- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gerçekten Allah tekrarını yaşatmasın sizede :)Aa aklıma geldi, ben ilk kez dışarda ağda yaptırmıştım o zaman. Ondan da olabilir, dikkat etmek lazım. Kadın olmak zor zanaat azizim![]()
Bende yanma yapmamasını beklerdim ama bazı arkadaşlarda da çok yanma yapmış. Benimkide normaldi demek...ovül mü kullandığınız? ismi ne
ben de kullanıyorum şu sıralar asla yanma yapmadı
mantarınız varsa vajinaya su değdirmemeye özen gösterin
Bende kullandım fakat gece yatmadan önce kullanmak gerek fitili,doktor bunu kesin olarak söylemişti,muhtemelen yürüdüğünüz için aktı ve canınız fazla yandı,tahriş olan bir yer varsa akmıştır oraya,yanma ondandır.Adım attıkça iğneler batıyor sanki.. Acaba mantarımmı çok ondan mı oldu bilemiyorum. Azalmada yok. Yan etkisi hafif yanma batma yazıyor.bende şiddetli yanma var.
Evet yanlış kullandım sanırım..ben onu itip 15 dk yatsam yeterli gözüyle baktım..Bende kullandım fakat gece yatmadan önce kullanmak gerek fitili,doktor bunu kesin olarak söylemişti,muhtemelen yürüdüğünüz için aktı ve canınız fazla yandı,tahriş olan bir yer varsa akmıştır oraya,yanma ondandır.
Bir dahakine uyurken kullanın,muhtemelen olmaz.
Rica ederim,sizinde gününüz aydın olsun.Evet yanlış kullandım sanırım..ben onu itip 15 dk yatsam yeterli gözüyle baktım..
3 gün sonra tekrar varo zaman dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim,gününüz aydın olsun..
Tamam bu şekilde yapacağım,çok teşekkür ederim ilginize..Rica ederim,sizinde gününüz aydın olsun.
Yatağa sırtüstü yatıp,rahatlayıp,hatta dizlerinizi büküp,olabildiğince derine itin ve uyuyun. Sorun olmaz. Ben hep bu şekilde kullandım,akmadığı için sorun yaşamadım. Geçmiş olsun.
Bende yanma yapmamasını beklerdim ama bazı arkadaşlarda da çok yanma yapmış. Benimkide normaldi demek...
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki..yada mantarın şiddetine göre
Şüküt ki uyandım ve hiçbirşey yok..
Sizede geçmiş olsun zor mantarla baş etmek :/ umarım çabucak atlatırsınız..
Aa öyle mi,geçtimi peki şimdi?teşekkürler benimki rahim ağzı yarasıymış.. ilacın içinde mantar için de kullanılır yazıyodu da o yüzden size de sordum
size de geçmiş olsun..
bilmiyorum ki regl oldumAa öyle mi,geçtimi peki şimdi?
Öyle hakkaten:-/bilmiyorum ki regl oldum
bitince gel dedi doktor tekrar bakıcak
kadın olmak ne zor ya
:/
Fitil yakıyormuş normalmiş. Uyandım çok şükür birşey yok.Günaydın , geçmiş olsun , özel yıkama jeli ve krem kullanmıştım , hemen geçti , seninki fitilmiş mutlaka uzanman gerekirdi , ama geçmezse tekrar bi görün istersen , ihmal etme![]()
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun..Ben de fitil kullanmıştım , sanki bul biber basmısşın gibiydi , sonra bi daha da kullanmadım , krem istedim , ama o da özel enjeksiyonuyla içine yerleştiriliyodu fakat çokiyi ggeldi , acı yanma olmadı , geçmiş olsun
Ay sevindimÖyle gerçekten Allah tekrarını yaşatmasın sizede :)
Uyandım ve hiçbir yanma yok yuppi![]()
Birdahaki 3 gün sonraAy sevindimAkşam ola hayrola :)
Benimki her geceydi %]Birdahaki 3 gün sonra:)