- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
benimde 15-16.haftalarımda ayva göbeğinden hallice bi göbeğim vardı tabi bu vücut yapısıylada alakalı galiba iç karnı geniş/dar vs diyolar kimisi 20 hafta olmuş hala tık yok, bide benim küçük teyzemde evlendiğinde hamile imiş 2 aylık sanırım bizim haberimiz yok ama annem anladı nerden anladın dedim gözlerinden dedi![]()
ben de bir arkadaşımı anlamıştım gözlerinden..nasıl oluyor dersen,hem uykuluydu devamlı,gözleri de çakmak çakmak bakıyodu.gerçekten de hamileymiş::)
ben zaten önce nikah sonra düğün,düğün de olmadan sebişmem mantığını anlayamadım zaten..imzayı ne için atıyoruz ki,resmi sebişme için değil mi,çocuklarımız resmi evlilikten olsun aile olalım diye değil mi,eeee uygun şartlar varsa ne gerek var düğünü beklemeye..sırf millet eğlensin yesin ,içsin diye, çiftler birbirine hasret mi kalacaktı yani??
gelinlik olarak da tavsiyem;göğüs altından şerit geçen gelinlikler var sonra bollaşıyo,çok şık olur hem de ilgiyi dağıtır..kollar için de yukrda bi foto var sanırım dantelden yelek gibi birşey bayıldım..