YARDIM ...HCG DEĞERLERINDEKI ARTIŞ

apekmimek

MinikMucizemMisinSenBenİm
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.832
637
363
Merhaba kızlar..Size hcg degerlerimi yazacağım lutfen bilgisi olan yorum yapsin..
Adetime 4 gün kala hcg. 4.77
4 gün sonra tekrarlanan hcg 19.19
1 gün sonra tekrarlanan hcg. 25.7

Son artış 3 4 değer az siz ne dersiniz

Bugun Adetim 4 gun gecikti .Her sey p.ertesi belli olacak hayirlisiyla inş

Hamile değişim totem olsun die gecen ay yaptım sorun yok herşeyi aratırdım genelde düşüyo Rabbim bilir en iyişsni

48 saatte bir tekrarlanan hcg saglikli olup olmadogini gosterir cnm bnm gore 25 iyi bideger 48 saat sonra 38i gecmesi 38-39civari bi deger cikmasi lazm
48 saatte bir iki katina cikmasi gerek diye biliyorum ben

48 saatte bir tekrarlanan hcg saglikli olup olmadogini gosterir cnm bnm gore 25 iyi bideger 48 saat sonra 38i gecmesi 38-39civari bi deger cikmasi lazm
48 saatte bir iki katina cikmasi gerek diye biliyorum ben

Malesef suan düşük yapıyorum...Yarın tekrar kan verecektim...Bugün kanamam başladı...acile gittim deger 25ten 12ye düşmüş bile...kan değerlerini beklerken düsük onleyici igne yapıldı ama boşuna..
Nasip yapacak bi sey yok üzülmekten başka...
Teşekkür ederim...

Buna düşük bile denmiyor. Kimyasal gebelik. Gecen ay ben de yasamistim. Bu ay hemen hamile kaldım. Gecen ay degerim 13 tu. Bu ay ise adete 4 gün kala 100 ile öğrendim. Degerlerden devam edip etmeyecegi az cok belli oluyor. Bu ayı iyi degerlendir. Geçmiş olsun.

2 ay dinlenmek gerekmiyor mu??Vüvut bir seye baslangıç yapıyor bozuluyor..tesekkur ederimm...

Hayir 2 ay filan dinlenmek yok buna dusuk bile
Denmiyor, bende 2 ay once kimyasal gecirdim hemen sonrasindaki ay yine hamile kaldim suan 9'haftalik hamileyim
Insallah. Kimyasal gebelik erkegin sperm kalitesiyle ilgili sorunlardab dolayi olusuyor, esinizin bi urologa gorunmesini tavsiye ederim.

Benim esimde mesela varikosel vardi kucuk bi operasyon gecirdi sonrasinda kizim geldi cok sukur, simdi kiim 3 yasinda bi de kardesi olsun dedik ikinciye hamileyim, esine iyi bak keciboynuzu kuru proxeed plus cinko evicap gibi vitaminlerden ver, nacizhanr tavsiyem

Bugün gittim doktora bu ay bi temizlen,sen dinlen kafa olarak vücut olarak dedi.Bir daha ki adetin de gel muayene edeyim istersen çalışmalara baslarsin dedi.

Nasip kısmet teşekkür ederim önerilerin cevabın için...

2 ay dinlenmek gerekmiyor mu??Vüvut bir seye baslangıç yapıyor bozuluyor..tesekkur ederimm...
Kimyasalda rahme tutunma gerçekleşmiyor o yüzden doktorlar korunmana gerek yok diyor. Kanamadan 12 gün sonra hamile kaldım ben. Kürtaj olsa o zaman korunma olur. Yine de doktora danışın.

Kimyasalda rahme tutunma gerçekleşmiyor o yüzden doktorlar korunmana gerek yok diyor. Kanamadan 12 gün sonra hamile kaldım ben. Kürtaj olsa o zaman korunma olur. Yine de doktora danışın.

Canim dogru diyosun belki ama kan degeelerimu yine bakildi .HCg 11lerde geziniyo...kanama baslayinca acilde düsük onleyici iğne yapıldı...O da hcgyi yavaş dúsuruyo sifırlanmasi lazim..

Nasipten öte bir sey yok.Rabbim zamanıni bilir saglikli evlatlar nasip etsin hepimize ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…