yardım(eşimi çok seviyorum ama aldattığını unutamıyorum)

üzgünüm ama bu tarz aldatmalar daha kolay olduğunda ve hep bil. başında olduğundan gene yapar gibi geliyor

eşinin sadece birilerinle konuşmak için takıldığını orda sanmıyorum . fırsatını bulsa bir kızı ikna etse seni aldatıcaktı ama sen yakaladın . henüz çok gençsiniz ikinizde . eşin belli ki birşeylere hala aç . çoğu erkek -kadın sizin yaşınızda daha başlarında kavak yelleri esiyor . siz evlenmişsiniz . sorumluluk almışsınız kolay değil . dilerim ki eşin zaman geçtikçe düzelir yuvasına bağlanır . sen ayrılmayı düşünmüyorsan çok irdeleme bence mutlu olmaya bak .

Facede ya da yan yana.
Bir şekilde aldatmış mı? Evet.
Aklı başkalarına kaymış mı? Evet.
Aldatırken de ilgiliydi demişsin. Kusura bakma ama sen aldattığını bile bile içine sindirdin yani bunu?
Çocuğuna da ilgisi olsun bir zahmet.
Aynı yaştayız.
Ve 17,5 yaşında evlenmişsin.
Benim derdim okuduğum bölümü istemediğim için okulumu bırakayım tekrar sınava hazırlanayım gibi şeyler.
Sen eşinden şikayet ediyorsun.
Kınamıyorum asla. Ama keşke o kadar küçük evlenmeseydin.
Bebeğiniz var,ALLAH bağışlasın ama bilmiyorum eşin bunu yaptıysa...
İnşAllah aklı başına gelir,devamı olmaz canım.
Üzülmeni istmem.

Son düzenleme:
uzulme diyecegim ama maalesef uzulmemek elde degil. benzerini yasadim. yasadigim hergune lanet ettim ediyorum. sana tek tavsiyem asla ikinci cocugu dogurma. duzelmez duzelmez bosuna omrunu harcama. imkanin ve sartlarin uygunsa al bavulunu cek git. cok zor asla unutamassin unutulmuyor .

16 Yaşında mı nişanlandın ? Bu neyin acelesi anlamıyorum insanları.
Her zaman söylüyorum, doymuş erkek önemli. Daha çocuk yaşta evlenince, bu sorunların üstesinden gelmek pek kolay olmuyor.
Ben 2 yıl önceki aklımla, eski sevgilimle ilk tanıştığım gün evlenirdim.
Ama şimdiki aklımla, o adamla değil çıkmak aynı kaldırımda yürümem mesela.
Talihsizlik olmuş erken yaşta evlenmeniz. Böyle sorunların olması da normal geldi bana bu yüzden.
Aldatma aldatmadır zaten. Görüşmemişler diye hafifletemem.
Bir kere yapmış. Bir daha yapmayacağının garantisi de yok. Güveniyormuş gibi görün, güvenme.
Bu iki iki daha dört. Bu hayatta kimseye güvenmeyecek insan.

yazdıklarından anlaşılan boşanmayı düşünmüyorsun düşünmeyeceksin hiçbir zaman...
o zaman irdeleme fazla derim en azından görme ,duyma o nasıl olacak bilmiyorum ama en azından daha az üzülürsün,

unutamassin gunun bir saatinde bir dakikasinda aklina gelir.hic olmadik zamanlarda...
hep ayni soruyu sorarsin kendine neden? neden diye sorar durursun...ama cevap hic gelmez.kendi kendinle kafanda konusursun.
gozlerinden yaslar suzulur akar gider bilinmezlige....hergun kendi icinde olursun...kalbin buruk yuregin yaralidir..ic sesin hic susmaz...
kendine zarar vermek gecer zaman zaman aklindan cocugun icin mecbur kalirsin yasarsin...sadece nefes alip verirsin icin kan aglar...ruhun oludur..kalbindeki aci ve kirginlikla yasar gidersin.eskisi gibi sevebilirmisin eskisi gibi yuzune bakabilirmisin, eskisi gibi guvenirmisin ASLA. kalbin yerinden sokulup atilmisken yasadigin hersey yikilmisken yeniden sevebilirmisin....
herseye cocugunun gelecegi icin katlanirsin.icin yana yana aci ceke ceke,gururunu ayaklar altina ala ala devam edersin....onun icin cocugun icin katlanirsin. kendi ruhunu feda edersin.kalbin kirik duygularin ruhsuz yuzundeki sahte gulumsemeyle polyannaciliga devam edersin. soylediklerine inanirmisin inanir gibi yapar devam edersin. yatagina girip aci ceke ceke gozlerin dola dola tatmin edersin....ruhun olmustur birkere...kendin degil baskasi olursun o an...katlanirsin sadece cocugun icin katlanirsin....

ama asla hakkini helal etmessin...

sürekli adama iyi davranırsan nerde kaldı bu adamın cezası, hem affetmişsin hem iyilikle ezmek istiyorsun hiç doğru gelmiyor bana bu bari biraz süründürseydin aldatmak sadece fiziksel olan bir şey mi? ellemedi görmedi diye avutmalı mıyız kendimizi?

Canım öncelikle gecmis olsun
Basindan bir takım olaylar gecmis çok
Şükür atlatmissiniz.Bence artık eşini yakalamaya calışma kötü düşünceleri kafandan at ve bir daha tekrarlarsa da yüzüne vurma evliliğiniz yıpranır yüz göz olursun sen artık çaktırmadan takip et hani çok ilerlemesin olaylar ona göre yüzüne vurmadan tedbirini alırsın birde fiziksel bir şey olmamış olur öyle birtakım kaçamaklar maalesef erkekler bir sekilde egolarını tatmin ediyorlar sen Guzel yuvana bebeğine bak zaman geçtikçe her şey daha iyi oturur

canım masaüstüyse bilgisayarınız, sattır onu laptop aldır...
o oyun oynarken ya nette gezinirken ara ara yanına otur,
göz hizanda bulunsun ekran. daha rahat edersin.

Canım mrb.
Ben olaydan şöyle birşey çıkardım.

Bence bu ilgiyi alakayı aldattığından,şüphelenmesin yada anlamasın unutup gitsin aklına bile gelmesin diye yapıyo olabilir mi ki???

İnş. benim düşündüğüm gibi değildir.

Bence bunun yorumu farkli biraz:)

Evlilik tek gecelik olandada duygusal olandada bitiyo zaten. Tehlikesi falan kalmiyo pek.
Kadinin kafayi bozmasi ile sonlaniyo durum nasil olsa.

Bu iki iliski arasindaki tek fark ise,
Tek gecelik iliski yasayan erkegi kadinlar affedebiliyor ama duygusal iliski yasayani affetmetye firsati bile olmuyor. Cunku beyimiz zaten ikinci baharini yasiyi karisini gozu gormuyo bile. ahhh bi eve getirsek onuda affederiz niye etmeyelim:))

Superrr bir cevap valla:)

Ne ayril diye ahkam kesmis nede sus otur diye tembihlemis:)
Tam olarak onerilmesi gereken bu.

6 sayfanın tamamını okudum 11.5 yaşında çıkmaya başladığına takıldım, başka hiç bişeyi düşünemedim,vay arkadaş

ne diyim allah metanet versin

Ne vardı bu kadar erken evlenecek. Boyun bacayı mı aşmıştı. Suç sende değil ailende. Sen çocuk eşin çocuk, sonuç ne olabilirdi ki... Erkekler çok geç olgunlaşırlar. Onların hiçbir şeyde gözü kalmaması gerekiyor ki iyi bir eş iyi bir baba olabilsinler... Allah yardım etsin ne diyim ki.

Cogu zaman affetmek bir daha yapabilirsin demekmis gibi algilanir...bu spheyle yasamak cok zordur arkadasim suphelenmemeyi basarip yoluna devam edeceksin.. ben erkelerin bir daha olmayacak demesine asla inanmam

Ne kadar seversem seveyim aşkından öleyim yine de ihaneti asla kaldıramam ve affedemem,çok mide bulandırıcı... "Nasılsa affediyor." düşüncesiyle bir daha yapmayacağı ne malum? Kesin yapıyordur onu da söyleyeyim, böyle bir şeyi yapan kişi karakterden yoksun olduğundan pişman olacağını da sanmam... Yüz yüze görüşmesin ne farkeder yine de aldatmadı mı yani? Yanındayken bir başkasını düşünmesi bile ihanettir...

Çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun canımm...
Seviyorum bebeğim var diyosun yıllarını harcamışsın ama o senin güvenini sarsmış...
Dediğin gibi ilki sen olduğun için belki merak etmiştir heyecan aramıştır ama bu onu haklı göstermez...
Sanırım ayrılma gibi bir niyetin hiç olmamış o zaman bununla yaşamayı öğrenmelisin düşünmemeye çalış kendini üzme mutsuz etme ama kontrolü de elden bırakma konuş eşinle artık bilgisayarla uğraşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum de ki bunu bu olay ilk olduğunda demeliydin ben böyle bişey yaşasam Allah korusun asla bilgisayara yaklaştırmazdım onu sende yaklaştırma bide geçmişi kontrol et silmiyorsa hangi sitelere girdiğini görebilirsin face de kimleri arattığını da bulabilirsin inşallah bu son olur bebeğinizle ömür boyu mutluluklar diliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…