Yarın için ama gitmek istemiyorum özelde bir doktor var ona gitmek istiyorum gidip yine de görüş alsam mı bilmiyorumÜniversite hastanesi randevunuz ne zaman?
Bekleyemem diyorsanız kolposkopi sonucunuzla özelde bir doktora gidin. Cok gecmis olsun, sakin olun lütfen, hallolucak
Yarın için ama gitmek istemiyorum özelde bir doktor var ona gitmek istiyorum gidip yine de görüş alsam mı bilmiyorum
Suana kadar tedavi ilerlemesi doğru. Eğer üni hastanesiyse bence şu adamada devletten devam edin olduda leep tarihin ileri tarihe verirse özele gidersiniz derim ben ama siz bilirsiniz durumunuz musaıtse özeldede bir doktordan görüş alın ama yeniden oda kolposkopi isteyebilir
Çok tedirgin olduğum için ve şuan iş dolayısı ile başka bir şehirde olduğum için tam anlamıyla güvenip bişey yaptırmak istemedim araştırsamda soracağım kimse yok burada memleketimde iyi bir doktor önerdiler özelde onda leep olmak istiyorum randevu aldım ama Kolposkopi sonrası bende 5-6 gün hafif kanama lekelenme falan oldu normale göre adet günüme 3 gün falan var acaba gecikir mi bu ay leep için adet bitince gelin diyor mu doktorlar şimdi gidip bomboş geri dönmek istemedimSuana kadar tedavi ilerlemesi doğru. Eğer üni hastanesiyse bence şu adamada devletten devam edin olduda leep tarihin ileri tarihe verirse özele gidersiniz derim ben ama siz bilirsiniz durumunuz musaıtse özeldede bir doktordan görüş alın ama yeniden oda kolposkopi isteyebilir
Teşekkür ederim Yaş 30 çocuk yok smear 16-52 Kolposkopi cın2-3Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim sifalar versin...smear nasıldı peki ve yaşınız kaç
Ketemdeki hpv sonucunuz kaç günde çıktı. Bir de ne yazıyordu sonucunuzdaTeşekkür ederim Yaş 30 çocuk yok smear 16-52 Kolposkopi cın2-3
Öncelikle sakin olun cok gecmiş olsun başka doktora gitseniz bile yine leep denilecek bende de cin2 cin3 vardı leep oldum yüzde 80 civarı temizleniyor zaten hpv bu işlemle güvenilir bir doktora leep ameliyatı olun cünkü gençseniz eğer çok dikkatli bir sekilde o parça alınıyorMerhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Ketemden aldığım sonuç sonrası Kolposkopi oldum 4-5 parça alındı ve 2 tanesin de cın2-cın3 çıktı doktorum beni hemen üniversite hastanesine yönlendirdi leep olman gerekiyor diye ne yapmam gerek arkadaşlar araştırıp daha iyi bir doktor mu bulayım beklemekte istemiyorum korkuyorum bana yardımcı olun lütfen
1 haftada çıktı 16-52 pozitifKetemdeki hpv sonucunuz kaç günde çıktı. Bir de ne yazıyordu sonucunuzda
Anladım. Bende dün yaptırdım sağlık ocağına 3 hafta dediler1 haftada çıktı 16-52 pozitif
Ben özelde yaptırmıştımAnladım. Bende dün yaptırdım sağlık ocağına 3 hafta dediler
Ketem de yaptırdım yazmışsınız hpv testiniBen özelde yaptırmıştım
Evet o ketemde kolposkopi içinKetem de yaptırdım yazmışsınız hpv testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?