Olsn cnm sen yinede yap bı test içimiz rahat etsin bende bu aydan sonra olmazsa ovu testi almayı düşünüyorumSanmıyorum öyle olduğunu canım
Cnm çok olmadiysan adet belki de daha yeni açılıyordr yeninolmya basliyosundr yani ama korkma cnm kotu bişey yoktur ya stres yapma.Kopkoyu geliyo acaba bisey mi var diye korkuyo değilim ama bakalım
Bugün kapalı yarın aldırırım olmazsa canımOlsn cnm sen yinede yap bı test içimiz rahat etsin bende bu aydan sonra olmazsa ovu testi almayı düşünüyorum
Iki gadi 3 gün oldum diyelim sadece 2 günlük ped degistirdim çok olmadi yani bitti diye şey yaptım şimdi de kopkoyu geldi ama silince geliyo bazen de çok az minik akıyo olmuyorum canım yoğun değil sürekli de gelmiyoCnm çok olmadiysan adet belki de daha yeni açılıyordr yeninolmya basliyosundr yani ama korkma cnm kotu bişey yoktur ya stres yapma.
Cnm benim yarın bi yap sen yinede ya belli olmaz valla ya bana sanki var gibi geliyor varya inş vardırIki gadi 3 gün oldum diyelim sadece 2 günlük ped degistirdim çok olmadi yani bitti diye şey yaptım şimdi de kopkoyu geldi ama silince geliyo bazen de çok az minik akıyo olmuyorum canım yoğun değil sürekli de gelmiyo
tamam canım yapicam sen ben söyledim diye yapmistin bende senin için yapicam ama yoktur kesin
Cnm benim yarın bi yap sen yinede ya belli olmaz valla ya bana sanki var gibi geliyor varya inş vardır
Benimde yok canım kesin tamam haber veririm yarin alırım salı günü sabahtan yaparımKuzum benim yaa benim yoktu ama inş senin olur cnm dualrm.seninle kuzum haber verrsin bana
Tmm.cnm benim.hayirlisi olur ins yoksada üzülme sakın cnm herseyinn vardr vakti zamanıBenimde yok canım kesin tamam haber veririm yarin alırım salı günü sabahtan yaparım
Üzülmem canım da bitseydi calismalara badliycaktimTmm.cnm benim.hayirlisi olur ins yoksada üzülme sakın cnm herseyinn vardr vakti zamanı
Pko yok Bende ama hep bi iki gün suruyo2 günü geçerse adet sayıyorlar pkolarda oyle oluyor cnm benm de bazen 3 gün sürmez ama adetım inşallah vardır sende
Üzülmem canım da bitseydi calismalara badliycaktim
[Pi/QUOTE]
Başla tabi cnm yaa herşeyin hayırlısı inşallah bende şuan çok rahatsız oldum midem çok bulaniyor istifra ettim biraz disardydm sabhtan beri eve geldim şimdi başım dönüyor midem bulanıyor çok kötüyüm cnm
Cnm ya valla hiç bilmyrm şuan biraz daha iyiyim eşim omuzlarımi falan ovdu masaj yaptı hem basm ağrıyor hem midem çok bulandı ama şimdi biraz daha iyiyim uzansm uyucam erkenden cnm konsnrz yine cnm tmmAllah allah neden öyle canım
Doktora görün cnm istersenPko yok Bende ama hep bi iki gün suruyo
Belki adetsindir canım bende 1 hafta adet sancısı çektim adet gunumde kremsi beyaz akintı geldi 1.5 gün gecince test yaptim aninda cikti ve cok net cıkti bide akşam yaptım eger varsa gününü bekleme yap hani testÜzülmem canım da bitseydi calismalara badliycaktim
Cnm napiyon test yptnmiCnm ya valla hiç bilmyrm şuan biraz daha iyiyim eşim omuzlarımi falan ovdu masaj yaptı hem basm ağrıyor hem midem çok bulandı ama şimdi biraz daha iyiyim uzansm uyucam erkenden cnm konsnrz yine cnm tmm
İçine doğmuş demekkiHakkaten maşallah teyzeye cnm inş bendede vardı hayırlısı herşeyin
Iki gün oldu oda az oldu ama 3 gündür damla damla kahverengi geliyo ama çok koyu siyah gibi anlamadım bitti diye dus aldım ama devam ediyo 3 gündür isteBelki adetsindir canım bende 1 hafta adet sancısı çektim adet gunumde kremsi beyaz akintı geldi 1.5 gün gecince test yaptim aninda cikti ve cok net cıkti bide akşam yaptım eger varsa gününü bekleme yap hani test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?