip gelyr dgununde bnm istdgm gbi olcgni soyluyr kmi zamn ... bazende sinirlnip isin boyutu cok baska oluyor
:))) Sizin beyniniz sulanmış. Daha fazla saçmalamadan ağzınızı kapatın. Yazmayın !Aklım yerinde ben kendimi et parçası erkeğin kölesi görmüyorum. Zarım varsa tamam ben namusluyum demiyorum olmayanları da namussuz görmüyorum. Sana kalsa ölüm emri verirsin yazık çok yazık unutma sende insansın erkeğe köle ikinci üçüncü eş olmaya gelmedin bu dünyaya...
bu kadar acımasız olmayın kızın neyden bahsettıgı gayet acıkNeye dayancan?
Takısızlığa mı?
Sık dişini bence az daha dayan.
bakın ben sızı anlıyorum burda herkes dalga gecmeye cok meraklıTakiyida bosverin cok degisti habersiz birakmalar kavga ediyorsak telfnu kapatmalar sigaryi braktrmistim tekrar basladi yeni yeni huylar olsun hicbisey takilmasin yapilmasin sonucta her kizin hayali degilmi gelinlik ...
:))) Sizin beyniniz sulanmış. Daha fazla saçmalamadan ağzınızı kapatın. Yazmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?