Yardım edinnn!!!!!!

Evlenmeyi mi beklemeli miyim

• Beklemelisin

OY: 0 0,0%
  • Zamana birak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
yok canım az daha bekle ablacın yatak döşek olduğunda senin de belin büküldüğünde evlenirsin artık bekleyeceğin kadarının fazlasını beklemişsin zaten körün taşı zamanını da geçmişsin bundan sonra zor kısmet çıkar sana da

Yaş kaç 19-20 mi yoksa 37mi? Ikisinide yazmissiniz napacağız ortalamasinı mi alacağız.
20 yasindaysaniz erken ama 37 yassa adayinızda varsa evlenin

Merhaba ,

Konu tekrarı niteliğinde konu açmak yasak. Bu konuyu zaten dün açtınız ve yorumlandı. Bakınız :http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yardim-edin.853760/

O okypete , konu tekrarı olduğu için bilgine sunarım.

Ya ben anlamadım bir yere yazmıştım taşındı dediniz artık kimse görmüyor mu mesajlarimi

Offfffff ya ben anlamadım biri bana anlatsın nnn. Ben yanlış yere yazmism onu anladım. Editorumuz sağolsun olmasi gereken yere taşıdım dedi.tamam anladım peki şimdi benim mesajı okuyabiliyormusunuz hala.

Offfffff ya ben anlamadım biri bana anlatsın nnn. Ben yanlış yere yazmism onu anladım. Editorumuz sağolsun olmasi gereken yere taşıdım dedi.tamam anladım peki şimdi benim mesajı okuyabiliyormusunuz hala.
Dün açtığın konu kapanmış buradan devam edeceksin herhalde.
Yaşın tam olarak kaç?

başta yaşını 19-20 olarak yazdın sonra 37. Kaç yaşındasın sen şimdi?
Ortalama mı alalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…