Yok oyle yazmiyo direk vermis yazin anlamiyorum ben su sistemi bu adaleti adam hic bi davaya gelmedi sadece son davaya geldi 2 yildir cocuk gormeye bile gelmedi ki ben ona gel gor dedim kayitlarda bile var son mahkemeye elinu kolunh sallaya sallaya geliyo tum haklarini kullaniyo babaymis bumu babaKararı doğru okuyun okul çağı gelene kadar ara ve yaz tatili kararı olmaması lazım. Orada yazmıyor mu okul çağına gelince diye?
Var canim benim tanıdığım aynen böyle oldu o zaman cocuk 2-2.5 yaşındaydı gayette gidiyor. Babayla bağı kopmaması adina sanirimKararı doğru okuyun okul çağı gelene kadar ara ve yaz tatili kararı olmaması lazım. Orada yazmıyor mu okul çağına gelince diye?
Canim merak etme 2 senede görmeye gelmediyse almaz yatiliYok oyle yazmiyo direk vermis yazin anlamiyorum ben su sistemi bu adaleti adam hic bi davaya gelmedi sadece son davaya geldi 2 yildir cocuk gormeye bile gelmedi ki ben ona gel gor dedim kayitlarda bile var son mahkemeye elinu kolunh sallaya sallaya geliyo tum haklarini kullaniyo babaymis bumu baba
Sirf bana inat alacak kendisi dediCanim merak etme 2 senede görmeye gelmediyse almaz yatili
Siz bırakın o avukatı!Bilmiyorum ki avukatima sordum bisey cikmaz dedi
Inanin aklim basimda degil cok uzgunum cokSiz bırakın o avukatı beceriksiz adam!
Acilen işinin ehli birini bulun bir üst mahkemeye itiraz etsin, anne sütü alan çocuğu niye yatılı veriyorlar hadi bırak anne sütünü bu çocuk babada nasıl yatılı dursun çocuk bile değil bebek daha
Okula başlayınca yaz tatili ve o beş tatilde mahkemenin verdiği sürede kalacak işte. Şu an değil.Egitimi suresince dio arkadaslar sizce olurmu boyle bisey
Ins oyledir keske oyle olsunOkula başlayınca yaz tatili ve o beş tatilde mahkemenin verdiği sürede kalacak işte. Şu an değil.
Bakın arkadaşlar eksiksiz anlatiyorum mahkeme velayeti bana verdi zaten velayet bende cocuguma gayet iyi bakiyorum odasi herseyi mevcut konu yatili vermesi 2 yasindaki cocugu yatili verdi hakim her hafta sonu 15 tatilde 1 hafta yazinda 1 ay konu bu
Baska avukata sor sende canim.. olmadi kendin git dilekceni ver ust mahkemeye itiraz dilekcesi verDedim napabilirz die bisey cikmaz dio napacami sasirdim
Ins nolur dua edinBoşuna kendini üzme zaten babası yeni birini bulunca 1 gece bile almak istemeyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?