Yardim edinnnn onemlii

Gamicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
61
3
33
Sevgili annislerrr merhabaa, hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu gecirip sefazol antibiyotik igne kullanan varmi? 6 adet igne vurundum ve bitti netten baktim hamilelerin kullanmasi onerilmez diyor fakat doktorum kullanmam gerektigini birsey olmayacagini, aksine kullanmazsam bir sorun olacagini soyledi asiri derece enfeksiyon vardi cnki kultur testindede sadece sefazola karsi hassas oldugum yaziyordu sizlerden kullanan oldumu korkuyorum bebisime birsey olmustur kalbi durmustur yada yan etksii olmustur diye

Canım korkma doktorun verdiyse bn hamileliğimin başından itibaren ilaç kullanıyorum çünkü astım hastasıyım ve hamilelikte arttı.

Canım korkma doktorun verdiyse bn hamileliğimin başından itibaren ilaç kullanıyorum çünkü astım hastasıyım ve hamilelikte arttı.

Çok gecmis olsun canim yaa valla hersey ust uste geliyor simdide grip oldum antibiyotik igne vurunurken tek hasta olan ben olsam gerek ins ignenin zarari olmamistir pazartesi kontrolum var bakalim minnakimin kalp atisini duymadan icim rahat etmiyor anne olmak cook zor

Geçmiş olsun cnm Ewet anne olmak çok zor korkma allahın izni ile birşey olmax. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı şükür. Bn çok kötü durumdaydım nefes alamıyordum doktor sakıncalı olsa biz verir miyiz dediler. O yüzden için rahat olsun bol meyve tüket gribe iyi gelir maydanoz yeme düşüğe sebep olur ilk ballı süt iç

Tamam canim cok tesekkur ederim insAllah hemen atlatirim

Geçmiş olsun cnm bende de astım var. İlaç devamlı kullanmıyordum ama son 1 aydır ciğerlerim daralmaya başladı. Son zamanlar nasıl olcak bilmiyorum. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Geçmiş olsun cnm bende de astım var. İlaç devamlı kullanmıyordum ama son 1 aydır ciğerlerim daralmaya başladı. Son zamanlar nasıl olcak bilmiyorum. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Sağol canım sanada geçmiş olsun bn miflonide kullanıyorum cnm. Sen hiç ilaç kullanmadin mı hamileliğin de cnm

Cnm son aylarda daha çok daralacağız bn ilaç kullandığım halde daralma m çok oluyor rabbim yardımcımız olsun

Sağol canım sanada geçmiş olsun bn miflonide kullanıyorum cnm. Sen hiç ilaç kullanmadin mı hamileliğin de cnm
Ben seretide kullanıyorum normalde ama dozu düşüktü düzenli kullanmıyordum. Son zamanlarda dozunu arttırdık. Ama hala yetmiyor. Merdiven çıkayım yorulayım sıkışıyorum hemen ventolin sprey kullanıyorum. Nasıl doğurcam bilmiyorum

Düzenli kullan cnm bn de öyle yapıyorum sadece günde bir defa çekiyorum miflonide yi gece daralınca ventolin çekiyorum artık dışarıya çıkmıyorum asansörümüz yok en son katta oturuyorum merdiven mahvetti ği için doğumdan çok korkuyorum normal doğuramam gibi geliyor dozu kaç cnm bnm 400 mg

selam canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var ve aşırı derecede yksek. doktor banada ilaç verdi korkma suan enfeksıyonum gectı :)

Aynen benim evde son kat asansörsüz soluk soluğa kalıyorum. Ben 250 lik içiyorum hergün. Normalde 100lük arada içiyordum. Bende normal doğuma nasıl yapcam diye düşünüyorum. Son aylar belli olur zaten. Çok kötü olursak mecbur sezeryan olcaz.

Cnm hırıltı ile balgam ında var mı bnde çok var bebeğinin cinsiyeti ne cnm bazen çok yorumluyor um. Bebeklerimiz de inşallah sağ saglım kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiz de astım olmaz

Cnm hırıltı ile balgam ında var mı bnde çok var bebeğinin cinsiyeti ne cnm bazen çok yorumluyor um. Bebeklerimiz de inşallah sağ saglım kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiz de astım olmaz
Evet var. Devamlı bi sıkışıklık var ciğerlerim yetmiyor sanki. Oğlum olcak inşallah. Senin cinsiyeti ne? Ben grip aşısı da oldum.

Bnm de oğlum olacak rabbim nasip ederse. Hamileyken mi vuruldun grip aşısını
Oğluşlar geliyor yani. Evet hamileyken vuruldum. Bi sakıncası yok hatta vurulmak daha iyi hasta olursak iyileşme süremiz uzuyor. Ben her sene vuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…