3uncu degerin 29 cikmasi gerekiyodu 25.7 cikti...3 4 değer cok onemli mi acabaAz gözükü o Ama Allah bilir
3uncu degerin 29 cikmasi gerekiyodu 25.7 cikti...3 4 değer cok onemli mi acaba
2.degerim saat 2 3 civarlarinda devlet hastanesinde yapildiAynı saat ve aynı laboratuvar mı
2.degerim saat 2 3 civarlarinda devlet hastanesinde yapildi
3uncu deger ertesi gün saat 12gibi özel laboratuvarda yapıldı.
Bugun Adetim 4 gun gecikti .Her sey p.ertesi belli olacak hayirlisiyla inş
İnşallah dua et kafaya da takma olumsuzda olsa senin gibi bir sürü bayan var unutma mesela ben
Hamile değişim totem olsun die gecen ay yaptımsorun yok herşeyi aratırdım genelde düşüyo Rabbim bilir en iyişsni
48 saatte bir tekrarlanan hcg saglikli olup olmadogini gosterir cnm bnm gore 25 iyi bideger 48 saat sonra 38i gecmesi 38-39civari bi deger cikmasi lazm
48 saatte bir iki katina cikmasi gerek diye biliyorum ben
Buna düşük bile denmiyor. Kimyasal gebelik. Gecen ay ben de yasamistim. Bu ay hemen hamile kaldım. Gecen ay degerim 13 tu. Bu ay ise adete 4 gün kala 100 ile öğrendim. Degerlerden devam edip etmeyecegi az cok belli oluyor. Bu ayı iyi degerlendir. Geçmiş olsun.Malesef suan düşük yapıyorum...Yarın tekrar kan verecektim...Bugün kanamam başladı...acile gittim deger 25ten 12ye düşmüş bile...kan değerlerini beklerken düsük onleyici igne yapıldı ama boşuna..
Nasip yapacak bi sey yok üzülmekten başka...
Teşekkür ederim...
Buna düşük bile denmiyor. Kimyasal gebelik. Gecen ay ben de yasamistim. Bu ay hemen hamile kaldım. Gecen ay degerim 13 tu. Bu ay ise adete 4 gün kala 100 ile öğrendim. Degerlerden devam edip etmeyecegi az cok belli oluyor. Bu ayı iyi degerlendir. Geçmiş olsun.
Hayir 2 ay filan dinlenmek yok buna dusuk bileMalesef suan düşük yapıyorum...Yarın tekrar kan verecektim...Bugün kanamam başladı...acile gittim deger 25ten 12ye düşmüş bile...kan değerlerini beklerken düsük onleyici igne yapıldı ama boşuna..
Nasip yapacak bi sey yok üzülmekten başka...
Teşekkür ederim...
Hayir 2 ay filan dinlenmek yok buna dusuk bile
Denmiyor, bende 2 ay once kimyasal gecirdim hemen sonrasindaki ay yine hamile kaldim suan 9'haftalik hamileyim
Insallah. Kimyasal gebelik erkegin sperm kalitesiyle ilgili sorunlardab dolayi olusuyor, esinizin bi urologa gorunmesini tavsiye ederim.
Benim esimde mesela varikosel vardi kucuk bi operasyon gecirdi sonrasinda kizim geldi cok sukur, simdi kiim 3 yasinda bi de kardesi olsun dedik ikinciye hamileyim, esine iyi bak keciboynuzu kuru proxeed plus cinko evicap gibi vitaminlerden ver, nacizhanr tavsiyem
Kimyasalda rahme tutunma gerçekleşmiyor o yüzden doktorlar korunmana gerek yok diyor. Kanamadan 12 gün sonra hamile kaldım ben. Kürtaj olsa o zaman korunma olur. Yine de doktora danışın.2 ay dinlenmek gerekmiyor mu??Vüvut bir seye baslangıç yapıyor bozuluyor..tesekkur ederimm...
Kimyasalda rahme tutunma gerçekleşmiyor o yüzden doktorlar korunmana gerek yok diyor. Kanamadan 12 gün sonra hamile kaldım ben. Kürtaj olsa o zaman korunma olur. Yine de doktora danışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?