Yardim edinn :(

dogru konusuyosun... ama ıste kım anlar

söz de takılmaz da takı nişanda takılır. takı erkek tarafının egosunu tatmin etmek için yapılan bi şey bence. sen o rahatlığı kendin vermişsin oglana. bırak giderse gitsin. bu şekilde devam ederse ilerde çok kullanır seni. işte o zaman ne nişan istedigin gibi olur ne düğün. Biraz rest çek sende ona. adam olsun. merak etme hiç de gidemez.

Takı,toka,milletin çenesi..hepsini bi kenara bırak.
Sen bu adamı seviyo musun?onunla bir gelecek,aynı evde aynı hayatı paylaşmak deyince heyecanlanıyo musun,mutlu olacak mısın. .

Bunların cevabı olumlu ise evlen. Yok değilse evlenme..bu kadar basit aslında.

Ilişkiye de girmemişsiniz.bekaretin bozulmadığını düşünüyorum. Zedelenmiştir..zamanında şikayet etsen iyidi ama o da geçmiş.
Şimdi önüne bak ve karar ver.kimseye muhtaç değilsin,bil bunu da

Hepsini okumadim ama sanirim nisanlinin aslinda evlilik planinda yokmus kafasinda henuz . O olaydan sonra istedigi icin degil de mecburmus gibi nisan yapmis. Sanki gorev yerine getirir gibi. Muhtemelen evliligi de oyle yapip mumkun oldugunca her seyi sizin tarafa yaptirmaya calisacaklar ve kendileri bi kenara cekilecekler. Adam senin ona bir sekilde bu yasadigin olaydan dolayi mecbur oldugunu dusunuyor. Bu yuzden de evlenene kadar sesini cikaramayacagini dusunuyor. Ailene de soyleyemeyecegini biliyor. O yuzden de istedileri gibi yapip dugunu de bedavaya getirecekler. Yani sen onlara mecbursun gibi dusunuyorlar. Sana degersiz gibi davranmasina izin verme. Eger sirf bu olay icin nisanlandi ise asla bunlara katlanma, ayril bence. Yoksa bizde adetti gibi yalanlarla boyle hic birsey yapmadan evlendirecekler. Sanki senin nerdeyse adamla evlenmek icin ustune bir de para vermeni bekliyorlarmis gibi davranmalarina izin verme. Gerekirse ayril. Gururun herseyden onemli.

''İçki bütün kötülüklerin anasıdır'' S.A.V . Keşke demenin bir faydası olsaydı KEŞKE.Ama maalesef. Ben sizin yerinzde olsaydım şahsen evlenirdim. Yapıcak bir şey yok. Bu durumda başka bir adamla evlenemezdim,onun yüzüne bakamazdm zaten. Kusura bakmayn...

Neye karar verdin arkadaşım.senin ona mecbur olduğunu bilip kullanıyor..evlendikten sonra da onun gözünde değersiz kalacaksın.sana değer vermeyip altına vs maddi şeylere değer veriyor..çok zor olacak kendimden biliyorum ayrıl ondan..vardır bunda da bir hayır..

Bu nasıl düşünce yapısıdır ya mecburiyeti mi başkasının yüzüne niye bakamıyorsunuz zardan mı ibaretiz erkeklerin kulu kölesimiyiz!

Kaybetmekten korksan bile korkmuyormus gibi davran. Kiymete binersin.

O gun ic camasrmdada vardi bi miktar kan ona dayanrk boyle dsnyrm interntten de baktim doktra gidemedim utandim cok bende seviyordum benim icin 2 ay ugrasti sevgli olalim diye oldukta ama bu olaydan sonra sevgim cok azaldi kendimi ona mecbur hisediyorum . Her yanina gttigimde basta sogukluk oluyr trip tavir yapiyorum ama istemsiz cok kavga ediyorum her kavgmzda yuznede vuruyorum dururumu bana hersey onda bitmiyr su dusunceni degstr kullanma deyip druyor . Cok seviyor sozde disardan gorenler nazr degcek diyr icimizdeki firtinlardan kimsee haber degil ama facede instgrmda fotgraflrimizi paylasp duruyr guzel yazlr yazark snirden guluyorum

Kaybetmekten korksan bile korkmuyormus gibi davran. Kiymete binersin.
Cok denedim yuzugu verdim eline eskisi gbi olana kadar takmicam gbi laflrda kullandim baktim kiziyr tak sunu vs laflar kullanyr ya gidyr yanimdan yada eve brakyr her tartsmamzda susyr

Seviyor desem neden yapmadgi seyleri yapmya baslidi ... bagryr kolumu sıkıyor bu tur seyler sinirlerine hakim olamyr artik kendide diyir uzatma uzatrsak yiprnrz gbi laflr
Sevmese kendide dedi daha once cok kiz biraktim senide birakirim gbi anlamadim ben napayim ya

sen kendini ezdikçe oda seni eziyor farkındamısın..
bence hala bakiresin.. bi doktora git.. mecbur değilsin kimseye.. kendine gel.. sana şimdiden zarar veren biri hayatın boyunca ezer seni..

Cocuk senin bekaretiniz zorla bozmamis ki karsi koyabilirdin. Ya da buna bu kadar onem versen onunla ayni eve girme cesaretin olmazdi. Bakire olmamak dunyanin sonu mu? Sirf boyle oldugu icin bozulacagini, sorun cikacagini bile bile mi evleneceksin? Bunlari dusundukten sonra tek derdin taki olsun hallolur gider.

Kimi zaman agliyor yanimda
Su dönemler çok stresli ondan olabilir mi yoksa genel yapisi böyle değilmiş sanırım.Ayrıca biranonce evlenmek istiyosa ve maddi imkânsızlıklari varsa böyle değişik öneriler sunabilir
Su dönemler çok stresli ondan olabilir mi yoksa genel yapisi böyle değilmiş sanırım.Ayrıca biranonce evlenmek istiyosa ve maddi imkânsızlıklari varsa böyle değişik öneriler sunabilir
Bir erkegin gucune ne kadaf karsinko

Ne kadar Karsi konulabilir nisanlandik artik herkes cok seviyr onun aileside beni ben kimi zman soguyorum onun davrnslrndan tutmundan

Kimi zaman agliyor yanimda

Olan olmus ama siz onunuze bakmiyorsunuz takidan daha onemlisi bu. Ve sarhos birine bi sekilde karsi konulabilir arabada sonucta kesinlikle ben istemeden oldu demeyin.

Bir erkegin gucune ne kadaf karsinko

Kinadigim insanlar cok oldu belki onun icin Allah benimde basima verdi yurutebldgim kadar olur artik cok zorluyrum sabrim tasyr

Onemli olan ailesinin sizi sevmesi sizin onlari sevmeniz degil. Nisanlinizla omur boyu mutlu olabilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…