öncelikle hepinize merhabalar.. uzun zamandır üye olmama rağmen sadece okumakla yetindim çoğu zaman cevap bile yazmadım ayıptır söylemesi biraz çekingenlik var da
neyse artık çekinmenin saçma bişey olduğunu farkedip sizden yardım almak istiyorum
eveeet kısaca konuya gelelim benim şu an yaklaşık 1 aylık diyebileceğim bi ilişkim var.. ve diğer ilişkilerim gibi değil bu baya ciddi
ha diyeceksiniz ki diğerleri değil miydi? ama yok o anlamda demiyorum bu sefer ataya aileler girdi.. hatta bizim tanışmamız aile ortamında oldu. daha sonra benim sevgilim olacak kişi benden çok hoşlanıyo hatta aşık omaya başlıyo ve bunu ailesine anlatıyo ailesi de daha doğrusu annesi de annemle konuştu.. annem bana anlattı yok filan dedim önce sonra babama da anlatıldı.. tabi ben bu sırada çocuktan bildiğiniz hoşlanmaya başladım 
neyse işte aileler dediki bi konuşun bakalım belki anlaşırsınız filan bende kabul ettim sonra konuştuk anlaştık ve sevgili olduk ama sevgili olduğumuzu aileler bilmiyo sadece konuşuyoruz sanıyolar birazcık gizem ve aksiyondan bişeycikler olmaz
neyse işte kısaca bizim hikaye bu.. gel gelelim asıl konuya.. bende biraz kıskançlık var.. bazen saçma sapan tartışmalara neden oluyo bu özelliğim.. sevgilimle çok kavga etmiyoruz aslında ben normalde hiç kimseyle geçinemez sık sık kavga ederdim ama bu sefer herşey çok yolunda.. ama dün gece olan bi olay yüzünden sabah tartıştık ve ben sinirle konuşmayalım dedim.. olay da şu: akşam sarjının biteceğini bi süre yazamıycanı söyledi eve gidene kadar yani.. bu arada sevgilim yurt dışında ne yazık ki
neyse işte gece bekliyorum bekliyorum bi türlü msj gelmiyo yada aramıyo.. bende o sırada annesiyle yazışıyorum facede çünkü annesi akrabamız ve ben onu çoook severim oda beni çok sever.. e annesine de soramıyorum gelmedi mi daha eve diye.. neyse işte en sonunda vurdum kafayı yattım uyudum. bu beyefendi ben uyuduktan 2 saat sonra mesaj atmış ve sadece ' napıon' demiş.. ayy deli oldum gece 5 de uyandım ve mesajı gördüm.. bende cevap yazdım sonra aynen şöyle dedim: 'napıon xxx öyle mi?? saatlerce mesaj atma sen. nerde ne yaptığını bilmeyim sonra gecenin bi yarısı mesaj at ve sadece napıon de! söyleyim sana ne yaptığımı. bu sinirimi acaba yarın kimden çıkarsam diye düşünüyorum artık! ve senden şüphe etmeli miyim acaba dememe sebep olacaksın bu gidişle haberin olsun. bana bu lafları söyletmemek senin elindeydi aferin sana..'' bu sırada ben sinirliyken ne yazdığımı ne dediğimi bilmem saçma sapan şeyler yazarım.. sevgilim de gitmiş bu yüzden benden şüphe mi etcen deyip durdu sabah.. bu laf çok zoruna gitmiş.. bende biraz konuştum tartıştık sonra konuşmayalım dedim.. işte böyleee. biliyorum çok basit bi konu benim sizden yardım istediğim tek konu acaba çok mu abartıyorum bu olayları yoksa normal mi? bu sefer ki ilişkim öyle kolay bitemez çünkü hepimiz çok ciddiyiz.. o yğzden eğer haksızsam kendime çeki düzen vercem.. kızlar yanlış bişey yazdıysam şimdiden çook özür dilerim.. evet söz sizde şimdi ? 

eveeet kısaca konuya gelelim benim şu an yaklaşık 1 aylık diyebileceğim bi ilişkim var.. ve diğer ilişkilerim gibi değil bu baya ciddi