Yardim..Hamilelik belirtilisi olabilir mi

Kopkoyu geliyo acaba bisey mi var diye korkuyo değilim ama bakalım
Cnm çok olmadiysan adet belki de daha yeni açılıyordr yeninolmya basliyosundr yani ama korkma cnm kotu bişey yoktur ya stres yapma.

Cnm çok olmadiysan adet belki de daha yeni açılıyordr yeninolmya basliyosundr yani ama korkma cnm kotu bişey yoktur ya stres yapma.
Iki gadi 3 gün oldum diyelim sadece 2 günlük ped degistirdim çok olmadi yani bitti diye şey yaptım şimdi de kopkoyu geldi ama silince geliyo bazen de çok az minik akıyo olmuyorum canım yoğun değil sürekli de gelmiyo

Cnm benim yarın bi yap sen yinede ya belli olmaz valla ya bana sanki var gibi geliyor varya inş vardır

Kuzum benim yaa benim yoktu ama inş senin olur cnm dualrm.seninle kuzum haber verrsin bana

2 günü geçerse adet sayıyorlar pkolarda oyle oluyor cnm benm de bazen 3 gün sürmez ama adetım inşallah vardır sende

Allah allah neden öyle canım
Cnm ya valla hiç bilmyrm şuan biraz daha iyiyim eşim omuzlarımi falan ovdu masaj yaptı hem basm ağrıyor hem midem çok bulandı ama şimdi biraz daha iyiyim uzansm uyucam erkenden cnm konsnrz yine cnm tmm

Üzülmem canım da bitseydi calismalara badliycaktim
Belki adetsindir canım bende 1 hafta adet sancısı çektim adet gunumde kremsi beyaz akintı geldi 1.5 gün gecince test yaptim aninda cikti ve cok net cıkti bide akşam yaptım eger varsa gününü bekleme yap hani test

Cnm ya valla hiç bilmyrm şuan biraz daha iyiyim eşim omuzlarımi falan ovdu masaj yaptı hem basm ağrıyor hem midem çok bulandı ama şimdi biraz daha iyiyim uzansm uyucam erkenden cnm konsnrz yine cnm tmm
Cnm napiyon test yptnmi

Belki adetsindir canım bende 1 hafta adet sancısı çektim adet gunumde kremsi beyaz akintı geldi 1.5 gün gecince test yaptim aninda cikti ve cok net cıkti bide akşam yaptım eger varsa gününü bekleme yap hani test
Iki gün oldu oda az oldu ama 3 gündür damla damla kahverengi geliyo ama çok koyu siyah gibi anlamadım bitti diye dus aldım ama devam ediyo 3 gündür iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…