mrb arkadaşlar :) saçlarımı uztmak istiyorum ve ınternette araştırdım sinameki kürünü ama bazı yorumlarda ( inanamayın ya bimeks ampul sacı döküyor kel kalmak ıstıyorsan yap ) ( 5 kere uyguladım saçlarım çok kötü döküldü üzerinden 6 ay gectiği halde dökülmem durmadı böyle uzun süre dökülmem hiç olmamıştı ) şu yorumlarla karşı karşıya kaldım napmalıyım sizce (((
Sinamekiyi bende yaptim. Actigim konulardan bulabilirsin. Bende dokulme olmadi ama bir tane kirik yoktu sacimda. Gecen sene yapmaya kalktim Cok kirigim vardi o zaman dokulmustu. Bakimlarda once kiriklarini aldir. Saclarin asiri dokuluyorsa once doktora git sinamekiden degildir belkii.
Sinamekiyi bende yaptim. Actigim konulardan bulabilirsin. Bende dokulme olmadi ama bir tane kirik yoktu sacimda. Gecen sene yapmaya kalktim Cok kirigim vardi o zaman dokulmustu. Bakimlarda once kiriklarini aldir. Saclarin asiri dokuluyorsa once doktora git sinamekiden degildir belkii.
Yok baya kısaydı saçım yaklaşık 2-3 cm civarındaydı. O kadar kısa saçta kırık olmuyor haliyle. 2013 haziranda kestirdim, şu an omuzlarımı geçti. 2 kez uyguladım kürü.