- Konu Sahibi terazi2126
-
mrb arkadaslar sızınle bsy paylasmak ıstıyorum...
ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
cok guzel bı cevap yazmıssın öncelıkle tesekkur ederım...Araştırdığında karşına çıkacağı gayet iyi biliyorsun. Aslında sorduğun soru şu "aldatılmıyormuş gibi mi yapayım ve kafamı kuma dökeyim, yoksa bu gerçekle yüzleşip müdahale mi edeyim". Çok zor bi durumdasın ve seni gayet iyi anlıyorum. Ayrıca eşinin "basit kadınlar gibi yapma" sözü de tamamen psikolojik baskı. Dedektifçilik oynamak ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer aldatıldığından emin olunca her onurlu kadın gibi müdahale etmek ve arkanı dönmek zorundasın! bunun da gayet bilincinde olduğun için bu kadar karışmış kafan zaten. Her kadının korkulu rüyası aldatılmak ve ne yazık ki evliliklerinde, 10 kadından 9,6 sı aldatıldı. Sana önerim; kafanı toprağa gömmüş gibi yap ama gömme, dedektiflik yapıp kendini müdahale etmek zorunda kalacağın bi duruma da sürükleme. Basit bir aldatma olma ihtimali var. Missilleme yap ama nasıl, o telefonuna şifre koyuyor sende koy! Neden koydun diye sorarsa, basit adamlar gibi davranma dersin. ona olan ilgini alakanı artır, ama kuşkulu davran, sanki aldatıyormuş gibi ama sakın aldatma! ne bilim mesela işten geldiğinde seni duştan yeni çıkmış görsün, telefonlarına hep hemen cevap verme, yalan soyluyorda kıvırıyormuş gibi ama yalanda söyleme tabi. Kısacası onu kuşkulandır! Nereye kadar mı dersen! bu evliliği ikinizinde kurtarması gerektirecek çabayı onun aklına sokana kadar! Ve bunları yapmadan önce ona şu mesajı ver... "İki kişilik birlikteliğe 3. bir kişi dahil olursa, artık sadece kağıt üstünde evliliğimiz geçerli olacaktır. Orta da birliktelik kalmayacak, o vakit birbirimizden hiç bi sorumluluk beklememeliyiz. Duygular bittiğinde sırf toplum istiyor diye birlikte olmaya devam etmek saçma, bir başkasına kalbimizi kaptırabiliriz, kalbe söz geçmez ama o olduğu vakit Aldatmak ve aldatılmak yerine, birbirimizi o konuma sokmak yerine, olması gerektiği gibi bu ilişkiyi tamamen sonlandırmak daha mantıklı olur, ki neyseki biz hala birbirimizi seviyoruz (deyip sarıl)." Ama bunu öylesine söyler gibi yap. Yani konuyu açmadan önce filanca arkadaşının birbirlerini aldattığından filan bahset hikaye uydur ve onun üzerinden yorum yapıyormuş gibi söyle. Fakat elbette asıl mesaj ona gidecektir ama neden durduk yere bu konuyu açtığını soramayacağından bir hikaye şart. Bırak kafası karışsın!!!
Peşinde sapık varsa polise gitsin onlara cevap yazmak yerine
Ben 1 bucuk senelık evlıyım esımle ılk aylar ccok tartısmalarımız oldu bosanma derecesıne kadar geldık sonunda aramız duzeldı ama aklımda bı suru soru ısaretlerı var bı erkek neden tlfonuna sıfre koyar bı gun olsun tlfonunu elıme almadım baktıgımda kızyor aramız ıyı ama ıcım rahat degıl benı aldattıgını dusunuyorum bunu nasıl ögrencem bılmıyorum gecen aksam tlfnu elındeydı bende yanına uzanmıstım ama bakmıyordum tlfonna sonra gozum kaydı bı mail gelmıstı bı kızdan msjda gel artık be adam yazıyordu sonra sordugumda sapıklarımdan bırı dedı esımı rahatsız eden bı suru kadın var buarada... Sapık oyle yazarmı yaaa sonrada benı yemıne verdırdı dıger mslarıda gordun mu dıye neden boyle panıkledıgını anlayamadım morelım bozuldu sabaha kadar uyumadım ona da caktırmadım ben bılıyorum karıstırsam cok uzulecegım seyler cıkacak esımı sevıyorum karıstırdıgımda da basıt kadınllar gıbı davranma dıyyor ne yapcam sevmekten vazmıgeceyım zaten dungece hayal kırıklıgına ugradım cok uzuldum kafam cok karısık ne olur bı akıl verın bana sızce arastırıp bulayım mı yoksa zaten aramız ıyı bosver dıyıp geceyım mı ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((
cok guzel bı cevap yazmıssın öncelıkle tesekkur ederım...
benımkı kuruntuda olabılır kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum tek bıldıgım sey esımı cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemem ama ıcımdekı sphelerle de yasyamam daha once cok arastırmıstım ama bulamamstım bsy yakalndıgımda da cok utandım facesını falan kırıp takıp edıyordum gece tlfnunu karıstırıyordum sonra o sıfre koyunca supelenmye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?