• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

filiz2efefilizzz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
23
0
6
35
Ankara
10 haftalik hamileyim ve 5 hafta sonra düğünüm olacak fakat istesemde diyet yapamıyorum en azından kollarımı zayiflatacak önerilerde bulunursaniz gelinlikle şişko durmayım

Yarim kollu ya da uzun kollu dantel gelinlik diktirebilirsin.
Bebeginiz mutluluk getirsin ..hayirli olsun.:emir_bebek:

hımm kesinlikle biraz daha kapalı modeller seçmelisin netten video araştır bence buradan yazmak hemde hamile birine bilmemki ne kadar doğru olur yanlış anlama sağlık açısından demek istedim bebişe bi zarar olmaması açısından hayırlı olur inşallah bu arada :))

Son düzenleme:
Düğün olana kadar bebek 15haftalik olacak yani nerdeyse dört aylık ister istemez belli olur cnm az çok aman korse fln takma sakin bırak kilolu goZuk gerekirse ama korse takmış biri bebegin suyu bitmiş sksmaktan hamile oldugn anlaşılmaz dortayda anca kilolu durursun straplez gyme tullu kollat ve taşlarla dikkat çek göbekten ilgiyi uzaklaştır:)sağlıcakla dogsun bebisin

​UZun kollu gelinlik olabilir uzun kollu gelinliklerde kolları dantel işlemeli çok şık gelinlikler var onlardan seçebilirsiniz.

Mesela şöyle birşey gibi...

$imagesCA4U3TEP.webp

iyide ben bişey anlamadım
kolundan çok göbegin belli olacak
bence kolunu düşünene kadar göbegini düşün:ssz:

Reytingli bir konu olacak sanki.

Hıı gelicek şimdi ahlak kumkumaları

Konu sahibi rahat ol ben de nikahlıyım çeşitli sebeplerden düğünü erteledik ailem yüzünden diyeyim hamile olabilirim hamile gelinlikleri baksana çok şekerler ben bayıldım :52: Bence sen de çok şeker olursun ya

Nikahim oldu eee olanda oldu :) düğünüm yaz aylarinda olacaktı ama bebegimizin gelişiyle erken tarihe cektik. En güzel günümde umarım o kadar kilo almış olmam:emir_bebek:

Canını sıkma hiç karnın hemen fırt diye çıkmıyo,tülden işlemeli çok güzel bolerolar oluyo onlarada bı bak bence hemen koltuk altından dönüyo arkaya ve şık duruyo çok kapatmıyorda üst kısmı.Şimdiden hayırlı olsun canım hem bebişin hem düğünün :))) hepi birlikte mutlu olun inş.

Canını sıkma hiç karnın hemen fırt diye çıkmıyo,tülden işlemeli çok güzel bolerolar oluyo onlarada bı bak bence hemen koltuk altından dönüyo arkaya ve şık duruyo çok kapatmıyorda üst kısmı.Şimdiden hayırlı olsun canım hem bebişin hem düğünün :))) hepi birlikte mutlu olun inş.

Inşallah dedigin gibi belli olmaz hemen göbegim teşekkürler :)

Nikah varmis tamamdir sesler yuksek olmaz :27:
Konu sahibi A tipi gelinlik bak gogus altından kabaran bayiliyorum:16:

Göbek üstünden kabarik bi modelle karnimi gizleyebilirim ama kollar açıkta kalacak

Göbek kısmı bol kabarık olursa kapatirsin canım skma canıni altiaydan sonra çıkıyor göbek çok ben sekiz aylik hamileyim zor nefes almaya başladım :( gobegim davul gibi oldu :) evliliğinden mutluluklar bebisinede sağlık dilerim

DOktorunuza sorabilirsiniz gebe korseleri çıkmış nette okumuştum zararı yok diyorlar ama siz yinede doktorunuza danışın eğer zararı yoksa düğünde gebe korsesini kullanabilirsiniz.

Back
X