hay dullar götürsün sizi ya...böyle bir bakış açısına yakışır muamele görmüşsün işte...Takiyi ben degil ailem cevrem sorun ediyor dul lara bile taki olyr diye surekli baski var
o olabilir bişey diyemem.. ama garip bi konu çook garip ben anlamadım..O günden sonra tekrar birlikte oldumu acaba bu da var.Belkide nasıl olsa oldu diye devam etmişde olabilirler
Bende tam bunu yazıcaktım ya tebrik ederim sizi.hay dullar götürsün sizi ya...böyle bir bakış açısına yakışır muamele görmüşsün işte...
Nerden tutarsan tut elinde kalan bir konu bekaretini kendin verince kaybolmuş olmuyor şekerim ayrıca dul insan kötü birşey mi ne demek dullara bile takı oluyor ? bu adam beni almazsa korkusu var sende adam da nasılsa benle evlenmek zorunda diye iğne bile almadan düğün yapacak bak gör sendurum su sevgilimle 5nci ayimizi kutlmak icn disari ciktik o gun cok alkolaldi ben kendimi bliydum sarhos degildm bir sure snra kendini kaybetti ve uzerime geldi bakrelgmi kaybettim aglmktan gozlerim sisti inthar etmk istedm benimle brlikte oda agladi üzüldü eve nasil gttgmi bilmiyorummm bir kac gun konusmadk surekli aradi evin onune geldi derken 4 gun sonra blustuk bana beni birakmicagini istersen hemen nikah yapicagini soyledi bende kabul etmedm gizli olcakti er gec ailem ogrenrdi derken belli zaman sonra nisanimiz oldu taki takilmadi evde oldugu icin ve biz kurdele takmamisiz diye takilmadi o ara unutuldu kalabalktan gun gectkten snra ben surekli yuzune bu durumu taki olmadi istedgm gbi olmadi diye surekli kavga eder olduk bende beni birakicak korkusu ile alttan aliyorum surekli ama ben yipraniyorum bu seferde o kadar rahat olduki yaninda agliyrum oylece yuzume bakiyor sarilip sakinlestrcegine seneye yaza dugunmz olcak gerci o zmna ne olur bilmiyorum
Dayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi
Nasilmi anlatayim cok nadir aksamlri disari cikan ve bekaretin kiz icin cok onemli oldgnu anltln cevrede yetstim ve insankri kinamsim ki basima geldi saat 12 sularnda eve brakacgi sirada yol kenarnda sakin bi yerde durduk hadi eve gdelm askim gec oldu dedim knusalm bilmem ne o ara opsduk norml snranda itmeye basldm eve gdelm gec oldu falan derkn tutamdi kendini uzerme yuklendi eliyle oldu zten ne olduysa dedgm gbi o an cok aci hisetm ve elindeki kani gorunce zten kendmden gectm agldm durdurmdm kendmi
bıraz sabırlı ol en bastaDayanmam mi gerek yoksa hayatimn sonuna kadar evde kalmam mi
kızlığını alınca bu bana mecburdur diye ne takı takmayı uygun gördü ne başka şeyi ucuza seni kapatmaya çalışıyor adi.ne demek nasıl derim aileme ya bu herif size tecavüz etmiş resmen nasıl bunu kabullendeniz.bence hiç bir şey için geç değil ailenize anlatın her şeyi ve bu adamla evlenmeyin.Zaten benimde zamaninda yapmam gereken oydu haklisiniz sikayet etmem gerekiyor yapamadim kimseye anlatamam suan 9 ncu ayimiz nisanliyiz ben nasil derim bu cocuk benm bekaretimi bozdu o ama mecbur nisanliyim ve simdiki dusuncemi sorarsanz dugun olursa ki ilk ayinda ayrilmak cevreme akrabalarima ne derim yoksa .... ve taki taki diyorsunz ya bu isin baslangiciydi gelinlgi esyalri hep ucuzndan alicklar seviyorum ama kendinden sogutyr karmakarisik bi durumdayimmm huylri cok degsti benim icin aglayan suprzler yapan adam gtti baska biri geldi
dusununce sacma gelıyor ama basa bıkere gelıyorSevgiliniz size tecavüz etti ve siz hala onunla mısınız? Neden şikayet etmediniz? Parmağıyla mı yaptıYahu ben nerdeyse 2 aylık evliyim hala yapamadım siz parmakla nasıl hallettiniz Belki bekaretiniz gitmemiştir zedelenme olayı varmış kanasa bile tam anlamıyla bozulmuyormuş ilişki esnasında kanayabiliyormuş doktora gittiniz mi? Bir de ne bileyim parmakla bekaretin gittiğini ilk defa duydum. Herşeyi geçtim varsayalım bekaret gitti . Bu adamla evlenmeye değer mi? O kadar mı değersiz hayatın? Her yüzüne baktığında hatırlamayacak mısın yaptığı pisliği? Yazık etme kendine yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?