• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

Göğüsün biraz altından kabaran gelinlikler var onlara bakabilirsiniz cok hoş duruyor. Düğününüzde bebeğinizde hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :16:

kişiye göre değişir tabi ama 4 aylık pek belli olacağını sanmıyorum,
ben 7 aylık hamileyken kimse inanmıyordu hamile olduğuma düşünün.
vucudunuza uygun bir gelinlikle hallediverirsiniz.

oncellıkle hayırlı olsun dugunu gecıstırıceksın ama esımın kuzenınde aynı sekılde oldu o dugununde 5 aylık hamıleydı azıcık kılolu duruyordu sadece normal gelınlık gıydı.ama dugununden 4 ay sonra kızı gayette toplu doğunca herkes çaktı olayı.bunun uzerıne benım kızım gerçekten prematüre doğunca.herkes bak senın kızın 4 aylık dogdu kocaman ırıydı tugcenın kızı 7,5 aylık dogdu mınıcık halıne sukret dıye laf carpmanında otesıne gectı kı 5 yıllık evlı.allah kolaylık versın.dugun içinse içini ferah tut.mutluluklar :16:

$indir.webp

Hamileyken evleneymişim güzel olurmuş. Çok tatlı bişey ya. Bayıldım. Bence karnını belli edecek şeyler giyebilirsin böyle. Nikah da varsa kimse yadırgamaz :)))

oncellıkle hayırlı olsun dugunu gecıstırıceksın ama esımın kuzenınde aynı sekılde oldu o dugununde 5 aylık hamıleydı azıcık kılolu duruyordu sadece normal gelınlık gıydı.ama dugununden 4 ay sonra kızı gayette toplu doğunca herkes çaktı olayı.bunun uzerıne benım kızım gerçekten prematüre doğunca.herkes bak senın kızın 4 aylık dogdu kocaman ırıydı tugcenın kızı 7,5 aylık dogdu mınıcık halıne sukret dıye laf carpmanında otesıne gectı kı 5 yıllık evlı.allah kolaylık versın.dugun içinse içini ferah tut.mutluluklar :16:

Benim durumumda ayni olacak bebek dogunca herkes anlayacak ama yapacak bişey yok. Sanada mutluluklar :)

Eki Görüntüle 925136

Hamileyken evleneymişim güzel olurmuş. Çok tatlı bişey ya. Bayıldım. Bence karnını belli edecek şeyler giyebilirsin böyle. Nikah da varsa kimse yadırgamaz :)))

ayy bayıldım cok seker kızıma hamıleyken bır düğüne gıttım keşke gıyseymısım bu tarz bısey sonrada esımle dışarı çıksaydık ne güzel olurmusssss

Eki Görüntüle 925136

Modellere bayıldımmmmm.
Ben hamile kaldığımda gelinlik giyeceğim ama karnım baya büyüsün istiyorum.:16:
Çok eğlenceli..
Arkadaşım Allah daha mutlu etsin sizi,bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.

Son düzenleme:
Dantel kollar çok güzel duruyor :34: ayrıca korse falan giymeyin bencede belli olmaz 4 aylık bebiş hem zararı olabilir güzel olucam diye bebişinize eziyet etmeyin lütfen :20: hayırli olsun :21: ayrıca hamile gelin olurmu falan filan diyenleri boßverin oluyor demekki :12:

Allah hayirli saglikli sihhatli bir hamilelik ve bir bebis nasip etsin inşallah :) çok değişik bi duygudur bu :):16:

hamile gelin nasıl oluo ya :))
Bebekleri leyleklerin getirmediğini biliyor olmalısınız. Arkadaş sevdiği insanla evlenmeden önce beraber olmuş, öyle oluyor. Öptüm.
Yanlış alarmmış :))

Nikahim oldu eee olanda oldu :) düğünüm yaz aylarinda olacaktı ama bebegimizin gelişiyle erken tarihe cektik. En güzel günümde umarım o kadar kilo almış olmam

Son düzenleme:
Fotograf ekleyemedim sanırım ama Merhamet dizisinde şadiyenin gelinliğinde omuzlarını örten hoş bi aksesuar vardı. Biraz daha işlemeli yaptırırsanız sorununuz hallolur sanırım.
bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87
Back
X