Bazı embriyolar üçüncü günde dondurulur demekki 3. Gün gelişimi iyiydi ama 5. Gune kaliteleri düştü demek sansini son defa 6. Günde denicek demekki embriyolog. Olabiliyor canim oyle şeyler 6. Gune giderler belki kalite iyi olursa transferin olur olmazsa da hayırlısı.Merhaba. Üçüncü gün iki iyi kalite iki orta kalite dört embriyom vardı. Bugün yani beşinci gün embriyoların tamamının gelişiminin geride olduğu altıncı günü bekleyeceklerini söylediler. Hiçbir şey anlamadım. Bu bana hiç hayra alamet gelmedi. Tedavi iptal olacak galiba. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?
Arkadaşım üçüncü gün gelişimleri çok iyiydi. hiç 6. Gün beklenip sonra sonucu pozitif olan duydun mu ?Bazı embriyolar üçüncü günde dondurulur demekki 3. Gün gelişimi iyiydi ama 5. Gune kaliteleri düştü demek sansini son defa 6. Günde denicek demekki embriyolog. Olabiliyor canim oyle şeyler 6. Gune giderler belki kalite iyi olursa transferin olur olmazsa da hayırlısı.
6. Gün embriyosu ile hamile kalan çok arkadaşımız var burda canımArkadaşım üçüncü gün gelişimleri çok iyiydi. hiç 6. Gün beklenip sonra sonucu pozitif olan duydun mu ?
Saol canım cevap verdiğin için. İnşallah. Allah seni de sağlıkla tamamına erdirsin6. Gün embriyosu ile hamile kalan çok arkadaşımız var burda canım
İnsallah canım darısı başına. Merak etme doktoruna güvenSaol canım cevap verdiğin için. İnşallah. Allah seni de sağlıkla tamamına erdirsin
Teşekkür ederim. Peki sizin gebelik nasıl oluştu. Üçüncü denemede mi kendiliğinizden mi gebe kaldınız ?Benim de yavaşladığı için 6. Günü beklediler mozaik embriyo isterseniz deneyelim dediler ama cok umutlu konusmadilar ben istemedim açıkçası para iadesi aldim bi sonraki ay tekrar denedim gerçi yumurta kalitem de sorun olduğu için yine gitmedi 5. Güne, hayırlısı olsun sizin icin
Arkadaşım Allah kuzuna uzun ömürler versin. Dilerim Allah’tan benim hikayem de aynı senin gibi olur. Tedaviye başladığımdan beri sürekli dua ediyorum. Allah büyük, ol derse olur. Dün çok kötüydüm. Allah razı olsun dünBenim beş embriyonun üçü 6. Güne bırakıldı gelişimleri yavaş diye. İkisi durdu bir tanesi sadece kaldı.2 adet Beş gün embriyom ve bir adet 6. Gün embriyom pgt yapıldı. 6 güne kalan 3ab kalitesindeki embriyom sağlıklı geldi transfer edildi. Çok şükür bin şükür. Kuzum var şimdi. İnşallah sizinse olur. Çok kafanızı yormayın. Allah ol desin yeterki. Ne gün ne harf ne rakam ben buna inandım. Ve oldu. Kalbini ve embriyolarını Allah’a emanet et.
İnsallah sonu da güzel olsun canım. Şimdi taze transfer mi dedi donduruldu mu ne zaman olucak transferinArkadaşım Allah kuzuna uzun ömürler versin. Dilerim Allah’tan benim hikayem de aynı senin gibi olur. Tedaviye başladığımdan beri sürekli dua ediyorum. Allah büyük, ol derse olur. Dün çok kötüydüm. Allah razı olsun dünchagiless bugün sen teselli ettiniz beni. İçim rahat şuan.
Donduruldular canım. Genetik Teste gidecekler, sonuç bir aya gelince inşallah pozitif gelince doktorla konuşacakmışız. Amin canım hepimiz için en güzeli olsun.İnsallah sonu da güzel olsun canım. Şimdi taze transfer mi dedi donduruldu mu ne zaman olucak transferin
İlk deneme mi bu neden direk pgtye Gidicek cnm genetikte mi sıkıntı vardıDonduruldular canım. Genetik Teste gidecekler, sonuç bir aya gelince inşallah pozitif gelince doktorla konuşacakmışız. Amin canım hepimiz için en güzeli olsun.
Canım ben bi kere doğal yolla hamile kaldım, 9 haftalık kalbi durdu. Bi sene bekledik olmayınca bi daha tüp bebeğe başvurduk. İlk denemede üç embriyom oluştu, beşinci günde blast oldu. İkisi taze transfer oldu, tutmadı. Üçüncüyü denedik, kimyasal gebelik oldu, kaybettim yine. Doktorumu çok seviyordum ama bu işte en iyisi bahçeci diyorlar diye orda devam etmek istedim. Bi de benim yaşım 37. Yeni doktorum da hikayemi dinleyince bide yaşımdan dolayı pgt önerdi. Zaten ben de taze transfer istemiyordum işime geldi, doktorum yaşından dolayı kalitesiz yumurtalar kalmış olabilir dediği için pgt’den olumlu gelmezlerse diye korkmuyor değilim ama şuan olumlu düşünmekten başka yapacak hiçbişey yok. Allah’ın izniyle bulucaz sağlıklı embriyoyu.İlk deneme mi bu neden direk pgtye Gidicek cnm genetikte mi sıkıntı vardı
Çok zor canım hepimizin sınavı ayrı bir şekilde giriyor yoluna. Zaten tüp bebekte kaliteli bile olsa embriyolar şans iyi iyiye denk gelmek pgt iyi 0lmus o zaman inşallah temiz gelsin embriyolarin. Benim de iki tane düşüğüm var en iyi kaliteydiler bide bu üçüncü deneme kalitesi de 3ab sağlıklı ilerliyor şükür. İnşallah senin de bir an önce tutsun bebişin Hem pgtden gelene kdr dinlenirsinCanım ben bi kere doğal yolla hamile kaldım, 9 haftalık kalbi durdu. Bi sene bekledik olmayınca bi daha tüp bebeğe başvurduk. İlk denemede üç embriyom oluştu, beşinci günde blast oldu. İkisi taze transfer oldu, tutmadı. Üçüncüyü denedik, kimyasal gebelik oldu, kaybettim yine. Doktorumu çok seviyordum ama bu işte en iyisi bahçeci diyorlar diye orda devam etmek istedim. Bi de benim yaşım 37. Yeni doktorum da hikayemi dinleyince bide yaşımdan dolayı pgt önerdi. Zaten ben de taze transfer istemiyordum işime geldi, doktorum yaşından dolayı kalitesiz yumurtalar kalmış olabilir dediği için pgt’den olumlu gelmezlerse diye korkmuyor değilim ama şuan olumlu düşünmekten başka yapacak hiçbişey yok. Allah’ın izniyle bulucaz sağlıklı embriyoyu.
Amin inşallah seninde kucağındasevdirsin yavrunu. Hamile kalman iyi bir şey. Ben 42 de doğurdum. Üç ay arat iki düşüğüm oldu. Naturel gebelik. Şimdi kardeş istiyoruz. Pgt işi güvenli inşallah seninde sağlıklı gelecek ve olacak.Arkadaşım Allah kuzuna uzun ömürler versin. Dilerim Allah’tan benim hikayem de aynı senin gibi olur. Tedaviye başladığımdan beri sürekli dua ediyorum. Allah büyük, ol derse olur. Dün çok kötüydüm. Allah razı olsun dünchagiless bugün sen teselli ettiniz beni. İçim rahat şuan.
Canım buradaki herkesin bi hikayesi var, hepimizi Allah şu dünyadaki en zor sınavlardan biriyle sınıyor, inşallah muvaffak oluyoruzdur bazen korkuyorum isyan mı ediyorum diye. Sende çok üzüntü yaşamışsın, Rabbim en mükemmel en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Anladığım kadarıyla sen de üç deneme yapmışsın, şimdiki taze transfer mi senin. Beni taze transfer çok yıpratmıştı, o ikisi çok kaliteliydi. Taze transfer olduğu için mi tutunamadılar diye içimde hep şüphe kaldı.Çok zor canım hepimizin sınavı ayrı bir şekilde giriyor yoluna. Zaten tüp bebekte kaliteli bile olsa embriyolar şans iyi iyiye denk gelmek pgt iyi 0lmus o zaman inşallah temiz gelsin embriyolarin. Benim de iki tane düşüğüm var en iyi kaliteydiler bide bu üçüncü deneme kalitesi de 3ab sağlıklı ilerliyor şükür. İnşallah senin de bir an önce tutsun bebişin Hem pgtden gelene kdr dinlenirsin
Amin canım inşallah. Allah büyük. İnşallah senin de gönlüne göre olsun. İki gündür içimi ferahlattınız Allah da sizi sevindirsin.Amin inşallah seninde kucağındasevdirsin yavrunu. Hamile kalman iyi bir şey. Ben 42 de doğurdum. Üç ay arat iki düşüğüm oldu. Naturel gebelik. Şimdi kardeş istiyoruz. Pgt işi güvenli inşallah seninde sağlıklı gelecek ve olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?