Yardim edinn :(

Kurdelayı takıverseydiniz.
İkinizin arasında değil mi. Sembolik bişey sonuçta.
Ne kadar saçma dullar felan... Hiçbi şey anlamadım ben.

Dul demekkı senin haketmedıgını haketmiş böyle düşün
Hemcinsine dul diyen bir kafa yazık

Aaa madem bekaretinizi kaybettiniz, bu adamla ne olursa olsun evlenmek zorundasınız, kurdelaymış, takıymış bırakın şimdi, yoksa bir ömür evde kalmak var :-( bekaret gitmiş bekaret! Onu kurtarın da adam sizi seviyo mu, sevmiyo mu, iyi mi davranır, kötü mü hiç önemi yok, yeter ki namus temizlensin(!) yeter ki evde kalmayın!

Nerden tutarsan tut elinde kalan bir konu bekaretini kendin verince kaybolmuş olmuyor şekerim ayrıca dul insan kötü birşey mi ne demek dullara bile takı oluyor ? bu adam beni almazsa korkusu var sende adam da nasılsa benle evlenmek zorunda diye iğne bile almadan düğün yapacak bak gör sen

dullara takı yakışmıyorsa sen de elalemin gelinliğine kalırsın işte

Çevreyi aileleri adetleri bile düşünmesine gerek yok ki nişanlının. bence nişanlın seni düşünerek bir tane bile bir bilezik taksa yeter. olduğu kadar. kaç yaşındasınız ?

takı nişanda takılmıyor bildiğim,bir bilezik bir de yüzük takılır benim bildiğimYa takıyla tukuyla iş mi bıraklır arkadaş,ne basit şeylere takılıyosunuz?

hayatımın sonuna kadar evde kalmak ne demek ya. bir şeyler yaşanmış olabilir de millet bilmem kaçıncı evliliğini yapıyor illa aranızda bir şeyler geçti diye evde kalcağınız nerden çıkmış. eğer mutlu değilseniz ayrılın kendinize işkence etmenin bi anlamı yok

Dayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi

Bu düşünceni değiştirmen gerek güzelim. Olmuş bir hata, beynelmilel yaşamamışsın, önüne gelenle olmamışsın. Hayatında bir kişi olmuş sadece. Baktın olmuyor koyver gitsin, evlenip boşananlar da bakire olmuyor onlar evde mi kalıyor??

Bi dakka şimdi burdaki bir dolu evli barklı kadın, bi küçücük parmakla bekaretinin gittiğine inanacak mı? Yahu insanlar o kadar kendini hazırlıyor, ambiyans, önü sonu derken yine olmuyor yine olmuyor da ne evlilikler eşikten dönüyor sırf bu ola yüzünden. Hastalığı bile var "vajinismus". 3 saniyede mümkün değil böyle bir şey. Ya yalan söylüyorsun, ya da o seni böyle kandırmış(artık kız değilsin benimsin falan işte ergen lafları). Bu olaydan sonra birlikte olduysanız hayırlı traşlar ona diyeceğim yok.

Ya sen neden ayrılmıyosun bu arada? Yani anlamadım mesele altınsa altından girseydin, mesele buysa altından bahsetmeseydin? Anlamadım. :/

Her bayanın anatomik yapısı farklıdır.Kiminde gelir,kiminde hiç gelmez,kiminde doğumda olur esneği,doğuştan deliği vs vs diye uzar gider.Lakin her zaman savunduğum namus dediğimiz olay kafada bitiyor sadece iki bacak arasında ve birkaç damla kanla alakalı değil.Sevmediğin bir ömür boyu mutlu bir evlilik yaşayamayacağın kişiyle evlenme zararın neresinden dönersen kardır.

kızlığını alınca bu bana mecburdur diye ne takı takmayı uygun gördü ne başka şeyi ucuza seni kapatmaya çalışıyor adi.ne demek nasıl derim aileme ya bu herif size tecavüz etmiş resmen nasıl bunu kabullendeniz.bence hiç bir şey için geç değil ailenize anlatın her şeyi ve bu adamla evlenmeyin.

Sevgiliniz size tecavüz etti ve siz hala onunla mısınız? Neden şikayet etmediniz? Parmağıyla mı yaptı Yahu ben nerdeyse 2 aylık evliyim hala yapamadım siz parmakla nasıl hallettiniz Belki bekaretiniz gitmemiştir zedelenme olayı varmış kanasa bile tam anlamıyla bozulmuyormuş ilişki esnasında kanayabiliyormuş doktora gittiniz mi? Bir de ne bileyim parmakla bekaretin gittiğini ilk defa duydum. Herşeyi geçtim varsayalım bekaret gitti . Bu adamla evlenmeye değer mi? O kadar mı değersiz hayatın? Her yüzüne baktığında hatırlamayacak mısın yaptığı pisliği? Yazık etme kendine yapma

Konu sahibi arkadaşım bir doktora gitsen en azından kafandaki soru işareti çözülmüş olur.Böylece mecburi bir evlilik yapmak zorunda kalmazsın.Belki de düşündüğün gibi değildir.

dusununce sacma gelıyor ama basa bıkere gelıyor doktora gıtsende korktugun seyı dıyecek.sırf bu kkonu ıcın kayıt yaptım normalde cogu zaman okurum kk yı.kımseye karsı mecburuyet yok olarak gorulmelı ama ınsan bukadar basıtmı dıo okadar sey yasayan ve halen saglam kalanların yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…