Yardım!!! Embriyolarının gelişiminin geride olması

5. Gune gittiyse iyi olma ihtimali tabiki var ben 3 kere yaptirdim hem cok az yumurta edildi hem de embriyo olunca hep 3. Gunde fln kaldi ilerlemedi sizinki tamamina erer insallah🙏
İnşallah çok sağolun sizin şuan tutan embriyonuzda 3 gün mü? Bize bu da tutmazsa embriyo genetiği ve havuz işlemi önerdi doktor. Çok daha uzun süreli ve maliyetli işlemler. Siz yaptırmış mıydınız?

Ayyy canım çok teşekkür ederim. Siz böyle yazınca içim ferahlıyor. İnşallah benim de sizinki gibi olur, geriden gelmelerine rağmen temiz gelirler inşallah.
İnşallah yüreğini ferah tut. Mesela beni ilk gün aradılar 8 embriyo oluştu dediler, ertesi gün 9 oldu dediler. 3. Gün 5 embriyo geldi dediler, 4. Gün 6 embriyo oldu dediler. Pgtye yolladım hepsini, 3 sağlam geldi dediler özellikle o geriden geleni sordum, o temiz gelmiş😅

Yani bu durumda bizim bu embriyo'yu transfer etme şansımız yok mu ?
Hayır canim 2. Gün embriyosu da olur mesela transfer olur onunla alakası yok. Laboratuvar ortamında yasayamicak gibi görünen embriyolari erken donduruyorlar ki anne karnında gelişimi hizlanabiliyor rahim sahiplenip büyütüyor onu.

İnşallah yüreğini ferah tut. Mesela beni ilk gün aradılar 8 embriyo oluştu dediler, ertesi gün 9 oldu dediler. 3. Gün 5 embriyo geldi dediler, 4. Gün 6 embriyo oldu dediler. Pgtye yolladım hepsini, 3 sağlam geldi dediler özellikle o geriden geleni sordum, o temiz gelmiş😅
Aaaa ne kadar değişken olmuş ama maşallah böyle bölünen embriyolar bana çok sevimli geliyor. Şirin tek yumurta ikizleri, sizin aile de var mı ikiz? Bizde hiç yok ne eşimde ne bende. Geçen tedavimde 3te 3 blast olmuştu, bu sefer 6’da 2 blast oldu. Diğerleri dayanamamış. Merkezden midir bizden midir bilmem. Aman bir olsun, benim olsun. Sen nerde tedavi görüyordun canım.

Yani bu durumda bizim bu embriyo'yu transfer etme şansımız yok mu ?
Canım hiç öyle düşünme benim ilk tedavimde 2 çok iyi kalite 1 orta iyi embriyom vardı, çok iyiler tutunamadı bile diğeri kimyasal gebelik oldu. Aynı anda bir sürü arkadaşım üçüncü gün embriyosu ile hamile kaldı. Bu işin kaliteyle direk bağlantısı yok. Doktorlar bile bu tedavide kimsenin müdahale edemediği tanrısal faktörler var diyor. Allah nasip ederse tutar canım, tabiki olmayadabilir. Kendini ne olura ne olmaza şartlamamaya çalış. İkisi de çok üzüyor insanı

Hayır canim 2. Gün embriyosu da olur mesela transfer olur onunla alakası yok. Laboratuvar ortamında yasayamicak gibi görünen embriyolari erken donduruyorlar ki anne karnında gelişimi hizlanabiliyor rahim sahiplenip büyütüyor onu.
Yani denesek mi denemesek mi bilemiyoruz, kararsız kaldık..

Canım hiç öyle düşünme benim ilk tedavimde 2 çok iyi kalite 1 orta iyi embriyom vardı, çok iyiler tutunamadı bile diğeri kimyasal gebelik oldu. Aynı anda bir sürü arkadaşım üçüncü gün embriyosu ile hamile kaldı. Bu işin kaliteyle direk bağlantısı yok. Doktorlar bile bu tedavide kimsenin müdahale edemediği tanrısal faktörler var diyor. Allah nasip ederse tutar canım, tabiki olmayadabilir. Kendini ne olura ne olmaza şartlamamaya çalış. İkisi de çok üzüyor insanı
Ewet cnm çok haklısın ikisi de insanı çok üzüyor ama bu durumda ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Olur mu canım dene tabiki. Kaliteyle sağlıklı embriyo uyumlu olmuyor genel olarak. Bnm a kaliteler düşük oldu b kalite sağlıklı ilerliyor şükür. Doktoruna güven ve dinle bence zaten varsa bu dünyada alcak nefesi gelicek

Olur mu canım dene tabiki. Kaliteyle sağlıklı embriyo uyumlu olmuyor genel olarak. Bnm a kaliteler düşük oldu b kalite sağlıklı ilerliyor şükür. Doktoruna güven ve dinle bence zaten varsa bu dünyada alcak nefesi gelicek
Sorun da tam burada zaten,doktor transfer etmek istemiyor ama,embriyolog'la konuştum embriyo'nuzun durumu çok iyi veya çok kötü diyemem diyor.

Sorun da tam burada zaten,doktor transfer etmek istemiyor ama,embriyolog'la konuştum embriyo'nuzun durumu çok iyi veya çok kötü diyemem diyor.
İkisi de iyi konuşmamış o zaman canım bilemedim tek embriyon mu var başarısız sayıp yenisini denerler belki tedavinin

Arkadaşım iptal durumunda ne kadar geri ödeniyor bilmiyorum. Geri alabileceğin rakam bin iki bin lira civarı ise hiç düşünme dene. Bu aşamaya çok zor geliyoruz, iğneler opu. Ama on gün yatarım olmazsa psikolojim bozulur diyorsan baştan başla. Allah büyüktür

Benim bi tane embriyom geriden geliyordu hep ama ne hikmetse pgtden o hızlı hızlı gidenler değil de yavas ve emin adımlarla giden o embriyom sqğlam geldi. Allah nasip ettiyse hicbi sıkıntı olmaz inşallah🙏🏻
Onlarla mı kaldınız bende aynı durumdayım ama bnm%1 dedi neredeyse😞

Back
X