• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım(eşimi çok seviyorum ama aldattığını unutamıyorum)

sevgiseli46

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
48
0
6
İçel Mersin
slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)

Her cümlenin başında "çok ilgili"yazmışsın..bu adam seni bi şekilde aldatmış,sende affetmişsin..artık anlamıyorum ben bu yeni usul sevmeleri:ssz: seviyor,ilgili ama "aldatıyor":26: nasıl olsa affediyorsun,bunu da bi şekilde unutursun.. bebeğinde varmış,ee zaten "ilgiliymiş" düşünüpte harap etme kendini:ssz:

slm arkadaşlar..
Ben 2.5 senelik evliyim.eşimle 4 sene flört ettik 2 sene nişanlı kaldık.şu an 20 yaşındayım.eşim 25 yaşında.çok küçükken sevdik birbirimizi ve birbirimizin ilk aşkıyız daha önce ne o başka kızlarla muhattap ne ben başka erkeklerle.ama evlendikten sonra eşim beni facede oyun sitesinde ve kullanmadığını sandığım hattıyla beni başka kızlarla aldattı.ama yüzyüze görüştüklerini sanmıyorum.tek bi kızla değil aynı anda birkaç kızla sohbet olsun diye iltifat sohbet falan.en son aldatmasında bi daha olursa asla affetmeyceğimi söyledim.o da söz verdi yemin etti bu son dedi yalvardı affettim.çünkü çok seviyorum o da seviyo biliyorum bana ilgisi allah şükür eksik olmaz içten bi şekilde sever beni bi dediğimi iki etmez ama neden bu kadar sevmesine ragmen aldattıki?aldatırkende ilgiliydi benden bi şikayeti yoktu beni seviyodu. aldatmadığı zamnda öyle.en son aldatmasından 10 ay geçti ve ben hala acaba yapıyormudur diye her defasında aklıma geliyo.eşim bilgisayar hastası. acaba b.sayarda ben iş yaparkn yapıyormudur diye düşünmeden edemiyorum ama böle düşünmek istemiyorum hiç.öyle düşünürken bi yandan da şöyle düşünüyorum belki çok küçükken böyle şeyler yaşadık.o başka kızlarla hiç konuşmadı merak ediyordur belki heyecan yaşamak istiyordur.ben ona elimden gelen hizmeti yapım seveyim onu,o da yapıyosa bile,karım bana ne güzel davranıyo ben neler yapıyorum diye düşünsün pişman olsun diyorum.siz ce nasıl düşünmeliyim yada bu düşünceleri nasıl düşünerek kafamdan atabilirim?düşüncem doğrumu sizce ( bu arada bi bebeğimiz var ve ona da çok şükür ilgili)

Düşünse pişman olsa aynı hatayı defalarca yapar mıydı? Onun yaptığı eminim ona göre aldatmak değildir, vakit öldürüyordur.

Kendine edersin düşünerek, ya bu işi kafandan sileceksin, ya da boşanacaksın. başka caresi yok.

Aldatılmak ateşten gömlek, o gömleği giydiğinde kendin de yanarsın etrafındakiler de.

öncelikle temenni ediyorumki inşallah bu dediği gibi sondur canım.. Ama şöyle bir gerçek varki insanın içini yer bitirir.. Aldatmak kumar bağımlılığı gibidir. tecrübeyle sabit asla ilkinde son bulmamıştır devamı hep gelmiştir. kabullenmesi en zor durumdur.. yaşın ilerledikçe bunu daha iyi anlayacaksın.. Sana tavsiyem bu konuda ona çok katı olduğunu göstermen.. hiçbirşey olmamış gibi davranırsan devamı gelir.. ne de olsa affetti diye.. hergün ona bu hatasını hatırlatta demiyorum ama unutturma da.. sen unutmuş gibi davranırsan oda haififler o da unutur..

durum kötü ama sen zaten affetmişsin eşini destek bekliyosun...
eğer ayrılma planın yoksa bırak bu işin peşini...
düşünme bile..

slm arkadaşlar..

Anladığım kadarıyla bi kaç kez aldatmış, sen sürekli affettiğin için de seni cepte olarak görüyor, dediğin gibi farklı heyecanlar arıyor gibi ama seni severken niye başka heyecanlar arıyor ve bi kez yaptığında pişman olmamış demek ki yine aldatmış.. Bi de bebeğin varmış, ilgili diyorsun ama sadece ilgiyle olmaz sadakati de çok önemli bence ve güvenini yıkmış bi kere.. Madem son aldatmasından sonra 10 ay geçmiş içindeki kuşkularını yen mutlu olmaya çalış, bu arada da kontorlü elden bırama ve bi kez daha yakalarsan bi daha da şans verme :20::20:

Daha önce başka kızlarla konuşmamış olması ona yeni heyecanlar peşinde koşma hakkını vermez.
Sen de o zaman başka erkeklerle mesajlaşmanın nasıl olacağını merak edebilirsin di mi?
Güvenini sarsmış ve toparlaması çok zor.

true'nun dediği gibi ben de anlamıyorum madem seviyor ve ilgileniyor, bir dediğini iki etmiyor o zaman neden aldatma ihtiyacı hissediyor?????

bir kere şüphe düştümü insanın içine kemirir durur insanı. sürekli aklında dönecek dolaşacak artık. ve şimdi affetseniz bile ki asla unutmaz kadınlar ilerde mutlaka başka bi sebepten o yerinden çıkacak ve herşey daha kötü olacak.

bir yerde okumuştum
aldatmak bir hata değil tam tersi karakterin çok güçlü bir göstergesidir yazıyordu.
yani aldatmak bir kişilik özelliğiymiş.karakter bozukluğu.
bunun da öyle tehditle falan hallolacak türden birşey olduğunu düşünmüyorum.

bir de malesef erken yaşlarda yapılan evliliklerde kadın da erkek de hiçbir şey göremeden
yaşayamadan evleniyor.
e tabi ki bir şeyler içinde kalıyor insanların.
boş yere denmiyor erkeğin olgun olması lazım diye.
niye?çünkü evlendiğinde artık bir şeylere doymuş olması gerek.

sizin düşünce tarzınızı beğenmedim aman ben iyi davranıyım da pişman olsun falan.
zaten böyle düşünebilse sizi aldatmazdı.

aldatmak tehlikeli bir şeydir belki bana burdakiler kızabilir ama ben duygusal bir aldatma olmadığı sürece
çok mutlu bir evliliği varsa insanın aldatılmayı kabul edilebilir bulabilirim.

tek gecelik bir ilişkiyle bitiyorsa yine iyi, eğer duygusal ilişkiler kurarsa evliliğiniz tehlikeye girebilir dikkat edin.

Son düzenleme:
affetmek herşeye sünger çekmek demektir ve affetiğinde tekararlanır yada tekrarlanmaz bu eşinin kişiliğine bağlı,sen sevdiğin için affetmişsin oda fırsattan istifade edeceği yerde bu şansını iyi değerlendirmeli.her kadın senin kadar affedici olmaz,önemli olan bunu alışkanlık haline getirmemek sen de oda .

canım o bunu masum görüyo.yani nasılsa faceden nolcak ne gördüm ne eli elime değidi diye düşünüyo.ciddi olduğunu göstermelisin bence.yani bi baba böyle mi olmalı böylemi örnek oluyosun çocuğuna ya da ne biliyim aile böyle mi olunur bende yapayım aynısını madem falan gibi şeyler söyleyip eğer devam ederse bi süre ailenin yanına git.he onlar sebebi bilmesin tatile geldiğini sansınlar ama eşinde onların bilmediğini bilmesin.inşallah bu saçma bağımlılığını çabuk bırakır çünkü internet bu anlamda ciddi bir illet.aaa neti kapatsana giremesin.

arkadasım kelın ılacı olsa kendı basına surermıs:) saka bır yana aynı sey benımde basıma geldı banada yeemınler sozler verıldı her sekıldede benı mutlu edıyor suan fkat benımde aklımdan bazen hıc cıkmıyor bebegım olmasaydı gorduklerım karsısında bır sanıye durmaz gıderdım ama cocuk belımı buktu benımdee benım aklıma geldıgı zmn ben oglumu dusunuyorum onun ne olacagı sonra bazı dusuncelerımden o an ıcınde olsa vazgecıyorum esım artık hıcbı anlam ıfade etmıyor ne kadar sevsemde ama oglum herseyım onun ıcın yasamaya sabır etmeye calısıyorum sende bebeıgın ıcın sabır gostermeye calıss bosan dıyemıyorum cunku senınde cocugun var onlar gunahı ne kı degılmı onlar bızım canımız

valla bizim işyerinde de öyle çok erken evlenmiş erkekler var. bir tanesi resmen karısını aldatıyor. sürekli karı kız peşinde süsleniyor püsleniyor .adam birde işçi fabrikada.işçi kıyafetini bile giymiyor. gözü dışarda adamın sinir oluyorum öyle adamlara.eşi evde çalışmıyor . eminim karısını çok güzel uyutuyordur.

kadın olarak valla uyanık ol derim . tavrın sert olsun öyle yumuşak olma. gözün eşinin üzerinde olsun bence. rahat bırakma onu.
fazla bilgisayara girmesine izin verme

beni ve çocuğumuzu ihmal etme de .bilgisayardayken onu hadi dışarı çıkalım gezelim de. bilgisyarda fazla zaman harcamasına izin verme.

sen böyle taviz verirsen emin ol arkası kesilmicektir ona göre masumca bişey yapıo sadece nette takılıo görüşüp buluşmuyor ki kızlarla ama bu şekilde devam ederse gün gelicek tlf konuşmalar msjlaşmalar hata buluşmalar başlıcaktır

pişman olsun die iyi davranılmaz sizin ve çocuğunu kaybedicek duygusuna kapılsın ki pişman olsun bence tavrınızı koymalısınız bu şekilde gitmez

kadınlarla görüşmemiş olabılır yatmamış olabılır ama sen her turlu yara aldın ve senı böyle uzmeye hakkı yok aynı seyı sen yapsan ne hisseder ustelık evlısınız ve bebegınız var vallahı vıcdan ahlak meselesı bu işler oyle bı ınsana da yaranmaya calısma bence 10 aydır acı çekmeye mecbur muydun ne hakkı var gene yaparsa affetme..

Ah kocamin benim disimda sevgilisi olmamis ben ilkim diye ovunenlere uzuluyorum!erkek bisey tatmadan evlenince sonradan sapitir!enistem teyzeme derdi cok erken evlendim hayatimi yasamadim pismanim diye!sirf bu ornek degil mantiken de boyle.
Sevgi olan yerde aldatma olamaz,bi kez yapan bidaha yapar.ayrica sen diyosn ya hizmet edeyim soyle boyle olayim benim degerimi bilsin uzulsun diye,erkeklerden bahsediyoruz!!!ama umarim dediginiz gibi pismandir

affettiysen aldıttıgını unutman lazım
hatırlamayacaksın
unutmazsan zaten aldattıgını unutmamış olursun

canım o bunu masum görüyo.yani nasılsa faceden nolcak ne gördüm ne eli elime değidi diye düşünüyo.ciddi olduğunu göstermelisin bence.yani bi baba böyle mi olmalı böylemi örnek oluyosun çocuğuna ya da ne biliyim aile böyle mi olunur bende yapayım aynısını madem falan gibi şeyler söyleyip eğer devam ederse bi süre ailenin yanına git.he onlar sebebi bilmesin tatile geldiğini sansınlar ama eşinde onların bilmediğini bilmesin.inşallah bu saçma bağımlılığını çabuk bırakır çünkü internet bu anlamda ciddi bir illet.aaa neti kapatsana giremesin.

Neti kapatsa ne olacak kafaya koyan adam heryerde yapar ki koymus!

E adamı çok güzel savunmuşsun sen, bize laf kalmamış ki :ssz:
Çok şükür seviyor, çok şükür ilgileniyor vs vs.:31:
Aldatma aldatmadır, bir daha yapmayacağının garantisi yok...
Kocişlerinizi seviyosanız buraya aldattı beni diye konu açmanın lüzumu ne?

Son düzenleme:
Back
X