YARDIM ...HCG DEĞERLERINDEKI ARTIŞ

neden düşük önleyici iğne yaptılar ki? ben doktora gitmemiştim ama arkadaşım aynı şeyi yaşadığında kendi düşecek bekle dedi doktor. sıfırlanınca kanaması başladı. düşük önleyici falan da yaptırmadı. sonrasında da korunmana gerek yok dedi. rahme tutunan ve kürtajla alınan bebeklerde sanırım rahmin kendini toplaması için korunma öneriyorlar.

düşük önleyici iğne kısmını anlamadım. kadın doğum uzmanı mı yaptı? bu kadar düşük hcg ye neden iğne yaptılar acaba? yapmasalar hemen adet de olurdun. hayırlısı. kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok var. hatta başlık da var bununla ilgili bakabilirsin. doktorun korun derse orasını bilemem. çoğu kişiye denmiyor. doktor ne derse onu yap.

ben kimyasal geçirdim. değerim düşüktü. tutunmadığını anladım. kendi kendine sıfırlanmasını bekledim. 5 gün sonra regl oldum. 12. gün hamile kaldım. sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah en kısa zamanda.

Kanamam pazar günü başladi.Acile girmek zorunda kaldik.Doktoruma da ulasamadim zaten bayram tatili malum.Acildeki doktor yaptirdi..Halen kanama devam ediyo cogu kahve akınti arada normal kan iste..
doktor 10 12 gün akıntilarin olur dedi..Bugün 5.gün daha..sali gunu tekrar hcgye bakicak.Bakalim kac cikacak sonuc.

Bakalim bu kanama bitince bir sobraki adetim ne zamn gelir...amannnn kafam allak pullak..
Allah ne zamn nasip ederse saglicakla gelsin...tesekkur ederim canm

arkadaşlar adetim geçikmesnin ardından doktora gittim beta hcg 92 çıktı doktor hamilelik var çok yeni dedi kahverengi lekeler vardı o yüzden düşük önleyici iğne ve progestron verdi yaptırdım iğneyi ertesi gün yan, bugün kanamam oldu be et parçası düştü yarın beta hcg tekrar ölçüm yaptırdcam sanırım düştü yada kimyasal gebelikti ...

Merhaba..Yaptirdin mi tekrar tahlilini...ne çıktı.merak ettim...

Merhaba..Yaptirdin mi tekrar tahlilini...ne çıktı.merak ettim...

yaptırdım pazartesi tekrar değer düşmüş 38 e zaten kanamamda var doktor beta hcg takibi yap dedi zaten kendi doktoruma 15inde randevu aldım bakalım ne dicek

Gećmis olsun canm...hcg degerine 2 gunde bir baktirmaya devam et..Her şeyin hayırlısını versin Allah...

Merak ettim noldu sizin durumunuz?

arkadaşlar ben kimyasal gebelik yaşadım eşimin sperm sonuçları gayet iyi dedi doktor bu ay rahim filmi çekip tüplere bakıcak bi arkadaşımda benimle aynı tarihlerde biraz önce kimyasal gebelik yaşadı bu ay hamile kaldı hayırlısı

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…