- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
Yok yapalı 40 dk oluyor. Sakince yaptım kayma olmasın diye 15 dk uzandım. Ben şuan yürüyemiyorum.yanıyor,elimle bastırasım geliyor.oyy oyy yatarken kullanmanız lazım onu.. yürürseniz akar gider bir faydası olmazki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapalı 40 dk oluyor. Sakince yaptım kayma olmasın diye 15 dk uzandım. Ben şuan yürüyemiyorum.yanıyor,elimle bastırasım geliyor.oyy oyy yatarken kullanmanız lazım onu.. yürürseniz akar gider bir faydası olmazki..
Yok est. Teşekkürler yorumunuz için.Hani fitil olunca espiri yapmak istemiştim Can'ım yanlış anlama kötü bi espiri oldu sanırım![]()
Yok yapalı 40 dk oluyor. Sakince yaptım kayma olmasın diye 15 dk uzandım. Ben şuan yürüyemiyorum.yanıyor,elimle bastırasım geliyor.
Ben Türkiyeye tatile gidince olmuşum. Dönünce doktorum yara başlangıcı olabilir ve de mantar demişti. Pansuman bezi var ya, onunla ilaçlamıştı, iki saat içimde kalmıştı. Öyle böyle acı yok, çıkartması daha fena. Sonra da gece yatmadan fitil koyuyorduk. Can acısından ben koyamazdım, eşim koyardı. O derece. İki gün böyle içimde çakmağı ateşlemişler gibi yanıyorduNormal yani,böyle yanma sizdede olmuştu?
Yanlış yaptım o halde.Bol bol yıkadım geçmedibenim bildiğim 15 dk yeterli değil bütün gece yatmanız lazım..
sanırım o aktıkçada yanma yapıyor olabilir mantar olduğu için..
Çok teşekkürler yorumunuz için.. Umarım benimkide geçer..Ben Türkiyeye tatile gidince olmuşum. Dönünce doktorum yara başlangıcı olabilir ve de mantar demişti. Pansuman bezi var ya, onunla ilaçlamıştı, iki saat içimde kalmıştı. Öyle böyle acı yok, çıkartması daha fena. Sonra da gece yatmadan fitil koyuyorduk. Can acısından ben koyamazdım, eşim koyardı. O derece. İki gün böyle içimde çakmağı ateşlemişler gibi yanıyorduYatıp kımıldamıyordum. Sonra geçti ama, dindi ateşi ağrısı.
Yanlış yaptım o halde.Bol bol yıkadım geçmedi![]()
SevindimBen o fitil sonrası delirmiştim yanmadan duramıyordum. Yıkasamda geçmemişti biraz daha sabret denas
Yatıyorum..Yat bu arada akmasın
Evet mantarım biraz yoğunmuş onunda etkisi var sanırım..mantar ileri seviyede ise yanma yapar .. en dibe kadar itip ki hissediyorsunuz ondan sonra sabaha kadar yatmanız gerekiyor.. sanırım o siz hareket ettikçe aktı ve mantarlı alan yanma yaptı..
Geçer, sadece bikaç gün sabır. Başa gelen çekilir. :S Ben çamaşırlarımı bile kimseninkiyle yıkatmazken, sulardan, tatildeki tuvaletlerden olmuşum. Etmediğim küfür kalmamıştı. Geldi geçti :)Çok teşekkürler yorumunuz için.. Umarım benimkide geçer..![]()
Evet mantarım biraz yoğunmuş onunda etkisi var sanırım..
Olabilir haklısınız.. Teşekkür ederim yorumunuza şimdi uzanıp geçmesini bekliyorum başkada çözüm yok heralde..
Geçer, sadece bikaç gün sabır. Başa gelen çekilir. :S Ben çamaşırlarımı bile kimseninkiyle yıkatmazken, sulardan, tatildeki tuvaletlerden olmuşum. Etmediğim küfür kalmamıştı. Geldi geçti :)
Gebeyken kullanmıştım ben. Bi iki saate geçiyor ben uyuyayım diye ayran içiyordumSevindimkusura bakma dombik yalnız olmadığımı anladım iyi geldi. Sabaha mı geçmişti?
Geçmiş olsun atlatmışsın seninkide acılı geçmiş.demekki benimkide normal.Gebeyken kullanmıştım ben. Bi iki saate geçiyor ben uyuyayım diye ayran içiyordumfitili uyguladığım an uyuyayımda hissetmeyeyim diye dua ediyodum
ama faydasını gördm şükür geçer inşallah seninkide
Ay anacım uyuz gibi kaşınmaktan iyidir
Geçmiş olsun sizede..
Böyle tedavi ediyorsa razıyım da ben anormal bir durum sandım ondan korktum normalmiş demekki.![]()
Evet dayanılcak gibi değildi benimde kaşıntımAy anacım uyuz gibi kaşınmaktan iyidir![]()
Aa aklıma geldi, ben ilk kez dışarda ağda yaptırmıştım o zaman. Ondan da olabilir, dikkat etmek lazım. Kadın olmak zor zanaat azizimEvet dayanılcak gibi değildi benimde kaşıntım![]()