• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım embriyo transferi

kkaraer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
8
0
36
Ankara
arkadaşlar 22,04,2011 15:30 da embriyo transferi oldum ertesi gün akşam üstü suyu çok iştim herhelde yemek yedim sonra kustum bir şey olmuşmudur çok merak ediyorum.sizden bilgi bekliyorum vede çok gazım var ilaçlardan mı acaba?

İçin rahat olsun birşey olmaz bunlardan. İnşallah tutunursa bebişin o zaman kusmaların daha fazla bile olabilir :). Transferimin ilk zamanlarında benimde çok gaz sıkıntım olmuştu, ilaçlar sebebiyle oluyor genelde.

Nolucu nolucu : ) takma bunu .... : ) sen de ben gibi gereksiz pimpiriklisin gibi geldi bana...ooo yandın sen : )

arkadaşlar 22,04,2011 15:30 da embriyo transferi oldum ertesi gün akşam üstü suyu çok iştim herhelde yemek yedim sonra kustum bir şey olmuşmudur çok merak ediyorum.sizden bilgi bekliyorum vede çok gazım var ilaçlardan mı acaba?

canim korkma hicbisey olmaz ben transferden sonra bi dakka bile yatmadan kalktim 3 saat yol gittim
sonrada normal hayatimi yasadim ama suanda rabbiime sukur hamileyim
hepimizin rabbim yardimcisi olsun

ilk denememiz oldugu için biraz pimpirikliyim inşallah o güzel haberi bizde alırız son 9 gün

Son düzenleme:
bence endişe edilecek bişey yok, ama bizler zor tedavilerden geçtiğpiiz için her şeye acabamı diye bakıyoruz. bende transferimi oldum ve doktor hayırlı olsun derken (yani transferden 10-15saniye sonra) beni güldürdü. o an, sanki sıvı çıktı içmden çok moralim bozulmuştu. ama şuan ikiz hamileyim :) tatlı canını hiç üzme, rahim onları çok sıkı tutuyuor. gaz ve kabılzlık hepimizde oluyor. kabızlık tehlikeli gerekirse ilaç kullan. çok ıkınma.. hayırlı ve sağlıklı sonuçlar diliyorum

cnm bunları takma kafana ne olabili,r kusmaktanhiç birşey olmazz içinii rahatt tut rabbim güzel hbr ler almanı nasipp etsinn

Back
X