K Kakaoluu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 26 7 36 22 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kakaoluu #1 Benim 1 ay içinde cildimin bebek poposu gibi olmasi lazim siyah noktalar çok fazla var sivilce yok ama lekeli yani beni çok rahatsız ediyo acaba güzellik merkezlerinde falan bişey yaparlarmi işe yarar mı veya evde yapabilcegim bişey var mı
Benim 1 ay içinde cildimin bebek poposu gibi olmasi lazim siyah noktalar çok fazla var sivilce yok ama lekeli yani beni çok rahatsız ediyo acaba güzellik merkezlerinde falan bişey yaparlarmi işe yarar mı veya evde yapabilcegim bişey var mı
can_sed Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2010 32 0 86 3 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kakaoluu #2 mrb LR bağımsız iş ortağıyım yardımcı olabilirim ama 1 ay kısa bir süre..
K Kakaoluu Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 26 7 36 3 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kakaoluu #3 Cevap yazdığınız için teşekkür ederim 2 gündür Barbara bort diye bi markanın ürününü kullanıyorum iyi gelcek gibi ama sizin bahsettiğiniz nasıl bişey
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim 2 gündür Barbara bort diye bi markanın ürününü kullanıyorum iyi gelcek gibi ama sizin bahsettiğiniz nasıl bişey