Yardım edinnnnnnnnnnnnnn

çok önemli noktaya deginmişsiz ne tür kadınlar la takılıyo bilemeyiz bi hastalık kapsa ki çok büyük ihtimal kapabiliyorlar karısına da geçircek hadi onu geçtim eşiniz başka kadınlarl ya birlikte oluyorsa mideniz nasıl alıcak onunla aynı yatagı paylaşcaksınız... seviyorum falan gibi bahaneler sıgınmayın gerçekten emin oldugunuz zman altaddıgına ki peşini bırakmayın hatta takip edin..... sonrada basın tekmeyi gitsinnn.... lütfen cesaretli olun siz aldatsanız o sizi bırakırdı arada fark yok çevrenizden erkektir biker yapmıştır falan gibi sözlere aldanmayın.... eşitsiniz... ayrılcaksınız sonra istediği kadınlarla düşüp kalksın serbest..

Ah bu sapıklar. Ne diyim eşinin işi de zor valla. Sen okuyup üzülme diye koymuştur telefona şifreyi.

Bence hiç kurcalama. Zira o gelen e-maili görüp kocanın yaptığı yoruma inandıysan zaten şüphelenmeni gerektirecek durum yoktur.
Karar verecek olan da sensin parçaları birleştirecek olan da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer araştırıp bulduğunda kötü seyler ayrilabileceksen arastir..affediceksen araştırma bu sefer esin piskinlige vurur öğrendi bak affetti diye..ve tele şifre koyması tuhaf he benimde eşiminde telinde şifre vardır ama koyduğunda sifrem su diye kend Soledi tel saklamak şifre koymakta neyin nesi..sapiklarim ne demek ya ben şahsen böyle bir şeye izin vermem eşimi rahatsız eden kadın varsa o kadının gerekirse saçını başını yolar kafasını surte surte yola getiririm bilmiyrm ben bu konularda tahammulsuzum... ınş uzuleceginiz bişey cikmaz..

neden bazı erkeklerin sapıkları oluyorda bazılarının olmuyor..Kadının namusu varsa erkeğinde var. Ve eşinizin mailini nerden buluyor bu kadınlar?? Benim eşimin mailine gelen en sapıkça şey Gergedan boynuzu cinsel azdırıcı damla...
Bence araştrmaya devam edın birşekilde çaktırmadan şu telin şifresini öğrenin göz ucuyla falan yakalayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…