Yardım edinnn!!!!!!

Evlenmeyi mi beklemeli miyim

• Beklemelisin

OY: 0 0,0%
  • Zamana birak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Merhaba bugün buraya yazacaklarıma lütfen yorum yapar misiniz

Mesaj basligim yanlis yazmisim.....EVLENMELİMİYİM. ..BEKLEMELİ MI....

Kızlar şimdi beni ve hayatımı çok dikkatli dinleyin .ben 19 -20 yaşlarında oldukça isyankar toplum çizgisinden aykırı düşüncelere sahip koyun ların içinde kara koyun olarak düşünün. .....

Neyse gel zaman git zaman ailem zaten fena muhafazakar aslında dışarıdan bakıldığında gayet modern gözükse de içi beni dışı sizi yakar misali.

Benim bir de ablam var ondan önce evlenmemi istemiyor körün taşı gibi de hep kısmet bana çıkıyo.

O da bir şekilde bozuyor. ...
Neyse kısmet değilmiş diyelim

........
Ona bir gün kız kardeşinin de evleneceği fikrini nasıl kabul.ettiririm. kendi geldi 51 yaşına ne yapmalıyım ......hala beklemeli miyim..... isteyen de var.....geçen görücü geldi......ortalık ayağa kalktı eee benim yaşım da 37 offfff insanlar kırılmasına diye kendimden o kadar çok ödün verdim ki.......offffffff.....ne olur akıl verin....

Canım ya allah aşkına o kadar bekledik ki. 2 yil 4 ay niye mi aman kimse Kırılmasın uzulmesin diye.

19-20 yaşında mısın? 37 yaşında mısın? bir karar ver

abla evlenmeden evlenmeyeceksiniz abla olmuş 51 siz 37 . biraz daha sıkın o zaman kendinizi. aklı var mantık var. şaka gibi

19-20 misin 37 misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…