- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Bana bi akil verin yalvaririm nolur
Emzirsin ozaman babasi hamileyken doverken bebege bisey olacakmi die dusuncesi yoktu ama2 yaşında çocuk annede ayrı bir iki gün geçirebilir.
Bence sizin başka korkularınız var.
Eşiniz bugüne kadar babalık yapmamış olabilir, babalık duygusu annelik gibi değil. Kadınlar bence bunu anlamıyor. Çocuğu tek başlarına yapmışlar gibi babadan kaçırmaya çalışıyorlar. O çocuk nasıl yaralarka büyüyecek,düşünen yok...
Zaten gondermemezlik yapmayacam icra karariyla gondercem sadece avukatimi degistiremem tekrar avukat tutacak gucum yokkEe verdik zaten size diğer konunuzda da kaç kişi dedi avukatınızı değiştirin diye. Bizim burdan yapabileceğimiz bişey yok üst mahkemeye taşıyacaksınız. Siz istiyosunuz ki bi yere başvurun iş çözülsün. Ama o kadar kolay değil. Öyle kafanıza göre çocuğu göndermemezlik etmeyin tamamen velayeti kaybedebilirsiniz.
Burda 1 2 gunden degil 1 aydan bahsediyoruz bu bahsettigimiz adam hamilelikte birkere yanimda olmadi o sirada sevgilisiyle geziyormus bana kalirsaniz o hic bisey ama LAFTA BABA iste!2 yaşında çocuk annede ayrı bir iki gün geçirebilir.
Bence sizin başka korkularınız var.
Eşiniz bugüne kadar babalık yapmamış olabilir, babalık duygusu annelik gibi değil. Kadınlar bence bunu anlamıyor. Çocuğu tek başlarına yapmışlar gibi babadan kaçırmaya çalışıyorlar. O çocuk nasıl yaralarka büyüyecek,düşünen yok...
Ins oyledir bi nebzede olsa icimi rahatlattiniz Allah razi olsunKarar kesinleşmeden icra edilemez. Kararın tamamına değil de çocuğun baba ile ilişkisi hususunda mahkeme gerekçeli kararını yazdıktan sonra itiraz edebilirsiniz üst mahkemeye... bulunduğumuz yerin bağlı olduğu bölge adliye mahkemesine başvuracaksınız...büyük ihtimalle üst mahkeme bu yönden kararı bozar. Mevcut avukatınız da yapabilir bu başvuruyu... yanlış yorum yapmak istemiyorum ama cocugun baba ile iliskisine dair ara karar şablon kalmış olabilir ... yoksa 2 yaşındaki çocuğun 1 ay babasında kalmasına dair karar uygulamada yer almaz.
Hukukçu değilim ama mantık yürütürsek 2 yaş itibariyle bebeklik sona erer,çocukluk dönemi başlar ve 2 yaşını tamamlamış bir çocuk emzikli bebek kabul edilmez.Bakın arkadaşlar eksiksiz anlatiyorum mahkeme velayeti bana verdi zaten velayet bende cocuguma gayet iyi bakiyorum odasi herseyi mevcut konu yatili vermesi 2 yasindaki cocugu yatili verdi hakim her hafta sonu 15 tatilde 1 hafta yazinda 1 ay konu bu
2 yaşındaki çocukların 10 günden fazla ebeveynlerinden ayrı kalmaması gerektiğini savunan uzmanlar var.Bir çocuğun psikolojik olarak anneden ayrı kalma gün sayısı yaşı kadar olmalıdır.yani en fazla iki gün kalabilir,bir ay ne demek yahu,bu yasalar neye göre konmuş anlamak mümkün değil.ayrıca anne sütü aldığını bilmiyorlar mı.avukatını değiştir bence
benim oğlum dört yaşında ve tedbiren velayeti aldım.eşim ayın 2. ve 4. c.tesi günü 10.00 ila 17.00 arasında görecek.bizimki böyle oldu.kararı yeni aldım daha.tatillerden vs de bahsedilmemiş ayrıca kararda.Avukatli bosandim defalarca para pul istemem kkzim yatili gitmesin daha cok kucuk dedim avikat tamam deyip parayi aldi ama hakim yatili verdi kizimi bakin daha babayi bilmiyo tanimiyo yapamaz mahvolur yavrum geceleri anne sutu aliyo
Denedim tabiki uzlasmadiHukukçu değilim ama mantık yürütürsek 2 yaş itibariyle bebeklik sona erer,çocukluk dönemi başlar ve 2 yaşını tamamlamış bir çocuk emzikli bebek kabul edilmez.
Sonuçta çoçuğunuzun beslenmesi sadece anne sütüne bağlı değil,siz istediğiniz için emzirmeye devam etmişsiniz.
Yani 'çoçuğum benden ayrılamaz, emiyor, mahvolur' şeklindeki bir bakış açısı makul değil.
Bununla birlikte ben eğer çoçuğunuz boşanma evresinde babasıyla uzun süre görüşmediyse sizden ayrı olarak babasında 1 ay süreyle yatılı kalmasını çocuğun psikolojisi açısından doğru bulmuyorum.
Hafta sonu yatılı kalabilir çünkü 2 yaşındaki bir çocuk için asıl bakımverenden ayrı kalınması için kabul edilebilir bir süre.
Üstelik yanında kalacağı kişi babası.
Size kötü davranmış olması bu gerçeği değiştirmiyor.
1 aylık kalma durumuna itiraz edebilirsiniz.
En kötü ihtimalle eski eşinizle konuşursunuz.
Çocuğunuzun hayrı için uzlaşmaz mı sizinle?
Bittimi davamiz bizimki bittigi icin bu karar verildibenim oğlum dört yaşında ve tedbiren velayeti aldım.eşim ayın 2. ve 4. c.tesi günü 10.00 ila 17.00 arasında görecek.bizimki böyle oldu.kararı yeni aldım daha.tatillerden vs de bahsedilmemiş ayrıca kararda.
daha ilk celse görülmedi.ilkcelse görülmeden çıktı karar.nafaka da 300 lira şimdilik.gelir araştırmasından sonra artacakBittimi davamiz bizimki bittigi icin bu karar verildi
Zaten gondermemezlik yapmayacam icra karariyla gondercem sadece avukatimi degistiremem tekrar avukat tutacak gucum yokk
tedbir velayetinde farklı mıydı maddeler.Bittimi davamiz bizimki bittigi icin bu karar verildi
Konu sahibi çok duygusal düşünüyorsun. İnan ki kızın babasından ilk birkaç gün ağlasa bile sonra çok mutlu olacak. Kizlar babalarına aşık olurlar.Avukatli bosandim defalarca para pul istemem kkzim yatili gitmesin daha cok kucuk dedim avikat tamam deyip parayi aldi ama hakim yatili verdi kizimi bakin daha babayi bilmiyo tanimiyo yapamaz mahvolur yavrum geceleri anne sutu aliyo
Amin seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin çocuğu sakïndığını belli etme bence....Ins nolur dua edin
Evet sadece cumartesi vakit gecirme vardi babaylatedbir velayetinde farklı mıydı maddeler.
Amin seni ne kadar iyi anladığımı bilemezsin çocuğu sakïndığını belli etme bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?