Yardım fitil hakkında

Yok yapalı 40 dk oluyor. Sakince yaptım kayma olmasın diye 15 dk uzandım. Ben şuan yürüyemiyorum.yanıyor,elimle bastırasım geliyor.

benim bildiğim 15 dk yeterli değil bütün gece yatmanız lazım..
sanırım o aktıkçada yanma yapıyor olabilir mantar olduğu için..

Normal yani,böyle yanma sizdede olmuştu?
Ben Türkiyeye tatile gidince olmuşum. Dönünce doktorum yara başlangıcı olabilir ve de mantar demişti. Pansuman bezi var ya, onunla ilaçlamıştı, iki saat içimde kalmıştı. Öyle böyle acı yok, çıkartması daha fena. Sonra da gece yatmadan fitil koyuyorduk. Can acısından ben koyamazdım, eşim koyardı. O derece. İki gün böyle içimde çakmağı ateşlemişler gibi yanıyordu :D Yatıp kımıldamıyordum. Sonra geçti ama, dindi ateşi ağrısı.

Ben Türkiyeye tatile gidince olmuşum. Dönünce doktorum yara başlangıcı olabilir ve de mantar demişti. Pansuman bezi var ya, onunla ilaçlamıştı, iki saat içimde kalmıştı. Öyle böyle acı yok, çıkartması daha fena. Sonra da gece yatmadan fitil koyuyorduk. Can acısından ben koyamazdım, eşim koyardı. O derece. İki gün böyle içimde çakmağı ateşlemişler gibi yanıyordu :KK70: Yatıp kımıldamıyordum. Sonra geçti ama, dindi ateşi ağrısı.
Çok teşekkürler yorumunuz için.. Umarım benimkide geçer.. :(

Ben o fitil sonrası delirmiştim yanmadan duramıyordum. Yıkasamda geçmemişti biraz daha sabret denas

Yanlış yaptım o halde.Bol bol yıkadım geçmedi :KK43:

mantar ileri seviyede ise yanma yapar .. en dibe kadar itip ki hissediyorsunuz ondan sonra sabaha kadar yatmanız gerekiyor.. sanırım o siz hareket ettikçe aktı ve mantarlı alan yanma yaptı..

mantar ileri seviyede ise yanma yapar .. en dibe kadar itip ki hissediyorsunuz ondan sonra sabaha kadar yatmanız gerekiyor.. sanırım o siz hareket ettikçe aktı ve mantarlı alan yanma yaptı..
Evet mantarım biraz yoğunmuş onunda etkisi var sanırım..
Olabilir haklısınız.. Teşekkür ederim yorumunuza şimdi uzanıp geçmesini bekliyorum başkada çözüm yok heralde..

Çok teşekkürler yorumunuz için.. Umarım benimkide geçer.. :KK43:
Geçer, sadece bikaç gün sabır. Başa gelen çekilir. :S Ben çamaşırlarımı bile kimseninkiyle yıkatmazken, sulardan, tatildeki tuvaletlerden olmuşum. Etmediğim küfür kalmamıştı. Geldi geçti :)

Geçer, sadece bikaç gün sabır. Başa gelen çekilir. :S Ben çamaşırlarımı bile kimseninkiyle yıkatmazken, sulardan, tatildeki tuvaletlerden olmuşum. Etmediğim küfür kalmamıştı. Geldi geçti :)
:-)
Geçmiş olsun sizede..
Böyle tedavi ediyorsa razıyım da ben anormal bir durum sandım ondan korktum normalmiş demekki.:-)

Sevindim :KK70: kusura bakma dombik yalnız olmadığımı anladım iyi geldi. Sabaha mı geçmişti?
Gebeyken kullanmıştım ben. Bi iki saate geçiyor ben uyuyayım diye ayran içiyordum :D fitili uyguladığım an uyuyayımda hissetmeyeyim diye dua ediyodum:D ama faydasını gördm şükür geçer inşallah seninkide

Gebeyken kullanmıştım ben. Bi iki saate geçiyor ben uyuyayım diye ayran içiyordum :KK70: fitili uyguladığım an uyuyayımda hissetmeyeyim diye dua ediyodum:KK70: ama faydasını gördm şükür geçer inşallah seninkide
Geçmiş olsun atlatmışsın seninkide acılı geçmiş.demekki benimkide normal.

Çok teşekkür ederim inşallah. Uyumayı deniyim bende o zaman :-)

Back
X