Yardim hukukcular avukatlar

Bosanma sebebi beni aldatmasi kanitladim siddet uyguladi sahitlerimde var benim bi hatam yok bosanmada zaten

Çocuğunuz 2 yaşını da geçmiş. Emmesini dikkate alacağını sanmiyorum yaza memeyi bırakmış olur cunku. Onun dışında babada da kalabilir babalar da çocuk bakabilir. Ama bir ay anneden ayrı kalması çok çok fazla. Sadece h.sonlari vermeli bence.

Kararı doğru okuyun okul çağı gelene kadar ara ve yaz tatili kararı olmaması lazım. Orada yazmıyor mu okul çağına gelince diye?

Kararı doğru okuyun okul çağı gelene kadar ara ve yaz tatili kararı olmaması lazım. Orada yazmıyor mu okul çağına gelince diye?
Yok oyle yazmiyo direk vermis yazin anlamiyorum ben su sistemi bu adaleti adam hic bi davaya gelmedi sadece son davaya geldi 2 yildir cocuk gormeye bile gelmedi ki ben ona gel gor dedim kayitlarda bile var son mahkemeye elinu kolunh sallaya sallaya geliyo tum haklarini kullaniyo babaymis bumu baba

Var canim benim tanıdığım aynen böyle oldu o zaman cocuk 2-2.5 yaşındaydı gayette gidiyor. Babayla bağı kopmaması adina sanirim

Canim merak etme 2 senede görmeye gelmediyse almaz yatili

Bilmiyorum ki avukatima sordum bisey cikmaz dedi
Siz bırakın o avukatı!
Acilen işinin ehli birini bulun bir üst mahkemeye itiraz etsin, anne sütü alan çocuğu niye yatılı veriyorlar hadi bırak anne sütünü bu çocuk babada nasıl yatılı dursun çocuk bile değil bebek daha. 15 gün çok uzun zaman,

Bir çocuğun psikolojik olarak anneden ayrı kalma gün sayısı yaşı kadar olmalıdır.yani en fazla iki gün kalabilir,bir ay ne demek yahu,bu yasalar neye göre konmuş anlamak mümkün değil.ayrıca anne sütü aldığını bilmiyorlar mı.avukatını değiştir bence

Inanin aklim basimda degil cok uzgunum cok

Önce bir sakin olun.
Yatılı verdi dediginiz kişi, bu çocuğun babası.
Kızınıza kötü davranma gibi bir sabıkası yoksa, yanında kalabilir elbette.
Çocuğunuz buna uyum sağlayamazsa, baba zaten bir süre yatılı almaz.
Uyum sağlarsa da babasının yanında kalmasında bir problem yok.
O çocuk sadece sizin çocuğunuz değil, eski eşinizin de çocuğu.
Soğukkanlı olmaya çalışın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…